A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék Tőletek kérni:leandereim levele nem olyan élettelteli üde zöld.Hiába locsolom,tápoldatozom,vagy permetezem.Már a friss levelek is olyan pöttyszerűen világoszöldek.Mivel tudnám őket "gyógyítani"?
Szegények kapaszkodnak, te meg itt rángatod őket?
Nekem egyébként csak az Emma nem akar gyökerezni. Nem tudom, hogy miért. Tudom, hogy vannak nehezebben gyökerezők, arra fogtam, hogy talán ez is az.
Oké,nem felejtem el:)
Tálkából locsoltasd őket ha nem leszel otthon.Akkor biztos nem rohad ki.
Kedvet kaptam, éppen a Te formás magoncaidtól:)
Akkor most szólok, ha lesz pár nélkülözhető magocskád és tanácsokat is mellékelsz hozzá, örömmel fogadom:)
Mi kútból locsolunk, de egyre többet szenved a szivattyú, mire összehoz egy hordó vizet:(
Este engedjük tele és másnap locsolunk belőle, hogy ne a hideg víz menjen rájuk.
Ma megint levagdostam vagy 20 magtok kezdeményt. Jövőre majd meghagyok vagy kettőt, még az elsőkből, ezeket már nem akarom, nem érnének be. Már nem is tápozok, ne nagyon hozzanak új ágat, félnék, hogy gyenge lenne télre.
Könnyen meglehet.
Nem ért ide a hidegfront.Remélem nagy vihar már nem lesz ha jön is.Eső kéne,nem győzök locsolni,nem is merek rágondolni mennyi lesz a vízdíjam:(
Te jószagú!
Gyerekek, eben a melegben nem szoktak bográcsozni napközben, csak este!
Vagy hajnalban 4-kor...
Most már jobban van?
Marhalábszár pörköltet csináltunk
Annyit dolgoztam a kertben, hogy előjött a lumbágóm (már csak ez hiányzott), nem bírok megmozdulni
férjem meg jött felfelé a lépcsőn, és térdre esett a frankó élvédőn, felnyílt a térde, szédül, lázas, azt hittem elájulok mikor megláttam.Orvoshoz nem tudunk menni mert mindketten ittunk:)
Jaj, de tündérke vagy, köszönjük szépen!
Bárcsak igazad lenne.
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...