A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Az oktató azt mondta, a vizsgának meg kell lenni a téli útviszonyok előtt, ezért még november 5-ig kibírhatná Holle anyó!
Biztosak voltunk benne, hogy sikerülni fog:))))))))
Ügyi vagy, gratula:)))))
Így is van neki.
Csak az én munkahelyemből indulok ki, nálunk szinte mindenkinek megvan a mérlegképes. Bére attól a végzettségtől több nem lesz, könyvelni nemigen fog elmenni, hisz attól sokkal jobb állása van. Mindenképpen egy mesterképzésre kell jelentkeznie, inkább felsőfokú végzettsége legyen még egy. A mérlegképest pl a köz-, illetve kormánytisztviselői besorolás már nem is ismeri el végzettségként.
De ő dolga, ő döntése volt.
Én sem megyek sokra vele az biztos, ráadásul megyek minden évben a továbbképzésre, hogy a regisztrációm ne vesszen el, ha már megvan, mert ha egyszer netalántán mégis kellene, nem lehet rögtön újra kérni, csak 2 év után. Könyvelni nem szeretnék, nem is azért végeztem el, hanem mert a gazdasági vezetőknek anno kötelező volt, a beszámolók aláírási jogához.
Miért ne menne vele valamire is.
Egy könyvelőnek mindig van állása.
Ami közel volt, azt bezárták. :(
Ilyenkor a szomszédok, ismerősök is kapnak tőlem valamit. Állandóan szaporítok a nyáron, ősszel meg osztogatom. :)
A futómuskátlikból szelektálok. Ami nem tetszik... mehet. :)
Még van 3 nagy aszparáguszom is, hatalmasak lettek. Na, hogy őket hová rakom?
Az a baj, hogy még a polc nincs kész, arra sok cserép ráférne.
Hát, ez az, azért akartam lebeszélni a mérlegképesről, mert azzal sem fog semmire menni.
Sok idő, sok pénz. De azzal érvelt, mint te, hogy most utoljára lehet ilyen feltételekkel. Közgazdász diplomája van, a mellé csinálja most a mérlegképest.
Sziasztok!
Ma én is sikeresen túlestem a vizsgán, már tovább is ajándékoztam a könyvet, szegény kollégámnak, akire ugyanez a sanyarú sors vár:)
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...