A gyerekem nem akar dolgozni 29 évesen (beszélgetés)
Lesz még ilyen értékes anoním fórumod?
Jövőhéten remélem beindulnak a munkás hétköznapok?
29 évesen azért általában egy fiatal még meg akarja váltani a világot. Nem azon rinyál, hogy "kellemetlen" Magyarországra születni.
De ha így érzi, akkor az összes 29 évében dög lusta volt, és volt, aki ezt elnézte neki.
Kellemetlen.
Ha nem valami mentális betegsége van én kivágnám otthonról. Ha nem tartaná el senki, nem lenne hol melegedni, akkor azonnal megjönne a kedve a munkához. Mert ez leginkább hiszti.
Én alig vártam annó, hogy önállósulni tudjak. Engem mindig meglepnek az ilyen emberek.
Hogyhogy?
"Nem akarok többet dolgozni, kiégtem 29 évesen. :) Soha többet! :D"
Kétségtelen, hogy vannak "kellemetlen" dolgok az életben. 🤔
A többi véleményemet biztosan sejted így anonim üzemmódban.
Amúgy van igazság abban, amit mond.
Az eutanázia mondjuk abszolút nem vág ide, de mindegy.
A szakmája nagyon jó, ezzel meg külföldre sem kell mennie ahhoz hogy pénzt keressen.
A szövege alapján mint egy kistinédzser. Valószínűleg komoly idegrendszeri problémája lehet, amire a fű talán ráerősírett. Elmondásod alapján sürgősen segítségre van szüksége. Gondolom semmi társasága nincs, ezért is ilyen frusztrált és dühös a világra...
Teljesen ledöbbentett az írásod. Bár hozzászólok éppen, de nem szeretném véleményezni. Csak annyit tudok biztosra mondani hogy az én fiam is nagy szegénységbe született bele, ráadásul 2 éves korától egyedül kellett felneveljem. De belőle a nyomor más reakciót hozott ki. Ő sem bírja a munkahelyi kötöttségeket, főleg nem a megalázottságot, ezért önerőből vállalkozást indított. Ő nem a fűhöz, hanem szakkönyvekhez nyúlt mikor elege lett a munkahelyi stresszből.
De mégis egy javaslat: Te látod milyen. Ha beteg, vidd orvoshoz. Ha nem, akkor rúgd jól sebbe!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha a fiam 22 évesen nem akar dolgozni?
- Nem akarok dolgozni! 23 évesen követelem, hogy más tartson...
- Nem akarok dolgozni!
- Mit szólnál, ha a fiad olyan lánnyal jönne össze, aki se tanulni se dolgozni nem akar?
- Segítség, a férjem külföldön akar dolgozni!
- Mit tegyek, ha nem veszik fel a területileg illetékes bölcsibe a gyerekemet és nekem vissza kell mennem dolgozni? Nagyszülők távol...