A férfiak is szoktak sírni, ha szerelmi bánatuk van? (tudásbázis)
szerelmi bánatba?
ugyanmár.
Miért ne sírnának? Ez így természetes...
Érzések, érzelmek, hormonok... :)
Sírhatnak..és sírjanak is nyugodtan...
A sírás az egy őszinte érzés...
Igen és a legkeményebbjei azonnal nekilátnak hagymát pucolni, majd bánatukban egy jót lakmároznak.
Jóllakva hátradőlnek, megnyugodnak és egy jéghideg sörrel pótolják a keserű könnyek okozta folyadékveszteséget.
Igen én is tapasztaltam. De nem közönség előtt, és nekik is fájhat dolog amin sírnak.
Beléjük nevelik, nem szabad sírni a fiúknak. És azért vannak ők is a pszihiátriai rendelésen.
igen, szoktak, szerencsére :)
én azt a férfit jobban tisztelem aki kimutatja az érzelmeit :)
és nem lúzer egyik sem ha sírni tud :)
biztosan,
csak a férfiakat már kiskoruktól úgy nevelik, hogy egy fiú nem sír :8
ez nagyon sajnálatos, ettől nyomnak vissza minden érzést magukba, így a fájdalmat is.
Nagyon kell szeretniük azt, aki előtt ki merik mutatni az érzésüket .
És sírni is mernek előtte.
Teljesen egyénfüggő :) De én például szinte csak nagyon érzékeny hímnemű egyedeket ismerek (a párom is közéjük tartozik), és bizony sokukat láttam már szerelmi bánat miatt könnyet ejteni.
A "lúzerségről" pedig annyit, hogy férfiként nagyobb bátorságot jelent kimutatni az ilyen érzelmeket, mint elnyomni őket, ahogy azt beléjük nevelték... Nem könnyű figyelmen kívül hagyni a környezet elvárásait és az ehhez hasonló begyöpösödött előítéleteket.
Ha engem kérdeztek, sok olyan férfi hajlamos pityeregni, akiről nem is gondolnánk, csak éppen nem közönség előtt teszi.
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy tudtok túlleni egy szerelmi csalódáson?Kinek mi segit?
- Mi volt eddig a legnagyobb szerelmi csalósásod?
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Egy megalázott és meggyötört szerelmi válság
- Feldolgozni egy szakítást... szerelmi bánat, avagy beszélgessünk, ha segítség kell
- Olyan FÉRFIAKAT keresek, akik szerelmi kötéssel, mágiával sikeresen visszahozták életükbe azt a nőt aki elhagyta őket?