A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Dehogy sértődöm meg.
Nem mondom, hogy nem csalódtam, hogy macskabolond vagy:) De ettől még beszélek veled:)))))
Küldöm üzenetben!
Minden 24 órában egyszer lehet szavazni.
Nem tudom, hogy honnét lett valakinek egy nap alatt 417 szavazata. Csalás!
Marcsinak most 139.
Sziasztok!
Edina!-a koktél jel már nem érvényes:D Átváltozott erős kávévá!!:)))Remélem a férjed még letudtad ápolni!!!:)))
Szavazok!!:)
No akkor mostanra sikerült végigolvasnom:)))
Képzeljétek, ma Csömörim, Gödöllőim és Csodadokim született:))))))))))))))
Jó éjt Mindenkinek:)))))))))))
Ízlések és pofonok...
Én imádom Őket:)))
Nem mondom, hogy nem szoktam megijedni hirtelen zajoktól, de mindig inkább menézem, honnan jön, mi volt az:))) De most nekem meg ne sértődj ám:))) ♥
Szia, erre nem is gondoltam:))) Mindig tetszettek azok az erkélyek, amik így tele vannak virággal, de igazából itthon még nem láttam olyat, csak külföldi lapokban, fotókon.
Viszont a legalsó csajt néztétek? Egy óra alatt vagy 100 szavazatot összeszedett. Most, hogy mindenki felhördült, hogy ezt program csinálja, leállt, tegnap este még 395 volt neki, most meg 410 körül valahogy.
Megyek én is, mert a végén sült husikkal fogok álmodni:)
Jó éjt, szép álmokat, puszi.
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...