90 napos januártól (beszélgetés)
Az nem baj, mert úgyis visszajön majd 1-2 kiló :)
Hú, én hogy örültem volna, ha annak idején anyum így segít!
Ennyi idő alatt biztosan lemegy, talán még több is:)))
Én is erre a megállapításra jutottam. De nagyon örülök az ő sikerének is:)))))
Azért nem is akarom abbahagyni, végigcsináljuk ketten.
Amúgy én sem tudok főzni, valamelyik nap este 10-kor álltam neki tésztát kifőzni, aztán másnap vittem magammal egy kis szósszal. A másik adagot meg bevágtam a mélyhűtőbe, nem lesz ott semmi baja :)
Ez a beszéd! :) Nekem ma van félidő, ha még a végéig lemegy az a fránya 2 kiló, már örülni fogok!
Ő fiatal, gyors az anyagcseréje, és a képek alapján arányaiban neki több a feleslege, mint neked. Szerintem ezért megy neki bűnözés mellett is jobban.
Ja! és tegnap gyümölcsnapon bevágott fél doboz mogyorót.
Egyébként nem vagyok nagyon elkenődve. Úgy gondolom lemegy amennyi lemegy és tavasszal próbálkozom újra a Norbival.
Az a baj, hogy nem mindig tudok főzni másnapra, így muszály rendelnem. Sok választásom nincs mint a pizza mert a gyorskajáldákba tényleg ki kell fogni a diós, mákos, grízes tésztát. Eddig még sosem sikerült:(( De ha délben pizza van akkor este tésztát főzök általában. De látod én ezt nem értem. Én most is zöldségeset ettem, Dorina meg szalámisat. És tessék! ő fogy én nem.
Próbálj meg tésztát enni pizza helyett pl. Én nem merek pizzát, szerintem az azért durva. Most hogy nem dolgozom, megpróbálom azt is, hogy semmi mogyi gyümölcsnapon, hátha ez is segít! Nem tudom, majd meglátjuk.
Én azt gondolom, hogy nekem azért nem olyan jó ez a diéta mert én alapból hízok a szénhidráttól. Azért jó nekem az olyan diéta amiben nem nagyon lehet enni ch-t. Pl Norbi.Persze csak ha 1-eseket eszem.
De nem baj most már végigcsinálom ezt mert Dorinát viszont nem akarom cserbenhagyni.
Sziasztok! Látom, nem csak velem viccel a mérleg... Mondjuk én megint 62,5 voltam reggel, érdekes, hogy mindig ch nap után vagyok a legkevesebb! De ennél már volt kevesebb is :( Úgyhogy el is hessegettem a víznap ötletét :)
Nem tudom, kinél mi lehet a baj!
Mocori! Nagyon szép lett a torta, nagyon ügyi vagy. Hanka meg egy tündér. Gondolom örült az ajándékoknak.
És te se add fel!
Egyébként egyáltalán nem vagy kövér! Bár ahogy frollo mondta a múltkor ezt mindenki maga érzi.
Sziasztok!
Látom nem csak én bagyok elkenődve.
Képzeljétek nemhogy fogytam volna még híztam 0,5 kg-ot.
Dorina fogyott 2 kg-ot pedig bűnözget is. Én elég jól betartom de az lehet a baj, hogy nem figyelem mennyit eszem, annyit eszem ameddig jól nem lakok. Meg aztán az anyagcserém. Hát Vasárnap voltam utólján 00-án. Már bevettem a szűztea kapszulát. Remélem segít.
Dorinánál 1 hete volt ilyen stagnálás és lám most beindult neki megint. Remélem, hogy nálam is csak erről van szó.
Nem adom fel én sem és ti se adjátok ám fel!!!
mindenesetre nem adom fel,de most ez igy a lelkemnek nem tett jót h híztam amikor nem is csaltam... :(
Szia! Szerintem sem jó! :((( Nem tudok tornázni sajna, max. egy héten egyszer, amikor Hanka alszik. Úgy meg sok értelme nincs. :((( Csináltam a capoeira aerobicot vmelyik nap, másnap pont a hájaimnál volt izomláz. Éreztem, hogy nagyon jót tennék azzal, ha rátornáznék, de azóta egyszer sem aludt a lány és nem tudtam.
én is úgy vagyok vele,hogy nem hiszek abban h bármennyit lehet enni,mozgás nélkül...még a 90 naposban sem...és én is sztem túl sokat eszem,de ígyis nehéz h a családtagok meg mindneki eszi a jó kis kajákat én meg ugye nem keverhetem...pedig még a rántott húst sem engedem meg magamnak fehérje napon... :( pl tavaly amikor csináltam,akkor szénhidrát napon nagyon sokat ettem de tényleg...tészta,süti,csoki...de mivel akkor minden nap sokat futottam működött...szóval erről ennyit
Eleg hasonlo a helyzetunk akkor. En majdnem 89-rol indultam jan 2-an, es en is 65 szeretnek lenni. Bosszanto hogy par kilo jojozik le-fel, de szerintem a mozgasra kell raallni. Most olvastam egy tokjo blogot a futasrol, hogy mikor, hogy es mennyit kell, hogy a leghatekonyabb legyen, szerintem megprobalom azt kovetni. Ahhoz, hogy a dieta onmagaban is mukodjon es szerintem tul sokat eszek. Viszont nem vagyok hajlando eheztetni magam, mert annak ugysincs semmi ertelme.
hát én nagyon nem vagyok rá büszke,de január 4-én amikor elkezdtem ez ugyebár ünnepek után volt és 94 kg-ot mutatott a mérleg és én akkor majdnem leájultam róla,h ilyen rövid idő alatt ennyit híztam,és 30.napom víz nap után volt,és akkor 87-et mutatott,mostmeg 89-et...most akkor ez hogy van?:S azóta futottam is pedig...tavaly amikor csináltam akkor meg 89 voltam és 2 hónap után 76 voltam...de nyáron leálltam a mozgással és simán visszajött minden :( az én álomsúlyom olyan 65-70 kg de inkább 65,de azt tudom h ez a 90 napos nem lesz elég ahhoz h elérjem,ez után is folytatnom kell majd valami mással...
Szia! Es te mennyibol mennyit szeretnel fogyni? Egyebkent meg sokan mondtak, hogy a masodik honapban leall a fogyas, na de hogy meg hizunk is?!?!
sziasztok!én eddig nem nagyon irtam ide a fórumba,de én is csinálom ezt a diétát,és én is nagyon el vagyok kenődve...ez a 42.nap fehérje nap és a mérleg szerint híztam az utolsó mérésem óta ami a 30.napomon volt,pedig semmit sem csinálok rosszabbul...:( iagziból én is másodszorra ugrok neki a fogyónak mert én tavaly már csináltam,és akkor gyönyörűen fogytam tőle,igaz,hogy úgy h minden nap 1-1,5 órát futottam.most ugyan nem futok minden nap de szoktam kazira tornázni de ígyse látványos még abszolút...nem értem:(:(:(
Szia Mocori! Tenyleg? :-((( Hat az nagyon nem jo! Nem csodalom, hogy elkedvetlenit a dolog. Bar ha belegondolok, szerintem en sem a dietatol fogyok, hanem a futastol. De komolyan! A dieta inkabb csak arra jo, hogy ne egyek ossze mindenfele hulyeseget. Mondjuk nem is szoktam ehes lenni, mert mindig annyit eszek, hogy jollakjak. Tudom, hogy Te is szoktal tornazni... Lehet, hogy tul sokat eszunk? En igazabol nem panaszkodom, mert fogytam mar sokat, de akkor is ugy gondolom, hogy ha az ember napi 45-60 percet fut, akkor fogyna igyis-ugyis akarmit eszik (persze mertekkel)
Sziasztok!
Nincs vmi jó kedvem. Szinte az összes - 3 kg - amit lefogytam visszajött, tehát a 43. napon ott tartok, ahol elkezdtem. Szerintetek? Nincs jó kedvem. Nagyon nincs jó kedvem. Valóban értelmetlen csinálni ezt a diétát nekem. Amikor 72 kg-ról kezdtem, szépen lefogytam 10 kg-ot. Most nem ér semmit ez már. :((( Végigcsinálom, de értelmetlen.
Jo ejt Neked is, en meg csak most kezdek kukorekolni :-)))
Gratula!!! Valahogy kozepiskolaban szamitott utoljara hogy hanyas az a jegy. Egyetemen is mar csak az volt a lenyeg, hogy meglegyen, es 3-as bizonyos tantargyakbol kb annyi volt, mint amennyit hetkoznapi halando elerhet :-D Ugyhogy jooo van az :-D Mibol is vizsgaztal?
Haaat igen, holnap van ez a valentin nap ize.. nem tudom, hogy mi lesz, a ferjem nem eppen a titkos meglepiszervezoakciojirol hires, es hat tudomasom szerint en fozom a vacsit as per usual :-D
sshine itt kell hagyjalak,mert mar nagyon almos vagyok:(((
remelem honap is feljossz,persze korabban,most mar nincs mentseg,mert nem dolgozol:)))))))))))jo ejt
igen,de nem hasznaltam...3lett,ugy orultem neki,mintha 5kaptam volna:))))))))))
mit csinaltok a hetvegen?csak pihi lesz?
További ajánlott fórumok: