90 napos januártól (beszélgetés)
Aklinikánkon volt egy fazon ,aki nagyon sok sztárral dolgozott együtt már itt Pesten.
Díszletépítész talán ez a legjobb kifejezés rá.
Ő mesélt a világsztárok kívánalmairól.
Némelyik még átépíttetne egy egész városrészt is csakhogy megfeleljen elvégre ők nem sima emberek ugyebár.
Ismerve Madonnát szerintem ő majd csak a kiválasztott szállodát akarja majd a Duna mellé huzatni hajókkal vagy kamionokkal:)
Még mindig nincs??? Te jó ég!!!
Jóhogy várom!!! Csak el is jöjjön M.o.-ra! De még van idő! :) Előtte van még pár dolog, ami még intézésre vár...
Szia :) Nem sok, nincs fűtésünk még mindig :)
Madonna koncert biztos jó lesz!! Várod??
??
És te hívol énengemet gonosznak eee?
Hiába megváltozott a világ ,tehén b.ssza a bikát.
Az jót is tenne neki, elég furák a fogai...
Na nem leszek buta! :)
Tök aranyos anyám meg a kis Viki ahogy egymás horkolásába vágnak bele:)
Ma csináltam közös képeket a kislánnyal ,estefele egy párat felteszek majd:)
add meg neki az msn-címemet.
Előveszem az unalmas énemet és 3 perc múlva már szinte lefejeli a monitort:)
Így van..
Az jól bevág:)
Na jó nem durvulok:D
Most csendben gépezhetek it mert már a dolgaimat elintéztem a városban ,de a nővérem kislánya itt alszik mellettem:)
Így van.
Majd fellövünk egy pár honfoglalót ,amikor jónak látjuk:)
Én már évek nem nézek semmilyen sorozatot.
Régebben néztem párat én is.
Ez nem hihetetlen:)
Az lenne a hihetetlen ,ha én oda beírnék tapasztalataimat megosztva:) (vagy ez sem?:) )
Meg hogy nem használnám, meg hogy ha megyünk el, hiába összecsukható, macera van vele...
A kukucskálós is jó jelenet :)
neeeeem ,mikor kinezett a kukucskalon...
hely hiany miatt ellenzik?
most megyek mert meg hamarabb elalszom mint a lanyom:))
majd kesobb jovok,jo munkat mindannyiotoknak:))
Csak nem a liftes jelenet? :))
Hát, akkor lehet hogy már csak izmosodnom kéne... Olyan jó Sshine-nak, hogy van futógépe :) Nálam nagyon ellenzik...
Cicusok megvannak, hétvégén játszották a megszeppentet, mikor otthagytam őket a barátom anyukájával. Az egyik becipelte két zoknim a cicaszállítóba, és ott ült, nem tudom, mit féltek :))
Ha ha pont most nyomtam ki mert mar idegesitett,hogy mindig megjelent A bal oldalon:)))
de tenyleg hogy lehet ilyen hulye temakat kiirni...
lehet Neked mar beallt a szervezeted erre a sulyra...
Igen,tetszett a film,neha nem mertem oda nezni:)))Pont az egyik izgi jelenetnel jott sms-em es majdnem szivrohamot kaptam:))
En ma megkezdtem kaposztaleves dietam,eddig meg birom,kivancsi leszek ugy szerda csutortok korul hogyan fog menni....
Cicusok hogy vannak?
Hihetetlenek ezek a fórumok!!!
"Neked melyik intim betét válik be? (Közösségi témák)"
Az a helyzet, hogy ha fogyni is szeretnél és nem csak tartani a súlyod akkor délelőtt is jobb ha csak 1-es kódu kajákat eszel.
Ma 3-ig, de egy kicsit előbb el szeretnék menni mert csütörtökön tovább voltam.
A norbissal meg legalabb ehet fincsiket delelott es ugy tudom,hogy akkor meg csokit is lehet enni delig....Julcsinak is jo lenne ez a dieta:))))))
Meddig kell ma dolgoznod?
De jo,legalabb van egy kis munkad es nem unatkozol majd:)))
Azert majd dobjunk egy honfoglalot,nem igerem hogy ma este,mert imadom a hetfoi krimi sorozataim:))))
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)