A Dal 2013 (beszélgetés)
:)))))
És majd fölényesen megnyeri az eurovíziót.:)))
mi, élvonalba az eurovízión? :D sose. :)
Lehet, de nem tudom elképzelni.
De mit mondjak akkor, amikor a Gagnamstyle a nyerő a világban?
Nagyon drukkoltam neki (osztálytársam volt gimibe:)), szerintem is állati jó hangja van, de a dal annyira nem jött be. Igaz, a többinél nem volt rosszabb.
Szó nincs a régiek elásásáról, egyszerúen a világ folyamatosan változik, így a zenei ízlés is.
Meg kell mondjam ,nekem is eszembe jutott a lányom ovis csoportja-ezt kórusban is ,meg szólóban is lenyomták volna.
Bár,a fülbemászósága végett,lehet feljövünk vele az élvonalra:DDDDD
nme néztem a műsort, de most megnéztem azért, h ki nyert youtube-n... nekem tetszik ez a nóta.... Egyedi...
végülis az is lehet hogy ez egy szuperjó dal csak mi vagyunk hülék hozzá csaba:D
Ezen én is gondolkodtam, mert ugye az alternatív stílus egy szűkebb rétegnek szól, de szerintem ettől függetlenül kicsit bugyuta ez a dal, hiányolom a mondanivalót, ami alternatívnál fontos.
van benne valami, de ha neked a lóg jobban bejön mint az ál, hát te tudod:D
Abban reménykedek, hogy annyira normális embereknek tetszett, mint neked, mert most kicsit van egy olyan érzésem, mintha az igénytelenség lenne a nyerő, az meg remélem, hogy nem így van.
Nem. Én klasszik vagyok, analóg. Semmi közöm a korszerű, digitális, mű cuccokhoz... :))
épp ezaz, az a baj hogy a nézők szavaztak, hallgatniuk kellett volna nem nézni:D
máskor a hallgatók szavazzanak:D
Én szeretem az alternatívat és a minőségi elvontat.
Sajnos ezt az Alexeset én is inkább ovisnak éreztem.
Saunders dala most is tetszik. Az Alex stílus viszont közelebb áll hozzám.
A korábbi elődöntőkön is sok szavazata volt Alexnek, mindig a nézők juttatták tovább.
azt hittem digitális vagy:D
Nem feltétlenül-nekem p.l. tetszik a Quimby.
az is egy határ kaki volt, nem a csaj hanem a dal és ugye itt most azok versenyeznek
a z alex dallal kb annyi esélyünk maradt mint ha az olimpiára gátfutásra neveztünk volna egy féllábú vak sakkozót
de legalább nem kell stresszelni mint a farkas katiná:D
Hát ténylegi. Köszi Zsuzsa.
Én tegnap láttam részleteket a Sanzonpódiumból. Amúgy is analóg srác vagyok. Nagyon tetszettek a régi nagyok. Ott még volt valami. Mégis el akarják őket ásni.
[link]
Nem is összehasonlítani akartam a kettőt. Csak elvont ez is, az is. Arra voltam kíváncsi, hogy lehet-e az elvontság az összefüggés a nem tetszőket illetően.
Pedig neked Saunders is tetszett :)
Jó én azt gondolom, hogy minden, de minden tetszik valakinek, de itt arról van szó, hogy ezek szerint ez sok embernek. Miközben azt látom, hogy itt rengetegen hasonlóan gagyinak érezték. Ez a furi.
Én most nem gondolok semmire, mert nem figyeltem a dalokat.
Ha tőlem kérdezték volna ki utazzon az Polyák Lilla lett volna.
Úgy, hogy azt a dalt sem hallottam amit ő énekelt, de azt látatlanban is tudom, hogy van hangja legalább.
:D na legalább van témánk, erre jó volt:D
Nana...:) Egy irgumburgum a zuradnak...:)
Ha magamból indulok ki, elhiheted, hogy nem bunda. Bár nem szavaztam, de tetszik Alex dala/stílusa. Az is igaz, hogy a zenei ízlésem általában eltér a többségétől. Most valahogy egyeztünk. :)
A legviccesebb az egészben, hogy a normális értékítéletű ember ezen sír és nyöszörög (átvitt értelemben).
nem én írtam ki, hanem zsuzsa:)
További ajánlott fórumok: