A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Kellemes hűvös estét kívánok minden Cicusnak és Gazdijának.
Kicsit esett az eső, picit lehűlt a levegő, most jól érzem magam. :)
Én már a neten láttam olyat is, hogy ingyenesen hírdették az ivartalanítást, szintén egy akció keretén belül.
Ezeket is érdemes figyelemmel kísérni:-)
Hát a srácok már csak ilyenek :-)
Megjelölik a területet,hátha egy gyönyörű cicalány arrafelé kóborol:-)
És persze a többi kandúr is tudjon róla: Én lakom itt :-)
Hogy miért az alomtálca mögé? Mert Ő bizony érzi, hogy az alomban nem csak az Ő "szaga" van.
Nah, most előmásztam az asztal alól, hova becsúsztam az ár láttán:(((
Tényleg nagyon szeretem a cicáimat, meg a kutyámat is, de nem vagyunk annyira elengedve anyagilag...:(( Ha lenne ennyi pénzem felesleges, azt meg az unokáimra költeném:(((
De köszi...
Szép napot Gazdiknak, Cicáknak és minden egyéb állatkának:))
A fiú cica ivartalanítása nálunk is 5.000.-Ft.
A kislány cica petevezeték elkötése 11.500, méh eltávolítás 15.500....
Háááááááááát! Az én cicám 9 éve ivartalanítva van, de éppen olyan verekedős!
A szomszéd macskáját még pár évvel ezelőtt úgy elverte a kertünkben, ahogy illik. (Akkor még máshol laktunk, amikor hazamentem, mindíg kiengedtem a cicámat, estére vissza is jött.)
Nagy nyivákolásra lettem figyelmes.
Kimentem, szét akartam szedni őket, hirtelen más nem jutott eszembe, hát megfogtam az én cicám, hogy majd széthúzom őket.
Nem tudom melyiknek sikerült kicakkozni a kezem, mert egy gombócban volt mindkettő, de a lényeg:
Sebészeten kötöttem ki, összevarták a csuklómat.
A nyolc öltést még mindíg meg tudom számolni rajta.
Azóta megtanultam a leckét! Vagy vízzel, vagy seprűvel kell szétszedni őket:-(
Mindenképp ivartalanítani kell!
Valóban csak egy nap az egész!
Utána nem kell aggódni többet!
Nem utolsó sorban, az ivartalanított cicák tovább élnek!
A legjobb szagtalanító az a MINŐSÉGI alom.
Nem szabad sajnálni a pénzt az olyan alomra, amelyik egy csomóban megmarad, mert azt teljes egészében ki tudod szedni, míg a másfajta, amelyiknek jó tulajdonsága ugyan nincs, de viszonylag olcsó, az meg szétfolyik a bili aljában, ami aztán tud illatfelhőt ontani.
Amit találtam nemrég az a B udget márka az intersp@rban.
Sziasztok!
Bentlakásos cicók szüleitől kérdezném,hogy ebben a nagy melegben hogy tartjátok tisztán az almot.Mármint nálunk rettenetes gyorsan bebüdösödik.Tudtok valami jó alomszagtalanítót?
Hógolyó is a mienk, de ő nem velem, hanem szüleimnél lakik.
Velem egy 17. éves koromfekete kandúr és egy 8. éves iromba kislány él.
Ez a kiskutyám milyen bolond! Most egy sünikének örült. Azt hitte, hogy az is játszani fog majd vele.
Nagyon kell neki egy játszótárs. Husky olyan magának való, hogy azzal nem jut messzire. Azt csak a közelharc érdekli, ő nem szalad a labdával, a bottal. Csak röhög a kiskutyámon, hogy mit művel az a kis őrült egy babával. :)
Martin halála után egyik nap nagyon kiabált a kiskutyám. Kimentem, egész az utcára is,mert nem láttam, hogy mire üvölt ennyire, és egy csudaszép kiscica jött felém.
Amikor behoztam, akkor a kiskutyám annyira örült, hogy lesz megint cicája, akivel játszhat, de én nem tudom most vállalni. Anyagilag nagyon csődben vagyok. Alig bírom ezt a négy gyereket etetni.
Annak a kiscicának volt gazdija (csak elkóborolt a picuri), adtam is egy almostálat, hogy ne is menjen ki egyenlőre az udvarra, míg meg nem nő kicsit és meg nem szokja a gazdiját.
A másik alomtartót épp a hétvégén adtam oda másvalakinek, aki szintén egy kiscicát fogadott örökbe. Úgyhogy azért aktívan részt veszek a cicamentésben, de én nem szeretnék egyet sem találni. :(
Én nekem 5000 Ft-ot mondtak, majd meglátjuk november körül amikor már esedékes lesz!
Lesz majd új cicád Martin helyett? :( Tudom, hogy őt nem lehet pótolni, de legalább egy cica jól járna! :)
16 évvel ezelőtt igaz, hogy csak 4 ezer volt, de azóta minden drágább lett!
...és mivel a cicáink a legdrágábbak számunkra... :)))
:) Tényleg szinte állandóan tüzel valamelyik cicalány, vagy ha nem is állandóan, de úgy tűnik! :)
A bp-i árat tudom mondani, 8 ezer cicánként. Megéri, hidd el, mert nem kell aggódnod többet, nem fog verekedni. Magadnak is csak jót teszel vele, mert te is olyan aggódós Mami vagy! :)