Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A hetes lángos tésztájának milyennek kell lennie? fórum

A hetes lángos tésztájának milyennek kell lennie? (tudásbázis kérdés)


10. luc22 (válaszként erre: 2. - Soxe)
2012. febr. 25. 08:58
Én is mindig ezt a lángost sütöm :)
9. Pen80 (válaszként erre: 8. - Soxe)
2012. febr. 24. 18:34
Nincs mit :)
8. Soxe
2012. febr. 24. 16:55

Sütöttem belőle párat, kicsit tömör lett a tésztája, vagy nem tudom hogy mondjam. De nem lett rossz összességében.

Félretettem a maradék tésztát, holnap akarok még sütni, de szerintem teszek hozzá egy kicsi tejet majd előtte. :) Köszi a segítséget!

7. Pen80 (válaszként erre: 6. - Soxe)
2012. febr. 24. 11:50
ha nem sikerül az első, tegyél hozzá kis folyadékot, de egyszerre csak kicsit, jó lesz az :)
6. Soxe (válaszként erre: 5. - Pen80)
2012. febr. 24. 11:28
Nyúlik a tészta, csak nem ragad. Remélem azért lesz belőle valami. :( Köszi a segítséget!
5. Pen80 (válaszként erre: 2. - Soxe)
2012. febr. 24. 11:24
nyúlnia mondjuk kellene...
2012. febr. 24. 11:24
és ha hagyod kiszáradni, miután végeztél, simán kiszeded majd a tésztát a tálból, és el tudod mosogatni könnyen. Ha vizezed, akkor tapadni fog és vért izzadsz a mosogatással :)
3. Pen80 (válaszként erre: 2. - Soxe)
2012. febr. 24. 11:23
igen, olyan szálasan szakad el tőle (nem tudom máshogy fogalmazni)
2. Soxe
2012. febr. 24. 11:00

Ezt a receptet készítettem el:


[link]


Mire végeztem a dagasztással, teljesen elválik az edény falától a tészta, nem nyúlik, nem ragad. Ilyennek kell lennie? :)


Előre is köszönöm a válaszokat!

1. Soxe
2012. febr. 24. 10:59
A hetes lángos tésztájának milyennek kell lennie?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook