A Dal 2015 (Eurovíziós Dalfesztivál, magyar előválogató) (beszélgetés)
egy dalt sem hallottam még (nem tudom, bármelyik publikus-.e már), így nem tudok nyilatkozni
a szerzőkre vagyok leginkább kíváncsi
dehogy! a Petőfibe IS bekerülni nem olyan rossz.
Ha meg kicsit swinges vagy jazz-es a dal, akkor akár a Jazzyre is.
Azt hiszem, nála elsősorban a köztudatba visszakerülés, a Petőfi Rádió felé nyitás a cél.
SOkaknak ez a motiváció inkább a jelentkezésnél, az Eurovízióra kikerülés már csak hab a tortán adott esetben.
Proof of life: Hol határ
Fool Moon :Back to Right
Pankastic! : Kicsi a világ, de nagy a világ Muhajid Zoli: Beside you
Éliás Gyula Jr: Run to You
Katona-Zsombori Éva :Fire
további bekerülők:
Wolf Kati: Ne engedj el
Szűcs Gabi: Úgy sem felejtesz el
Antal Timi: Woke up this way
Rákay Philip, az MTV Nonprofit Zrt. vezérigazgató-helyettese, a zsűri elnöke elmondta: idén az ötödik zsűritag a közönség lesz, a nézők egy új mobilalkalmazás segítségével pontozhatják a produkciókat. Több mint 350 pályamű érkezett A Dal 2015-re.
A döntő február 28-án lesz, akkor derül ki, melyik dal és előadó képviseli
Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon május 19. és 23. között Bécsben.
Tatár Csilla felmondott a TV2-nél!
"A lap értesülései szerint Csillát az MTVA csapatában várják, hogy a január végén induló A Dal műsort vezesse - bár ezt a hírt a köztévé még nem erősítette meg."
19:30: A mai tizes névsor: Chances zenekar, Csemer Boglárka Boggie, Dallos-Nyers Boglárka Bogi, Farkas Jenser Balázs, Karmapolis zenekar, MDC zenekar, Péter Barbara, Szécsi Saci és Szécsi Böbe, Spoon, Tóth Vera.
19:38: A következő tíz résztvevő nevét szerda délelőtt 10 órakor jelentik be az MR2 Petőfi Rádióban, majd az utolsó 10 résztvevő neve péntek délelőtt, szintén a rádióban hangzik el majd.