A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Múlik a nap, múlik az év,
Ami rossz volt elmúlt már rég.
Holnap egy Új Évre ébredsz,
Ehhez kívánok Nektek,
nagyon sok szépet!
BUÉK!
Rumlis félperzsa macs. Félig szoba, félig kinti cica. Jelenleg "henger" macs, szép nagy busafejjel, a szőre miatt úgy nézki, mint egy kis hordó.
A szomszédban található 3 kutyától (nem tudom azt mondani, hogy ott élő kutyák, mert etetve vannak, de gondozva nem), kapott "karácsonyra" olyan sorozat bolhát, hogy kénytelenek voltunk bolhaelleni samponnal megfűrdetni. A fűrdetést még csak-csak elviseli, de a hajszárítótól a járólap alá bújva menekül. Életemértelmetlensége fürdetés után megjegyezte, hogy a macskádnak nem csak szőrdúsító sampont kéne adni, hanem néha vacsorát is.
Eddig meg járt a szája, hogy milyen randa kövér macskám van......
mullatunk minden órában!
Bogyójka a gondjaimra van bízva, mert a kisgazdi elment..
Na mondom apunak.. 3 -an szilveszterezünk!
Na persze, meg amikor Singapurban van éjfél, meg amikor New Yorkban van éjfél... így aztán lehet mulatni három napig egyfolytában! :D)))))
Bogyóka, ha megijed, akkor játsz egy picit vele, hogy megnyugodjon. Van, hogy aztán már nem is érdekli őket a durrogás.
sziasztok!
jó bulizást kívánok mindenkinek!
Bogyó érdeklődéssel figyelet az előkészületeket..a hüttő tetjéről...
ez lesz az első szilveszter , nem tudom még, hogy fog reagálni a petártázásra..
Itt nálunk elég szigórú szabályok vanna..a petárdázásra.. kíváncsi vagyok, hogy lesz--- ?
Itt nálunk 2x van éjfél.. ugye tudjátok..a hazai és a tiétek, vagyis a miénk..
Sziasztok,szép napot és kellemes estét kívánok Minden Gazdinak és cicusainak!
BUÉK!
Ma találkoztam életem első perzsa cicájával. Hatalmas hófehér cica :D
Mikor elöször kézbe vettem, látván azt a "nagy" cicát, jól felkészültem arra, h sulyos lesz :)) Erre fel, nagyon hopihe könnyü volt :)) S kiderült, h csak a szöre miatt akkora :))
Hát azok a 15cm hosszu szörök rajta, főleg a farkincáján, h bunda nélkül allig lenne 10 centis :)) s bundástól 20 minimum :))
Csufolkodtam vele, hogy tudja-e, hogy belöle készítik a perzsa szönyeget, meg a farkincájából klasz portörlő lenne, vagy akár lehetne őt magát fürdő szivacsnak is használni... hát nem értékelte a humoros megjegyzéseim :))=))
hát, Zorallnak az első szilvesztere lesz...
Remélem nem lesz kibukva a durrogástól...
Amúgy szép napot minden cicónak és a gazdiknak :)
Szia! :)
Igen, mind a három...már délelőtt elkezdem beterelni őket, mert tuti ilyenkor kell kimenniük pipilni-kaksizni, én meg frászt kapok hogy majd megijednek és elrohannak...most hogy hideg van, ki sem akarnak mozdulni, remélem megússzuk a holnapi napot...
Sziasztok gazdik és cicák.
Legyen szép és vidám napotok.
A ti cicátok is fél a tűzijáték durrogtatásától? az enyém úgy elbújik, hogy reggelig hiába is hívom nem jön elő.
Fúúúúú, épp most ért ide a rekesz pezsgő, máris dobom ☺
És Boldog Új Évet Neked is! :)
Sziasztok! Holnap nem lesze időm belépni, ezért most:
kívánok Nektek Békés Boldog Új Esztendőt.
Vigyázzatok a petárdázás miatt a kis kedvencekre.
Na,hát lényeg hogy szuszog :D
Itt a Blacky állandóan jön hozzám hízelegni,ölbe aludni,már mondta is párom hogy ez a macsek egy lépést nem tesz nélkülem :) igaz,még a wc-re is jön velem,felugrik az ölembe és együtt ülünk ott :DDD
Amikor egy nagyot sóhajt, akkor már náluk azt jelenti, hogy vége a játéknak, most már ne nyúlj hozzá, mert pihen.
Ha te is ugyanígy teszel, akkor Ő azt tudomásul veszi, és nem fog zavargatni.
Náluk ez jelenti a pihenés kezdetét.
:))
Nem is szeretnétek macsekajtót?