A férjem szerelmes...másba (beszélgetés)
Nem félsz,hogy elkapsz valami betegséget?Nem tudni a férjed hány nővel volt amiről nem tudsz.
Jesszus, ilyeneket írtok, engem ráz a hideg...!
Julis én már nem tudok mit írni! Győzködtelek mindenhol, menj pszichológushoz. A FÉRJED NEM SZERET! HA AZT MONDJA IGEN? AKKOR SE!!
És mire következtetsz ebből? te kezdeményezed a szexet, alig 5 percig tart....Legalább arra figyelt a kedves urad, hogy neked jó legyen? Bár 5 perc alatt nehezen hiszem....max maszatolás lehetett....Emiatt még lepedőt sem érdemes cserélni...
Vagyis: a férjed nem kíván, te erőltetted, 5 perc alatt lerendezett, hogy nyugta legyen. Vajon kire gondolt közben? Igen, legközelebb jobb lesz neki, csak nem veled.
Te mindent eltűrsz?
Csatlakozom Pms1-hez...mi az, hogy KICSI SZEX? Most volt, vagy nem volt? Vagy csak petting? Vagy csak neki volt jó? Vagy csak neked? Vagy senkinek? Vagy mi????
Én,kicsi:rövid,alig volt 5 perc,de majd legközelebb.
Volt gusztusod mikor tudod más nőben járkált?
Milyen a kicsi szex? Ő kezdeményezte, vagy te?
Nektek hogy van még türelmetek őt győzködni?? :D
Az a baj Julika, hogy itt semmi esély, hogy rendeződjön a helyzet és a férjed nem szeret. Ne sajnáltasd magad és ne értetlenkedj,hanem gondolkodj végre!!
Hinni lehet a rózsaszín egyszarvúban is, ráadásul annak a létezésére nagyobb az esély.
Kérdem: miért ne csalna meg újra? Szex volt köztetek?
El,de bízzunk benne,hogy nem fog.ezért szorítsatok!
Jól elvagytok, a probléma a szőnyeg alatt, egyre dagad, és büdösebb lesz. Ha bírod a szagot, hajrá.
Mitől változna meg? Eddig is azt csinált amit akart, nem volt következmény, miért ne folytatná?
1-2 hónap, és újrakezdi, és akkor még optimista voltam.
Mikor megint megtudod, hogy megcsal elmondod?
úgy látszik,csak én hiszek!pedig igenis sok házasság van,amelyik csalás után megmarad!Rájön a férj,hogy mégis a feleségét szereti!Semmi biztatás?miért csináljátok ezt velem?olyan lehetetlen amit várok?itthon van,nem veszekszünk,jól elvagyunk.
Voltam ilyen naív én is csak akkor 16éves voltam.
Sose lesz béke, csak hazugság. Csináld nyugodtan tovább.
:)
Júlia Rómeója megtért:)))
ezt most álmodod?:)))))úgyis újra kezdi.....kutyából nem lesz szalonna
síelni mikor mentek?
És ha lesz más nő?akkor mit csinálsz?Indul előröl minden?Nem hiszem,hogy eltudod felejteni azt amit veled tett.
Amíg nem jön más, akivel csalni fog. ha te ezt választod a te döntésed.
jaj nekem....tényleg menthetetlen vagy. Nagyon sajnállak....
Képzeljétek,minden csendes és békés,drágám nem is csetel napok óta.szépen elvagyunk.most,ha nyugi van.Talán ez segít is.ha csönd elsz,akkor majd újra egymásra találunk.
:DD
Milyen hivatalos lettél!:DD
Julis! Helyzet? Változatlan? Nem beszéltek semmiről? még mindig homokban a fejed?
szerintem felejtsd el ezt a pasast,dobd ki,élvezd egy ideig azt h nincs ilyen szemét a nyakadon,majd keress olyan pasast,aki szeret téged,nem csal meg,megbecsül
Én már nem tudom, hogy karácsony vagy Szilveszter előtt, de többször is írta Julika, hogy "majd a jövő héten" mennek síelni, és akkor minden jó lesz.
Én már rég kirugtam volna de előtte a ruháit egyesével dobáltam volna ki az utcára,hogy mindenki lássa.Ezt érdemli.Ha a nőt megalázták őt miért ne.Ez a férfi tudja jól,hogy érzel iránti és mit gondolsz és ezt kihasználja mert tudja bármikor vissza mehet hozzád te mindent elnézel,és eltűrsz neki.Nagy baj ez nem házasság.
Honnan vetted, hogy síelnek? Én nem találkoztam ezzel a hivatkozással .
További ajánlott fórumok: