A Dal 2013 (beszélgetés)
Köszönöm szépen!
Az egyik gyerek jön ki belőle, a másik megy bele. Szép az élet :-)
Ezt nem tudtam...
És később, aki akar, válthat angolra?
Tavaly a Királyék végig angolul énekeltek, nem? Ez idei szabályzat?
Gyenge dalok sokasága jellemezte a tegnap esti vetélkedőt, még Veca dala is halovány volt, ilyennel esélytelenül menne Svédországba..
Egyetlen szám sem fogott meg igazán.
Szívből sajnálom a zsűrit, nekik hivatalból lelkendezniök kell ilyenkor..
Jobbulást a gyerkőcöknek, tudom milyen rossz, ha mindegyik gyerek beteg!!!
Gáspár Laci, Kállay-Sanders András, Odett, Vastag Tomi, Janicsák Veca és Byealex.
Kik jutottatk tegnap tovább a középdöntőbe?
Nem láttam a műsort, mert mindkét gyermekem beteg, Őket ápolgattam.
Kicsit meglepődtem, hogy a Sanders András nem angolul nyomja, de egész hallgatható dala van.
Völgyesi Gabi jobban járt volna, ha egy már befutott számml indul, mert ez elég karcsú volt, pedig a hangja tök jó.
Vastag Tomit a név kötelezi és egy picit Vecát is, bár, ahogy a zsűri is mondta, kicsit sok volt a tekerőlant a tuc-tuc zenével és a safri duo feeling-es dobossal. Kicsit a rózsaszín sportcipő is elütött az öltözékétől.
Byealex mekem olyan, mint a múlt héten a Background Neonzöldje:mikor először hallottam, azt mondtam, te jó ég, mi ez a sz*r, aztán többször visszahallgattam és rájöttem, nem is olyan rossz.
Szerintem Éliás Gyula nagyon jó volt! Nekem ő tetszett a legjobban. Kár, hogy nem jutott tovább. Veca nekem se tetszett, pedig én is nagyon szeretem.
ByeAlex :) Vicc!
Jó éjt!
Csalódott vagyok.
lehet, nem tudom...de hogy az a dal bugyuta, az biztos.
Lehet, hogy kult dal lesz belőle, ahogy Rakonczai megjósolta, de kult dolgok nem kiművelt zeneiségű dalokból álnak, hanem a csacsiságokból
Behalok komolyan mondom:oo-valaki írja már le,mi izgalmas van ebben az Alexban????
Mert a számán bealudtam :O