A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Hátigen,ez egy jó ötlet.Szilikát gél almot használok,szagmentes,és nem tudja megenni,mivel hozzáragad a szájához(kipróbálta:D ),komoly nedvszívóképességgel rendelkezik.
Van a DORTY márkájú,meg még egy,ami elviselhetőbb árfekvésű.
Szép napot minden Cicusnak és Gazdijának!
Végre tiszta az ég, néhány fehér felhő úszik, de ma már végre ki tudnak feküdni napozni. Már nekik is elegük volt a sok esőtől.
Köszi! :-)
Ez a cica, amióta megszületett lakásban volt, de csak azért,mert még pici. A szüleik udvaron éltek, egyébként félperzsa. Sajnos ő is ki fog kerülni az udvarra, mert a szüleim olyan tipikus "kutya, macska az udvarra való" emberek. Végülis oké, fiú cica és biztos örülni fog ha szabadon lesz, de sztem pár hétig még bent lehetne, főleg éjszakára. Egyelőre egy estét tudtunk kialkudni a tesómmal...
Ma már reggel is evett rendesen. A tejföl és a párizsi, amit eddig megevett. Tejet alig, vitaminos cica konzervet megszagolta és ennyi. Az alom "probléma" még mindig fenn áll. Ha beleteszem, max. kóstolgatja és ki is jön belőle. A régi cicánknak is minden ugyan így volt és az nem kóstolgatta, és belepiszkolt! Pedig ő udvarról került lakásba. Érdekes... :D
Na ez elég hosszúra sikerült :)
a nagyon kicsi macskánk (5 hetes volt kb., amikor találtuk) szintén kóstolgatta az almot, szerintem egyszerűen azt hitte, valami ehető...majd rájön, hogy nem az, és abbahagyja.
üdv a klubban!
Nem kisfiú, legalábbis úgy tudom :)
Nyukodtan kitúrhat csak legyen mielőtt szobatiszta, különben anyáék kiteszik az udvarra mert kertesházban lakunk.
Köszönöm a jó tanácsokat!
Holnap vissza nézek!
Szia!:)
Nagyon pici még! Szép. Kislány, ugye? Olyan lányos az arca.
Látom gazdi már ki lett túrva a foteljából. :)
Hajrá cicus! :D :D :D
Van Juni@r száraza is, ugye? Az mindig legyen neki kitéve, hagy falatozzon. És tiszta víz is. Ő majd kiszolgálja magát.
A kefirt, joghurtot is szeretik (natúrt).
Aranyos lehet, tegyél fel képet légyszí!
Sziasztok!
Ma lett kiscicánk, és furcsa módon kóstolgatja a cicaalmot (ami még teljesen tiszta).Kevertem bele egy pici virágföldet, de még így is kóstolgatja.
Járt már így más is??? És ha igen, mi lehet az oka? Előre is köszönöm a segítséget!
Örülök, hogy jól van a cicamicád! :)
El fog tűnni a szaga, ha teszel ecetet a mosógépbe. Fertőtleníti is és szagtalanít is. Jó ötlet és környezetbarát! :D
Megjöttem. :)
A bundiján valami olajos bűzös sár volt. Alig bírtuk kimosni. Azt mondta a kishölgy, hogy az is lehet, hogy csak belefetrengett valami bűzmirigyes váladékba, mert megnézte neki a fenekét, és tiszta volt a bűzmirigye, viszont ez az iszonyat bűz sajnos attól volt. Hát ezt a szagot egy életre megjegyeztem. :(
Mindenesetre 2 hét múlva viszem hozzá, akkor megint megnézi.
Most azzal vagyok gondban, hogy a pokrócokat meg a ruhákat át kell mosnom. Szerintetek elég ha ecetet teszek a vízbe a mosópor mellé?
Szia! Örülök, hogy ide találtál! :)
Kicsi a világ, ugye? Máris van ismerős! :)
Szia!
Szigetszentmikóson a József Attila telepen van egy rendes állatorvos, bár nem tudom, hogy állat kozmetikával foglalkozik - e.
Te oda szoktad vinni a cicákat?
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, ha nem gond:-)
Én is egy cicás gazdi vagyok. Néha tele problémákkal, félelmekkel :-)
De ez már csak így van, ha szeretjük az állatkáinkat.
Hazajötttttt!!!
Jaj annyira boldog vagyok. :)
Nagyon köszönöm, hogy tartottátok bennem a lelket, már nagyon féltem, hogy valami baja lett.
Köszönöm mindenkinek! Nagy pusszancs érte!!! :)
Rendes dokitok van, hogy kimegy segíteni! Tartsd meg! :D
Cicukádat meg próbáld becsalogatni. Az enyémek azonnal előkerülnek, ha kinyitom a hűtőt, aztán egy késsel a húsvágó deszkán "vagdalódzok". :)
Neked is biztos van hasonló. Száraz rázogatása... valami...
Még az is lehet, mert nagyon sáros volt.
Azért gondoltam, hogy leönthették, mert ennyire nem harcolt sosem amikor fürdettem. Az is lehet, hogy elötte bánthatta valaki.
Beszéltem a dokival, este hétig vannak bent, ha előkerül addig, akkor kijön és segít. Ha nem, akkor holnap délig vannak, utána kiszalad.
Most szakad az eső kint, még keresni sem tudom. :(
Nem lehet,hogy a nagy esőzésben rekedt-esett bele egy emésztőbe,aztán sikeresen kikászálódott?Előfordul,hisz bemoshatta a víz szegényt a puha talajon.
Így akkor sem maradhat,elviszed dokihoz,majd megfürdeted.
Ne ess kétségbe,előkerül meglátod.
Értem. Van állatorvosunk, tőlünk nem is messze. Akkor inkább hozzá viszem, minthogy baja legyen. Bocsi, nem vagyok értetlen csak nagyon zaklatott, mert nem tudom merre van, és már azt sem tudom hol keressem. Az egyik utcaszomszéd most mondta, hogy látta reggel a tónál. Most megyek megnézem, hátha ott van valahol.
Köszönöm a tanácsot!