A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Esik az eső, annyira lehangoló... :(
Pedig reggel még gondoltam is, milyen szép napos idő van, kimentem a piacra...
Láttam leandertöveket 250 Ft volt, de ebben nem bízok.
Kaptam egy szúrit, nem is fájt.
Tablettám van, pálinkát nem szeretem.
Itt most kezdett el esni (:, nem szeretem....bár tudom a földnek kell!
Akkor mit kéne beszerezni? Macska nem jöhet,mert a kutyák nem engedik, szarka?, jöhet, vagy egyszerűen elég a behajtani tilos :)?!
Szép napot Lányok!
Itt (még) nem esik az eső. Szerencsére nem dolgozom, szabit vettem ki. Főzőcskézek.
Itt is van mindenféle madár.. csak az a baj, ha kirakom az etetőt, a verebek elkergetik a cinkéket.. :(
pedig van szuper kis faházam. Apummal csinálta a fiam, mikor ott nyaralt :))
Nálunk minden van, veréb, rigó, szarka, vadgalamb, színes kis madárkák, tavasszal minden évben jönnek a rozsda farkok, sőt még bagoly is akad a környéken:)
A szarkák rendszeresen lopják a maradék macskakaját. Leszállnak a terasz szélére, jobbra néz, balra néz, ugrik kettőt, megint szétnéz, gyorsan kikapja a kaját és már megy is:)))
Neked is szép napot Andi:)))
Mindenkinek szép napot Lányok:)))
Sziasztok!
Nekem nem sok mindent kell bevinni az erkélyről mert olyan kicsi, úgyhogy hamar végeztem.
Itt szakad az eső.
délelőtt fogorvoshoz megyek gyökérkezelésre.
Akkor azért nem ért ide, mert feltetted, és nem dobtad:)))))))))))
Pedig nagyon jól néz ki:)))
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...