90 napos januártól (beszélgetés)
Sokmindenki kap róla papírt ,de érzéke a tizedének van hozzá.
Ez mára már egy rohadtul felhígult szakmává vált.
Amúgy 1 év a képzési idő:)
Volt hozzá érzékem állítólag.
A nővérem előbb végezte el ,mint én ,ő bátorított.
Amúgy természettudományi gimibe jártam:)Van egy környezetvédelmi-geológiai technikusim ,egy gyógymasszőrim és még jártam egyetemre is 2 hónapot (közgazdász szakra):)
Ebből látszik ,hogy milyen határozott voltam akkoriban:)
De most már biztos az eü mellett maradok ,mert ez tetszik:)
horrort en exemmel neztem allandoan,aki mindig elaludt en meg ott neztem felig nyitott szemmel es feltem:(((
nekem vannak magyar regi filmjeim,holnap meg is nezem a csapd le csacsit,feldobjak az ember hangulatat:)))))
szeretem a magye vigjatekokat:)))most szeretnek menni itt Bajan szinhazba,lesz a muzsika hangja,azt a kedvenc musical-em:)))
micsoda kulturkukac tarsasag jott itt ossze:))))))
Egyiket sem láttam és színházba a héten voltam egy Istenadta mágus előadásán.Aztán 2002-ben MIÉP-kampányon:) és azidőtájt volt egy nagy könyvvásár is ,ahol 1500ért vettem egy 9000 Ft-os könyvet:)
Senki nem mondhatja ,hogy nem fogtam meg a színház ,mint kultúrális kikapcsolódás lényegét:)
Őrület:)
Viccen kívál kérdezem ,hogy szoktál olyannal is találkozni rendszeresen ,aki nem csak "sztár" hanem valóban ismert ,de valódi értékeket képvisel?
Tényleg komolyan kérdezem ,minden irónia nélkül.
arrafele ez megszokott gondolom:)
Bár én csak nagyvonalakban tudom ,hogy ki az:)
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)