A férjem szerelmes...másba (beszélgetés)
Nem!:D
Összefonódások vannak, de ez még dilemma:D
Bélát hagyjuk, ő jógyerek:DDDDDDD
Nemmeg pedig a határszélen őgyeleg, mert a férje dógozik:D
Aludj rá egyet!:D
akkor ez a rész sincs meg. megint hülyébbnek érzem magamat.
Béla egy rezgőBéla, péter pedig minket osztott ki, aztán menekülőre fogta.
Ez egy új szál a történetben.
Gondolom a döbbenet egy nick. Erre nem számítottam. De beleszövöm valahogy:)
Olyan érzésem van, mintha itt mindenki be lenne lőve:)
De jó, legyen.
Tehát: Juli&nemmegmondtam össze vannak fonódva.
Béla+Péter gondolom a férjek, akik együtt söröznek, és megbeszélik, hogy milyen jól lehet elválni gumiemberként.
De a nemmegmondtam nem is qr félre, mert megbeszélték.
Derék történet. Szerintem egyszer reggel, kipihenten......
Ja, és Döbbenet is derékfájós, ez fontos momentum!:D
Jóhogy!
Erre áldoztuk az esténket, ittunk, piáltunk, Fogtuk Julis kezét, lefagyasztottuk Bélát, Péterke nem jön a buliba, mittudoménki már a vénuszdombjából fogyaszt, és Lauesz férfi.
Na, mi kell még?:DD
Nem. Én sosem, és a férjemnél se tartott sokáig. És mi tisztába tettük a helyzetet.
lehet h a férjét adta vissza..a gumiembert,xd
mert gumibabákat nem választ el a bíróság,xd.
Nem egészen, mert Julis kiosztott minket kétszer is, határozottan határozottabbá válik:D
Köszönöm! :)
Felemelő! :D
Tehát akkor ott tartunk, ahol eddig is! :D
Drága....... azt te vagy..:)
Most még jobban belekeveredtem a férjetekbe, meg belétek. Itt mindenki féreqr, az a nagy igazság.
Jaj, dehogy Julis férje! :))))) Azt hittem, mivel ennyire olvastatok, hogy ez már tiszta sztori. Írtam már: szerető voltam, így nyilván a férjem a feleségéről váltott rám. Erről faggatta Julis ura, az én férjemet, hogy sikerült a váltás, etye- petye-lepetye. Istenem, kölcsönadtam a nickem, ekkora kavarodást...pedig nem is tartott sokáig...mondjuk erre nem számítottam. Még jó, hogy hosszúnapos a férjem, nem hagyná, hogy itt üljek a gép előtt:)))))))
Na jó, ellépek tornázni. Légyszi fél óra múlva még legyen itt valaki!!!!!!!! :D Röhögni akaroooook :D
mi nem pazaroljuk a spermánkat :D
Tisztelet a kivételnek...:DD
Én meg arra értettem ,hogy ti se vagytok jobbak....:))
ezt arra értettük, hogy pazaroljátok a spermátokban lévő boldogsághormonokat :D
erre miből következtetsz??? hiszen már bíróságon is voltak válni, többször is, de julis kérte, hogy ne menjenek tovább :)
Na az lehet, hogy iparilag veszteségesek vagyunk mi férfiak...De ez a fránya "ipar" nem kivételez a hölgyekkel sem! :DDD
A nemmegmondtam kölcsönadta egyszer nem régen a nick-jét a julisnak. Nekem ez gyanús. Valami itt sántít:)
lehet h gumi pasas jula férje
További ajánlott fórumok: