A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Mert természetes fénynél a legszebb és ma már pihentetni akarom a kezemet.. eltörött a jobb csuklóm :(
Délelőtt még mosogattam vele (persze elég szerencsétlenül, csak volt benne a szivacs és a bal kezemmel forgattam az edényeket..), teregettem ágyneműt és függönyt tartottam vele, míg a ballal csipeszelgettem.. elég volt mára :)
Szia:)
Nálunk még olyan jó idő volt ma. Hétvégére biztos elromlik, pedig ültetgetnem kellene ezt-azt. Hidegben, esőben kinek lesz kedve hozzá? Nekem nemigen.
Voltak itt a szüleim az egyik német nagynénémmel.. olyan gyönyörű fokföldit kaptam, hogy ájulok :)))
Holnap lefényképezem :)
Sziasztok!
Újabb sivatagim van, nézzetek rá a naplómban légyszí. Szerintetek megmarad?
Sziasztok!
Nálunk is mindjárt esik, pedig előtte még jó időt jósoltak:(((
Anna!Ne magot, hagymát keress!!Nézd meg a Vatin!
De csak a szél miatt, ugye?
Utána még visszaviszed?
Én is itt vagyok ám, olvaslak titeket. Közben serényen várom hogy növögessenek a hajtásaimon a gyökerek. Hogy még a hideg előtt földbe tehessem a leáimat. Eddig ugyan az a 6 db van csak cserépben amit 1-2 hónapja ültettem el. Azóta vannak már más gyökeresek is, de még apróknak ítélem ahhoz hogy elültessem.
Még mindig nem találtam hóvirág magot, de majd elnézek pár szuper-hiperbe hátha van még.
Talán holnapra még nem, de szombatra már inkább:(((
Az esőnek éjszaka kellene esnie, nappal pedig sütni a napnak.
Én meg már korán lefeküdtem,nulladikra ment megint a csajszi:( fél ötkor kell kelteni:( addigra már megcsinálom neki a reggelit,tízórait.
Utálatos idő van megint,fúj ez az átok szél tegnap óta annyira,szanaszét tépked mindent:(
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...