A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Hej a rohadt kerülne csak a kezem közé!
Jobbulást a cicának!
Inkább nem írok semmit az illetőre mert még kitiltanak....
Gyógyulást neki ♥
Hogy rohadna le a keze...
Amugy sziasztok :) süt a napocska,épp az erkélyen voltam macsokkal.
jaj...gyógyuljon meg hamar.
az a szemét pedig, aki lelőtte, szenvedjen százszor annyit, mint ő!!!!!!
igen, a nőstények műtétje sokkal bonyolultabb. de ez is macskafüggő--valamelyik már két nap után úgy viselkedik, mintha nem volna semmi baja.
leírok egy esetet.
anyám egyik kandúrját vittük ivartalanításra. előtte megegyeztünk a dokival, h szokás szerint kap a műtét után ébresztő injekciót.
mégis, mikor elhoztuk, még szinte kómában volt, és hosszú órákig úgy maradt. már lemondtunk róla, mint az altatás ritka áldozatáról. szörnyű volt...
aztán elkezdett ébredezni, és teljesen rendbejött.
kiderült, h a doki megspórolta az ébresztő injekciót. azóta se bízom abban az emberben. pár évet öregedtem, de a macska azóta is él és virul.
szóval mindig van remény...
Sziasztok!
Az én Sziszikémet anno kicsit megviselte az ivartalanítás 1 hétig csak szinte aludt, a fiú cicám 1 nap alatt rendbe jött ő 7 évig élt, Sziszikém 1 hónap múlva lesz 9 éves.
Bogyóka most 8 hónapos. :)
Jaj ugy féltem bele vagyok betegedve..egy cseppet aggodó tipus vagyok.
Találtam egy ivartalanítási akciót, ha valaki a környéken lakik, ajánlom neki:
2131 Göd, Templom u. 2/a
2010. március 1-31 között
Árak:
Nőstény macska ivartalanítása: 8. 500 Ft.
Kandúr macska ivartalanítása: 5. 500 Ft
Az akcióra jelentkezni lehet a 06-70-273-8396 telefonszámon!
Bogyóka túl fogja élni :) nagyon hamar meggyógyul,én is meglepődtem milyen gyorsan.
Mikor hoztuk haza már félig ébren volt,de szegénykém milyen kába volt,kinyitottuk a hordozó ajtaját és hagytuk hogy akkor jöjjön ki amikor saját maga tud,de még picit vissza is aludt,aztán mikor kijött ugy ment mint akit egy autó csapott el,szegényt akkor sajnáltam,pedig nem lehetett nagy fájdalma csak kókán nézett ki :o)
oké, köszi. remélem, hogy így lesz.:)
XXX
köszi:) nem tudom, az orvos azt mondta, hogy csak két napig kell használni, de elég furi fazon...mindegy, azért, köszi...:)
XXX
Én naponta kezeltem a fülét, s pár nap alatt rendbe jött a cicus füle. Azt ajánlom azért kérdezd meg ismét a dokit mit javasol.
Vagy beírod a google keresőbe a csepp nevét, vagy a cica baját, lehet, hogy kiadja a megfelelő használatot.
Szegény Bogyóka! :(
A szeme nyitva lesz, ne ijedj meg! Néhány percenként a szemhéját le kell zárnod, hogy ne száradjon ki a szemecskéje.
A száját is szoktam vizes puha ruhával nedvesíteni, hogy az se száradjon ki.
Bevallom, hogy én aznap éjjel a cicával vagyok, és nem alszom. Nehogy gond legyen. De én lehet, hogy nagyon izgulós vagyok. :)
Ha saját magától nem tisztul ki, akkor finoman te töröld ki neki a vattás-pálcikával.
Biztos nagyon sok volt benne, azért gyógyul nehezebben. Meg lehet alkati dolog is. Van aki érzékenyebb és hamarabb elkapja.
Majd nemsokára már lehet neki adni bolha-kullancs-atkaRtót a nyakijára, és az is jót fog tenni.
Kap egy szurit,elalszik tőle.Majd párperc alatt kiszedi a borsóit.Hazamentek,ébredezik ,kótyagos a drága és szépen helyrejön.Ne aggódj,nagyon rutinműtét.Nem is varrnak.Bogyóka majd nyalogatja a sebet és azzal fog helyrejönni.
Hány hónapos?Mi is megyünk nemsokára.
Voltunk a doktorbácsinál. Bogyókát jövő hétfőn kiherélik.. Szegénykém...
Valaki nem tudja fiu cicánál ez, hogy történik? Lerágom a körmöm s kitépem a hajam idegességembe, ugy féltem Bogyót .
Üdvözöllek benneteket a Nemzetközi Nőnap alkalmából! :D
Minden Cicalánynak és Cicagazdinak szép napot!
Sziasztok :)
Boldog Nőnapot :)