90 napos januártól (beszélgetés)
Oké ,figyelek arra ,hogy ne figyeljek:)
Remélem ,hogy semmi nem fogja elkerülni a figyelmemet ,amire nem szabad figyelnem.
Ez szar volt ,fáradt vagyok ,de még nem tudok aludni.
Én értem.
Csak sajna felénk nincsenek ilyen boltok, bár a takkóba találunk azért nagyobbakat meg ha eljutunk időnként győrbe akkor ott is.
Most azért megint van egy kis sikerélmény mert a kínaiba vettünk 2 felsőt neki.
Részemről én nem fogok ezt megígérem.
Jópár fajta dologban amiben benne voltam ,legyen az net vagy a való élet és felbomlott vagy hanyatlott én mindig az utolsók között hagytam abba.
(főleg ha csak ketten voltunk alapban is :D )
Julcsi néném ,mivel papíron halmozottan gyökér vagyok ezért nem világos ,hogy éppen ezt kiről írtad:)
Lennél szíves egy nevet írni?:P:P:D
Engem a számítógéppel zsarol.
Mindig a youtube-on meséket kell neki nyomatni ,de leszoktattam róla ,mert otthon a nővéremet is ezzel fárasztja.:)
Nálunk a Dorina sem nagyon tud azok között válogatni.
Na majd nemsokára...
:D De bolond vagy te!
Egyébként az apukám is megtalálta a kulcsot anyu keresztlányával, amikor kicsi volt. Eldugták apukám elől a szaloncukrot, mert állandóan azt ette. A kiscsaj tudta, hol van, de megtiltották, hogy elmondja neki. Erre apám ezt mondta neki: "Be-be! Te úgy sem tudod, hol van a sz.cukor!!!" Erre a kiscsaj úgy spurizott a kamrába és egy perc alatt megmutatta, hova is dugták el a cukrot. :))) Csak azért írom le, hogy tanulj! :D
Köszi Moncsi mama:)
Elég akaratos ,de már értek a nyelvén és viszonylag könnyen kötünk kompromisszumokat:)
(mivel férfi vagyok és fiatal is ez nem kevés időbe került:) )
A szüleim horkolnak úgy ,hogy én is hallgatom a szobámba őket.
Néha összejátszanak ,mert egész élvezhető koncerted adnak:)
Csatlakozom. Én is ezt akartam mondani éppen.
Szerintem nem is kap magára ruhát a felnőtt méretek között:)))
:D
Igen-igen! :))) És azt bírom, hogy mindig más arcodat látom. Rakj még fel képeket!!! Kérlek! :)
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)