A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnos nem tudok visszaolvasni, de remélem mindenki jól van! :)
Kész a tereprendezés, a térkőhöz a szegélyek lerakva, holnap jön bele a murva. Egy vagyon és a térkő még nincs is benne :(
Kiskert: 3 kocsi termőföld elterítve, betrágyázva, bár a beásással drága férjem éppen nem tudott végezni ma délutánra, elkapta az eső.
Tegnap vettem 2 tő tüske nélküli futószedret és egy diófát hátra.
Kb ennyi történt 4 nap alatt, nem unatkozunk :)
Venni kell még rengeteg tuját a kerítés mellé, klematiszokat, azokhoz támasztékot, vagy apácarácsot, vagy fogalmam sincs, mert amit neten néztem, a legkisebbek is 6-7ezrek, és sok kellene... :( Kézzel nem lehet valamit kreálni? Miből? Hogyan? Alapanyaggal együtt lehet ugyanannyiba lenne...
Ma délután megjött a rossz idő, viharral, esővel, pár óra alatt kb 15 fokot hűlt a levegő (25-ről 10-re). brrrr :(
Kis leákat beraktam a melléképületbe.
És befűtöttünk.
Ja képzeljétek, a kazánházban olyan meleg van, hogy nem tudok ott teleltetni! Kb 25 fok, melegebb, mint a házban! Ez túl meleg lenne a virágoknak, a mellette lévő helyiség (zöldségtároló) meg félek, túl hideg lenne... majd meg kell mérnem, ha kint minuszok lesznek.
Itt most annyira nem fúj, nem esik, de viszont jó hideg lett.. :(
Mondtam is a fiamnak, ha holnap esni fog, akkor sem tudom elvinni a buszhoz, neki kell eltekerni egyedül.. szép lenne gyerekkel hátul vizes úton... :D lehet eltörném a másik kezemet is... akkor lennék aztán már csak igazán jól :DD
Ideért a szél is, az eső is:(
Hű, de örülök, hogy már jó helyen vannak a drágaságaim.
Hihi! Olyan szépek voltak. Ha hármat vettem, akkor olcsóbban adták. Érted! Muszály volt 3-at venni. :)
Nagyon akartam egy leopárdmintásat is, de nem volt a méretemben. Már a férjem is ott keresgetett, mert az neki is tetszett, csúcs volt!
Jól jár vele egy kislány az biztos! ☺
Látszik, hogy mindig ott van körülöttem, amikor sütök. :)
És még szépen el is mosogatott.
És képzeljétek el csajok, mire hazajöttünk, - mert csak ketten voltunk a férjemmel - a fiam fahéjas-csokis kekszet sütött.
Lefényképeztem, de nem akarja engedni, hogy felrakjam. :(
Most meg csinálja a francia pirítosokat, míg én kockulok. Olyan kis édi!
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...