A cél - 5 kg szilveszterig...ki tart velem?:) (beszélgetés)
Ohh :D
Amúgy Alexandrának hatásosak a tornái? Tehát gyorsan lehet látni az eredményt??
Hát ezzel a számolási móddal, pont az álomsúlyom jön ki :)
164 cmhez 50 kg :) Már csak 4 kgot kell leadni..
Most hívott a párom, hogy vett nekem mekis prémium grill salátát...édes pofa. Úgy tűnik végre elfogadta, hogy nem tud elcsábítani, hiába lett hirtelen hobbija a főzés, főleg vacsi időben :D
De sajnos a saláta holnapi ebéd lesz max, mert mire hazaér én már nem eszek semmit, csak a 6 órás natúr joghurtomat :)
szia :D
épp most csináltam meg. Nekem kicsit fura a 2 együtt..de nem rossz. és akkor ilyenkor délután már csak ezt eszed?? Hány óráig szoktál enni??
Mondjuk az ilyen híreknek sem lehet mindig hinni.
Na, ez az. Tök jó tudni, hogy senki nem tökéletes. :D
Sok képszerkesztő sokat segít :D:D
Na, igen. Tényleg jó alakja van Beyoncénak. De mondjuk azt tudom, hogy a feneke "csinált".. J.Lo-hoz szeretett volna hasonlítani..
Olvastam egy cikket, amiben azt írták, hogy Beyoncé 170 cm, és 57 kg. :)
*minden helyett : mindegy
véletlenül elírtam
Mondjuk szerintem is kicsit vékony az 53 kg a 170 cm-hez. Barátnőm 166 cm, és 51 kilo. Olyan kis vékony.De mondjuk az se minden, hogy kin hogy oszlik el a súly. :)
Én a 168 cm-emhez vagyok 60,6 kilogramm. Ma reggel mérekeztem pont. :) Álomsúly mindenféleképpen az 56 kg. És mihelyst elérem az álomsúlyt, elkezdek keményen tornázni. :)
Akkor az nem lesz túl sovány??? Én 169-170-171 cm vagyok (mikor hogy), és most 61-60 kg. 57 az álom.
Szerinted tovább kéne fogynom? Vagy majd ha elérem az 57-et akkor majd rá fogok jönni, hogy mondjuk 55?
:) Én majdnem annyi vagyok :D 168 cm. :D
Van még valakinek jó ötlete gyors fogyásra??
Rajtam sem látja más, főleg nem kép alapján, igyekszem előnyösen öltözni :D :D
De én igen, és a párom is. Éppen ma láttam egy csajt derékig érő dzsekiben és arra gondoltam, wow, nemsoká én is felvehetek már ilyet is, és nem kell elrejteni a csípőm :D
Én is 5 kgt szeretnék még leadni, mondjuk Karácsonyig, de nem dőlök a kardomba ha szilveszter lesz belőle :)
Szóval hajrá mindenkinek :)
Sziasztok!
Nekem szilveszterig 4kg lenne a célom, nyárig meg még 6. Remélem sikerül. Ám Noysee a képeidet megnézve szerintem egy gramm felesleg nincs rajtad!
Cupp
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- A párom nem akar velem szilveszterezni
- Senki sem szeretne velem és a párommal szilveszterezni...
- Ki tart szilveszteri házibulit?