Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A gyermekem lelkivilága fórum

A gyermekem lelkivilága (beszélgetős fórum)


18. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 24. 22:10
Nem, a face lájkolgatás szerintem csak egy látszat. Lett volna ideje lehetősége apáskodni eddig is. Lányoddal beszélgessél sokat de inkább arról hogy baromi jól megvagytok megvoltatok nélküle .Az emberi érzelmeket nem lehet kierőltetni. Kár a másik nőt hibáztatni.Nem is értem mit könyörögtél neki eddig is.Ez összezavarja a lányt is. Legyetek kemények és vagányak ne vágyakozzatok olyan után aki meg se érdemli..
17. df1e1c376c (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 24. 19:45
Össze-visstza b*szia lehet, de össze-visszagyereket csinálni nem kellene.
16. Mindigaldina (válaszként erre: 15. - 3c253ca4d3)
jún. 24. 18:52
Jól van, nincs semmi baj ha nem érted. Legközelebb kérdezz bátran. Ne hordj rólam össze butaságokat, mert nem tudsz értelmezni valamit. Szívesen segítek. Szívesen válaszolok a kérdéseidre, persze ha segítő szándékúak, és nem ilyen provokáló, ahogy te hívod, troll kérdések, rágalmak, mint amiket állandóan nekem szegezel. Ja meg a kárörvendést sugalló szmilék. :) :) :) Egyébként nem nagyot mondok, de örülök hogy benned sokszor naggyá válik. Én csak próbálom a saját tapasztalataimat megosztani. Ennyi. Tényleg nem akarok mást, bármit is gondolsz. Béke.
15. 3c253ca4d3 (válaszként erre: 14. - Mindigaldina)
jún. 24. 18:35

Bárhol lehetsz. De az szánalmas, hogy már a FI problémáját sem érted, nem még a problémát a hozzászólásoddal. Hogy próbálsz nagyot mondani, a jó kis magasztos hangvételeddel, de konkrétan az első két mondatod értelmetlen. :D

De nem fogom széttrolkodni ezt a fórumot (is) veled.

14. Mindigaldina (válaszként erre: 13. - 3c253ca4d3)
jún. 24. 18:32
Azt szabad? Ott lehetek?
13. 3c253ca4d3 (válaszként erre: 12. - Mindigaldina)
jún. 24. 18:13
Menjél vissza szókirakót játszani, az való neked.
12. Mindigaldina (válaszként erre: 11. - 3c253ca4d3)
jún. 24. 18:08
Igazad van, ha neked csak ez számít. :)
11. 3c253ca4d3 (válaszként erre: 9. - Mindigaldina)
jún. 24. 18:05
Te teljesen bolond vagy. Tök mindegy, hogy én kinek hiszem magam, te nem vagy normális. :D
10. Mindigaldina (válaszként erre: 7. - 3c253ca4d3)
jún. 24. 17:38
Te kinek érzed magad?
jún. 24. 17:37
Én elhiszem, hogy segítségért fordultál volna hozzá, csak azt hidd el ha baj van a gyermekével akkor ő is, meg te is nem csak volna segítetek neki. Ha nem így érzed, akkor nagyon rossz embert választottál. Akkor nem akarnál te egyáltalán segítséget kérni tőle, olyan bitang lenne. Itt a baj szerintem a volna, mindkét részről, amit a gyermek nehezen tud feldolgozni. Ami eddig nem volt köztetek. Ne akard hogy igazad legyen. Legyen igazatok, a gyermek miatt. Mert bennetek fogant. Hidd el ha tényleg csak igazad van, akkor nagyot hibáztatok ti, már a kapcsolatotok elején. Akkor nem akarom tovább minősíteni az apát, mert azzal az anyát is minősítem. Ez tényleg az esetek nagyon kicsi százaléka. Érdemes az egyensúlyt mindenhol megtalálni. És egy kicsit más irányba is terelődött a fórum, de visszatérve a kérdésedre, szerintem működni fog. Én úgy éreztem, hogy örülsz a változásnak köztetek. Akkor már változik, ami eddig nem teljesen működött. A gyermeketek tényleges, és megkérdőjelezhetetlen elsőbbsége, a sértettségetekkel szemben. Kérlek nyugtass meg, hogy nem egy utolsó bitang ember a gyermek apja.
8. 3c253ca4d3 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 24. 17:22
Őszintén sajnálom, ez tényleg nagyon faramuci helyzet és tuljadonképpen tehetetlen vagy. Nem tudom, mekkora a lányod, talán a rengeteg beszélgetés és szeretet részedről segít a helyzeten.
7. 3c253ca4d3 (válaszként erre: 6. - Mindigaldina)
jún. 24. 17:21

Engem aztán nem bántottál meg, csak utálom, amikor valaki hülyeséget beszél, Te ismét megteszed.

Megint idejöttél okoskodni, a h.lye filozofálással, 0 hasznos információval a fórummal kapcsolatban, unalmas. Ezt csináld a saját fórumjaidon, senki nem kiváncsi erre.

6. Mindigaldina (válaszként erre: 4. - 3c253ca4d3)
jún. 24. 16:57

Megint egy nagyon erős vádat vetettél ki nagyon sok ártatlan apára, anyára, és gyermekre. De igazad van. Amit írtál igaz, "nem apa", aki olyat tesz.


A sértettség tényleg nem jó dolog. És hála az égnek kis százalékban maradnak igazak ezek a súlyos vádak, az apákra, és az anyákra is. Mert olvastam ilyet is, olyat is, még itt a hoxán is. Bocsánat ha megbántottalak, de igazán a fórumnyitónak szólt. Hogy más szemszögből, egy kicsit más a kép. Igazad van, de talán nekem is. És talán így előbb megjavul a kapcsolat. Előbb múlik a fórumnyitó problémája.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 3c253ca4d3)
jún. 24. 16:49
Igazad van! 6 év alatt többször kerestem,segítségért fordultam volna hozzá,de választ sem kaptunk. Nem pénz kellett volna,hanem támogatás a gyermeknek.
4. 3c253ca4d3 (válaszként erre: 3. - Mindigaldina)
jún. 24. 16:37

6 évről beszélünk, az az "apa" aki pedig a sértettsége miatt a gyerekét bünteti, szintént a "nem apa" kategóriába esik.

Az pedig, hogy ez kicsi százalékban igaz, megint nem helytálló, csak nézz körül itt hoxan.

3. Mindigaldina (válaszként erre: 2. - 3c253ca4d3)
jún. 24. 15:55

"Az a férfi, aki egy nő miatt eldobja a gyermekét nem igazi apa." Ez így igaz. Itt nem tudom, hogy ilyen aljas eldobás történt e. Semmiképpen nem szeretném összekötni egy ilyen kőkemény váddal, mert nagy többségében, amikor lenyugszik a sértettség és a harag, mindenki belátja a hibáit.


"Az a férfi, aki egy nő miatt eldobja a gyermekét nem igazi apa." Ez így igaz, de hála az égnek, csak esetek nagyon kicsi százalékában. És adja az ég, hogy ez a nagyon kicsi százalék ne ti legyetek. Ha mindketten így álltok hozzá, akkor a kérdésedre a válasz igaz lesz.

2. 3c253ca4d3 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 24. 15:14

Én nem gondolnám, hogy várható lenne. Ez egy nagyon-nagyon nehéz szituáció, de ha el is kezdene közeledni felé szerintem előbb-utóbb csalódás lesz a vége. Az a férfi, aki egy nő miatt eldobja a gyermekét nem igazi apa.

Én a helyedben, leülnék az "apukával" beszélni. Értem, ogy eltávolodtatok, de van egy közös gyermeketek aki miatt szükséges kommunikálnotok, örökké össze fog titeket kötni. Próbáld meg neki normálisan felvázolni a szituációt, hogy vagy törődjön többet a kislánnyal, vagy pedig ne is keresse semmilyen szinten. Ha ez nem megy, csak a válladat tarthatod, ha meg fogja bántani a kislányt amikor éppen eszébe jut, utána pedig eltűnik. Nagyon sajnálom, ez igazán rossz helyzet.

jún. 24. 14:42
Az egykori párkapcsolatomból született egy Kislányom,akit kezdetben imádott az Apukája. Nem éltünk együtt,de mindenben segített,látogatta,nagyon szerette a gyermekünket. Olyan 6 éve körül összejött egy nővel,aki elkezdte tiltani tőlünk. Folyamatosan épült lefelé a kapcsolattartás,olyannyira megromlott,hogy csupán a kötelező tartásdíjat kapjuk csak. A Kislány már serdül,nem beszél az Apukájáról,de tudom és látszik is rajta hogy nagyon hiányzik neki. Szakember is vizsgálta tavaly,mert beilleszkedési problémái lettek a suliban. Nagyon rossz így,hogy egy városban élünk,és se ünnepnap se egyéb eseményekkor nem jön el hozzá Apa. Most csinált először olyat,hogy bejelölte a Facebookon a Kislányt és kedvelgeti pár képét. Látom,hogy ez jól esik a gyermeknek,de még mindig nem akar beszélni róla. Szeretném ha legalább néha meglátogatná vagy elkezdene vele kommunikálni (már nem olyan kislány),mert szüksége lenne Apukájára. Én nem akarok beleavatkozni,mert mi nagyon eltávolodtunk,de a Lányt mindig nagyon szerette ezt tudom. A mostani kapcsolata miatt romlott meg a viszony,pedig járna a gyermeknek az Apai szeretet,törődés. Szerintetek most hogy elkezdett kezdeményezni várható a közeledése?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook