A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok (beszélgetés)
Tegnap volt szülői 6-an voltunk...
98%-os lett a nyelvtan felmérő:)))
Dícsérte mind a két tanárnő Vivit.
Tegnap voltunk a kicsivel Pulmonológusnál és hát allergiás a kincsem úgy mint a Vivi mindenre ami csak egész évben lehetséges.Fűféle faféle poratka tojássárgája.Gyógyszert is kapott,mást mint a Vivien.Hurrá dupláztunk az allergiás gyerekből.
jó reggelt
ma megkérdeztem a tanító néniket hogy jövő héten szerdán sakk versen lesz és hogy délután elengedik -e ö azt mondta igen de ne hozam be egész nap hát lehet nem viszem 1 jó napja végül is lehet
sziasztok
pántékén megyünk Gergő óvodájával cirkuszba s viszem Ricsit is ,ma voltam, dokinál kértem igazolást
Kicsit betegesen de azért süt már a nap:)))
Reggel 8-kor még olyan sötét volt mintha este lett volna.
Szombaton nagy dínomdánom lesz a suliban.Kézműves foglalkozások néptánc gála henna festés sütés főzés
magyarok vására táncház stb.Jó lesz.Délelőtt a gyerekek különféle próbákon vesznek részt.
Sziasztok jó reggelt!
Miért nem lehet egymás után akár csak 2 napig is napsütéses szép idő?
sajnos nálunk így van nálunk csak 96 %az ötös
de nyalós anyukák gyerekeinek nem de nem érdekel mert Ricsi legalább tud
ö nyalós anyuka gyereke meg majd később jó meg szívja
Grt az okos lánynak. ;)
Pulmonológia: majd írd meg, mit mondtak...
Sziasztok!
Napsütéses szép napot mindenkinek.
Tegnap Vivi hazahozta a háromnegyed éves értékelést.Matekból dícséretet kapott és beírta a tanárnő,hogy ő tanulta meg legelőszőr a szorzó és benfoglaló táblát.
Csütörtökön szülői csak a felén tudok ottlenni mert a kicsit viszük pulmonológushoz hátha kiderűl mitől van ez a sok fullasztó köhögés.
igen az talán van csak igazságtalanok vele ezt viszont érzi
nekünk 94%az négyes a nyalós anyuka gyerekének kiváló hát ezt érzi mondja hogy van
Sziasztok!
Hát,reggel itt is esegetett az eső.
Ma fogadóóra,megyek,de addig is lelkiekben készülök rá.
1 szövegértés feladatlap volt a 7 végére,slussz.
De mivel nem volt itthon,nem tom' hogy sikerült neki.....
Röviden,tömören nem úgy zajlott a tegnap esténk,ahogyan szerettem volna.
Szép hetet kívánok nektek!
/szorítsatok du. 5-kor./
Sziasztok!
És Ricsi hogy éli meg ezt a rossz időszakot?Van a tanárnőben annyi empátia hogy a gyerekkel nem érezteti a dolgokat?
Végül is abban igazad van Hangyi, hogy ezt a kis időt már féál lábon is kibírjátok!
Sok tanulnivalótok van? Bence verset tanul, más nem is nagyon maradt neki a hétvégére. Hétfőn fogadóóra, kíváncsi leszek...
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Légcsőszűkületes a gyermekem
- Egyedül fogom felnevelni születendő gyermekem
- Gyermekem sokszor elesik, megbotlik az utóbbi időben. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Alvajáró a gyermekem, kinek mi a tapasztalata, kinövi vagy ilyen marad?
- Óvodás lett a gyermekem - tapasztalatok, kérdések, megoldások