A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
De figyelmetlen vagyok! Nem is köszöntem (máshol kezdtem).
Kellemes hetet kívánok Cicusoknak és Gazdijuknak! :)
Vidám hetet kívánok gazdiknak és cicusoknak, kutyusoknak.
Nálunk verőfényes napsütés, cicám kint napozik az erkélyen.
:))))
Csak nem rosszalkodik Bogyóka? :D :D :D :D
Játsz vele egy madzaggal. Martin egy cipőfűzőre kötött papírral játszik most a legszívesebben.
Mindig is imádtam ezt a Bogyó cicát!
Egyidős kb. Martin cicámmal.
Martin kiakasztott, mert három és fél órát volt kint ebben a rohadt hidegben. Már azt hittem, hogy haza se jön többet! De a hó alatt mászkálnak a kis állatok, és Martin hasast ugrik a hóba, aztán a kutyákkal együtt kaparnak! Szerencsére eddig mindig a kis állatka nyert. Nem örülnék egy egérke ajándéknak. :(
Szobafogság van! Akkora a hó, hogy az ajtón kukkantanak csak ki a cicáim! Tegnap és ma összesen 55 cm esett ... és most is zuhog! :(((
Martin már egyszer kiszaladt, de mikor a hó alól kellett kiugrania, akkor két ugrással visszaszaladt. :)
Sziasztok!
Nálunk meg olvad az a hó is ami volt még.
A cicám a konvektor tetején alszik.
Kellemes meleg lakást kívánok Cicusoknak és Gazdijuknak!
Itt nálunk olyan qrva hideg van, és szakad a hó hajnal óta, hogy a cicamicák csak az ajtóba ülve néztek ki, de nem merészkedtek ki a 25-30 centis hóba. Mentek vissza a cicapárnácskájukra aludni. :)
Aug.ban volt 1 éves.
Fiú nekünk is,de kasztrálva van.
Nem kijárós,panell cica.
Csakhogy val.szeg a legutóbbi samponja miatt lett így.
Beújítottam,ilyen extra necolajost.....nem kellett volna.
Állítólag már lehet venni bontó sprayt is.
Mi most úgy döntöttünk el fogunk járni ehhez a fodrászhoz,ha kell s.o.s.ben pedig megfűrdetem én.
Eddig sem volt vele gondom,de más,ha szakember csinálja. Végül is dauerolni sem lehet itthon embernek sem úgy mint ha egy fodrász csinálná....
Milyen idős?Fiú?
Bocs,ha sokat kérdezek,de imádom a cicákat :-)
Rendben,várjuk :-)
Nekem volt tavalyig egy gyönyörű vörös perzsa kandúrom :-) {sajnos már nincs közöttünk :-(
Minden márciusban lion cats lett belőle.
Kijárós a cicád?Akkor szokott nemezesedni,ki sem lehet bontani,szörnyű tud lenni az a bunda.
Most egy kék egzo perzsám van :-) Fél éves az úrfi.
Igen,amint sikerül elcsípnem,majd ki ugrk az új szőréből :)
(Hosszú szőrű hófehér macsekról van szőr,de most nagyon rövid lett......-de kellett és jól érzi így magát ez a lényeg)
tudom a perzsáknak a szőrük az ékük,de most ez nem csak erről szól.....
Igyekszem tenni képet,jó,amint sikerül......????
Szia!Biztos jól érzi magát :-)
Képet töltesz fel?Kíváncsi vagyok,de szerintem mások is :-)
Sziasztok!
Mi a héten a cicóval kozmetikusnál voltunk,nagyon esedékes volt,befilcesedett a szőre.
Vágás,nyírás,fűrdés,szárítás,fülpucolás,karomvágásért 3.500-öt fizettünk és gyönyörű lett,borzasztóan jól érzi magát.Már nagyon hosszú és kezelhetetlen volt a szőre.Most ő lett a legszebb.......
Szióka :)
Itt is hideg van és ismét havazik,apró pelyhekben+mellé fúj a szél,brrrrrrr
Szebb napot kívánok Cicuknak és Gazdijuknak!
Brrrrrrrr! Qrva hideg van! Nyikorog a hó. :( Nem is mennek ki csak pipilni a cicukáim. Nem véletlenül így írtam, mert a nagydolgukat már bent végzik, ugyanis az lehet, hogy tovább tart, és addigra befagy a fenekük! :) Nem baj! Van alom, és úgysincs más dolgom! :((((
Sziasztok :O)
Nálunk esik a hó :-/
Boldog egészséges napot kívánok gazdiknak és kis kedvenceiknek.
Itt DNy.-on nem esik a hó, de nagyon hideg van.
Szép napot Mindenkinek!
Nálunk esik a hó,fúj a szél és-7fok van.Ez hogy lehet?!
Öcsi kinyúlva alszik,tette azt egész éjjel is:-)
Ma még nem volt széklete,nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz az állaga.Remélem normál.
Ismerős :-D
Focizik,eldobja...otthagyja:-D aztán majd megeszi.