A ducibb illetve nagyobb fenekű és magasabb nőknek tényleg nagyobb méret kell a szex élvezéséhez? (tudásbázis)
A dundikat nem utálom.
Te tudod, hogy téged igen.
Vagyis te nem vagy dundi!
Akkor meg nem mindegy? :))
Igen, drága, csak addigra fordítva lesz minden, a fejemen kihullik, máshol meg lehet, hogy jobb lesz visszanöveszteni a szőrt....
:DDD
Nekem is volt már mindenféle hajam. Rájöttem, hogy nem éri meg, marketingfogásból most már egy adott célközönségnek teszem a szépet:DDDD
Persze, becsúszik az olyan is, akinek minden tetszik és nem is a célközönségem, ilyenkor is hálásan megköszönöm a bezsebelt bókot.
Tudom, szivem, de azért csak nem vágom le kopaszra a fejem, hogy kipróbáljam, hogy ez igaz-e, jó? XD
Habár, a dög melegben...
Nem!
Totál el tudom képzelni, hogy a szőkét választanám, mert valamiért ő fog meg.
Ebben az értelemben a hajszín nem befolyásol..max tetszik, mert úgy érzem, illik a kakateréhez, de döntőnek semmiképp nem döntő!
Rohadt fog érett pattanással? Hmmm...:DDD
Örülök, hogy legalább neked nem léptem a tyúkszemedre!:)
Mert itt mindjárt lefejelnek vagy 100-an...
Ezeket férfiaktól hallottam és nem az én fejemből pattantak ki. Nem is könyvben olvastam, real life társalgások eredménye:))))
Hogy rád nem vonatkozik, vagy szerinted nem befolyásol, elhiszem, mindenkit az összkép befolyásol, nem ragadsz le egy hajszín miatt, ha a másiknak rohad a foga, és érett patti van az orra hegyén. De ha 2 qrva jó csaj közül kell választanod? Akkor már kicsit odahúzol, amelyik hajszín téged befolyásol.:)
Moszt' akkor mi vaaan? Nem isz lottózol?
;) :))))
Mosom kezeimet, mert ezek sztereotip beidegződések, csak elmondtam, hogy milyen módon hülyítik egymást az emberek a hajszínükkel:DDDD
És azt nem tagadhatjuk sajnos, hogy a szex körül van a világ, lehet ecsetelni sokáig, hogy nem, de te is tudod, hogy igen:)
Ezek a sztereotípiák a te fejedben léteznek? :D
Mert pld a büdös életben ez eszembe nem jutna. :)
Összkép, esztétikum...tetszik, vagy nem tetszik!
De ez már erősen belemagyarázós nekem! :)
Főleg az "ott is vörös vagy"?
Be is cseszne, ha ott bármilyen is lenne, s nem tükörsima! :))
Soha nem szeretném megtudni, "ott" egy nő milyen, nem érdekel...:)
Bocs, a szőkét teljesen érthetetlenül írtam, mert közben akasztófáztam és akadozott:)
Szóval a szőkékre azok buknak akik szeretnek nyerni, mert úgy gondolják, hogy kisebb kihívás, ha tini, akkor még kisebb kihívás. Itt az illető férfinál lehet a gond, hogy a saját képességeit rosszul ítéli meg, azért választja a szőkét, mert a tévhit valahogy hatással van rá, és nem mer kikezdeni a feketével. De erős a vonzalom a feromonok miatt is, szóval a szőke nő is delejes, de maga az üzenet amit közvetít a hajával, az ez: naiv vagyok, fiatal vagyok, hamar bedőlök, ezek után könnyen kielégíthetsz, nem vagyok nimfomán, nem kergetlek az őrületbe:DDDD
További ajánlott fórumok:
- Minimum hány cm-rel legyen magasabb a férfi a nőnél?
- Ha 40 cm-el magasabb a pasi, Téged zavarna?
- Tudja valaki miért vonták meg a tartósan beteg, állandó gyógyszerezésre szoruló asztmás gyerekektől a magasabb családi pótlékot?
- Mei tai tapasztalatokat várok, érdekelne, hogy nagyobb korban, illetve télen is hordozzák-e a babákat, vagy az kényelmetlen?
- GYED-en lévő anyukának is jár a minimálbér emelés, illetve szakképesítéssel a magasabb össze?
- Mondja meg valaki legyen szíves, hogy kell a képeket nagyobbítani, ha szöveg mellé illetve helyett akarom feltenni. Köszi