Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » A legorgazmushozóbb pózok cikk

A legorgazmushozóbb pózok


Felejtsd el a személyi edzőket és az izomszagú konditermeket. a férfi az egyetlen fitnessz-eszköz, amire szükséged van, hisz a testi szenvedély kalóriát éget el!

Te és a párod adózhattok a fitnessznek, amennyiben gyakrabban és intenzívebben szeretkeztek. Nem tudom, mi a helyzet Veled, de ez egy olyan terv, amit sokan szívesen magukévá tesznek. Nos, íme az első két pozitúra, melyek nemcsak a pulzusodat repítik az égig, de még élvezetesek is.


"Lapuló Tigris, Izgatott Sárkány" (A Tigris és Sárkány film után szabadon)


Mindkét partner hamar megérti, miért alkalmas ez a pozitúra az intenzív orgazmus elérésére. Ebben a pózban a nő a férfi fölé guggol – így kiváló lehetősége nyílik arra, hogy hüvelyizmaival megragadja párja legnemesebb részét és szorosan tartsa. Közben segíthet magán azzal, hogy a férfire támaszkodik és fel-le mozog. Ezzel a módszerrel a nőnek arra is lehetősége van, hogy a behatolás szögét és mélységét is kontrollálja. Közben játszhat is a partnerével, el is húzhatja az aktust, így a szex még érdekesebbé válik. A függőleges fel-le mozgás egy kicsit más stimulációt eredményez, mint a hagyományos lovagló, „felül a nő” pozíció, amikor is a nő, mintha nyeregben ülne, s közben csípőjét előre-hátra mozgatja. Ebben a pozitúrában jobban kontrollálhatja orgazmusát, és ha elég mély behatolást enged partnerének, a G-pontot is könnyebben izgathatja. A kevésbé mély behatolás a vaginát stimulálja, ami szintén kellemes érzést okoz. Ha közben a nő kissé hátradől, akkor a klitorisz kap több stimulációt. Ha edzés szempontjából közelítjük meg a dolgot, ez a póz a nő belső combizmait és a vádliját erősíti. Közben, hogy a férfi jobban lássa partnerét, emelje fel a fejét, így hasizmait feszíti meg. Ha elég sokáig így tartja, pocakját is jól megdolgozza. Ha kívánja előre is hajolhat, hogy partnerét kényeztesse.


"Kutya, kutya! Jó kiskutya!"


Ez a rendkívül erotikus, kissé állatias pozitúra nagyon hasonlít a hagyományos kutya-pózhoz, nemi finomításokkal megspékelve. Miután a férfi hátulról behatol, akárcsak a kutya-pózban, a nő lehajol és a könyökeire helyezi a testsúlyát, és a férfi féltérdre ereszkedik Ez nagyon jó a nőnek, ugyanis közvetlen nyomást lehet így kifejteni a G-pontjára, ami a vagina falának hasi oldalán található, így intenzívebbé válik az élvezet. A nő irányíthatja a behatolás szögét és mélységét, ha kissé előredől, vagy kitolja fenekét, illetve ha kissé megemeli a csípőjét. Mindeközben ráadásul csodálatosan izgató érzéseket okoz párjának. Ez a pozíció azért is izgató, mert a partnerek nem mindig látják egymás arcát. Edzés szempontjából a támaszkodástól a nő tricepsze van nagy igénybevételnek kitéve, a férfi pedig comb és fenékizmait erősíti a féltérdelő helyzetben. Félúton ajánlott lábat váltania, hogy más szögből is izgathassa a nő G-pontját.


Érzéki libikóka


Ebben a pozitúrában a férfi ül, a nő pedig az ölében ül vele szembefordulva, terpeszben, a lábait a magasba emelve. Karjait a férfi nyakába fonja, miközben a férfi az ő hátát tartja és a mozgását irányítja. Ez nagyon jól edzi a nő karját, hasát és lábizmait is. A férfi pedig felkarját erősítheti, mialatt a nő testét mozgatja, és a lábait is edzi, miközben ellentart.


Szextalicska


A nő hasra fekszik az ágyon, a lábait szétterpeszti, miközben térdével megtámasztja magát az ágy szélén. A férfi mögé áll az ágy széléhez megfogja a nő lábait, és emelve maga felé húzza, amíg képes lesz hátulról behatolni. A nő ekkor összezárja lábait a férfi dereka körül, a bokáinál keresztbe fonja, miközben a férfi karjaival megtartja őt és a combjaival megtámasztja. Ez kiválóan edzi a tricepszet és a deréktáji, illetve hátizmokat. Kipróbálhatjátok akár a padlón is. Ha nagyon ügyesek vagytok, még lépegethettek is közben körbe a szobában.


Megjelent partneroldalunk, az Ezoterikus.hu hozzájárulásával.
Írta: Hoxa, 2008. május 5. 11:03
Fórumozz a témáról: A legorgazmushozóbb pózok fórum (eddig 12 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook