A mai gyerekek miért ilyenek? 11évesen némelyik gyerek olyan felnőtt akar lenni... (beszélgetés)
sziasztok! 21 éves vagyok,, előrebocsájtom... szerintem én voltam az utolsó korosztály aki még igy-ugy normálisan nőtt fel. Engem felháborít ahogy a nálam 3-6 évvel fiatalabbak viselkednek.
Lehet sokan fogtok ellenkezni, de szeritnem a rendszerváltáskor kezdődött el a változás. Addig hatalmas nagy cenzúra volt, nem jelenhetett meg akármi a sajtóban, és a médiában. Nemvolt az nyíltam mint most. Szerintem azóta változott nagyot a világ... (még mielőtt kinevetnétek, tudom, hogy a rendszerváltozáskor születtem, de hallomásból, és egyéb forrásokból gondolok erre) :)
Sziasztok!
elkeseredtem nagyon,és megmondom őszintén, szeretnék gyermeket, de megkérdezem magamtól minek??
Azért, hogy a gyerekem már 11 évesen kis felnőtt legyen? Párom huga 11 éves...kérdezem tőle mit hozott a Jézuska?? erre ő nevet ti mi még így hívjátok??? Kérdi????Én 11 évesen hittem a Jézuskában a Télapóban....sőt 31 évesen is tudok örülni a Télapónak a Jézuskának....a mai gyerekek fásak, nem érdekli őket semmi....sok gyermek 12 évesen már túl van sok dolgon...szerintetek hova vezet ez a nagy fejlődés???Mi lesz ezekből a mai gyermekekbőL
Érdemes szülni? Igaz nevelés kérdése minden....de ennyi buta szülő lenne akik nem foglalkoznak a gyerekükkel??? Ha megkérsdem párom hugát mit csinálsz? válasz-SEMMIT ez a válasz...és olyan dolgokat ír ki msn-re hogy uncsi az élet meg hasonlók!! El keseredtem mi lesz a mai gyermekeből ha már gyerekként agresszivek, deviánsak stb.....Akinek nem inge nem veszi magára én ezt látom sajnos, vagy ti is találkoztatok ilyen gyerekkel?
Remélem írtok sokan.....:-)
További ajánlott fórumok:
- 2005 decemberi gyerekek
- 2006. júniusi gyerekek
- Gyerekdalok. Tényleg szükségük van ilyenekre a gyerekeknek, egyáltalán szeretik őket?
- UFO kiállítás. Volt valaki gyerekekkel, milyenek a tapasztalatok? Van családi kedvezmény?
- Ilyenek a gyerekek. :)
- Olyan dél-pesti óvodát vagy általános iskolát keresek, ahol van a gyerekeknek dráma foglalkozásuk/órájuk. Tudnátok ilyeneket ajánlani?