90 napos április 1-től (beszélgetés)
Vigyázz magadra, nehogy napszúrást kapj!
Itt aránylag meleg volt, nem tudom hány fok lehett...
isteni jó volt a kaja, ma ez jutott eszembe, holnapra zöldséges tésztát tervzek, de hogy mi lesz belőle, passz. Párom nem akar azt enni, így neki most főzök gombócot, szilvásat, mirelit :)
Holnap is mész a kukoricásba? Mi volt a zsemlédben? Ezer éve nem ettem igazi szenyót...:)
grillezett cukkini, hagymakarika ...... hát most folyik a nyálam rendesen!!!! jövőhéten én is csinálok ilyet, akkor már itthon eszek.
ez a mai menüd marha jó, még sosem ettem így együtt ezeket, ezt ki fogom próbálni!!!
hellllo
jönnek a viharfelhők felénk, már dörög az ég, persze amikor a kukoricába kell lenni, akkor még bárányfelhő sem jön!! ma is volt 32 fok, kenem magam naptejjel, utána meg nyakon öntöttem magam vízzel, jó színem van, nem túl piros, kicsit barnás, de úgyis kifakulok.
petrezselymes krumpli!! én is azt ettem most, ezt a mamám csinálta, nagyon finom!! ő mindig apróra vágja a krumplit, én meg csak félbe, a kisebbeket meg egészben hagyom. ez az egyik legfinomabb tavaszi-nyári kaja, szerintem. én imádom!!!
Finom lett tényleg csak páromnak annyira nem ízlett.
Hja, el is fáradtam rendesen ma is lesz az tuti.
32 fok van arra? Tök jó itt most borult, szerintem lesz eső is mint minden nap...
Jó munkát!
én még sosem csináltam tejfölös alapú pizzát, enni is csak egyszer ettem, de finom az is és a paradicsomos is.
ja, meleg volt, 32 fok, szóval meg kell dolgozni az euróért ... iszok sokat, olyan jól esik. a holnapi szendvicseket is megcsináltam már, 2 zsömlét viszek, benne minden finomság. voltam futni is, tök jól ment, pedig azért fáradt vagyok.
hát, 2 óra edzés ... jó sok!! hajrá holnap is!!
puszi
Hahó!
Én ma pizzát ettem, volt tejfölös alapú is és paradicsomos is, jó sok maradt így adok anyuméknak is és párom visz holnap belőle.
Én is ugyanezt kívánom neked Zsuzsa!
Vigyázz magadra a melegben ott kint, igyál sokat!
Én ma levezekeltem a pizzát, 2 órát edzettem, hulla vagyok....
hello hello
ma vegyes napom volt és holnap is az lesz, megint a kukoricába megyek, kb. megint szendvicset viszek, sokat nem eszek, csak vegyesen, mindegyj. de legalább jó sokat iszok, igaz, ma ittam vörösbort is.
jaj, áram nélkül semmit nem lehet csinálni, szó szerint megáll az élet, viharok voltak, de szerencsére az áram nem ment el nálunk.
remélem, h a második körben is sikerül nagyjából 10 kilót fogyni, Tinám, Neked meg kívánom a -17-et!!!
Zsuzsa, itt elment az áram hajnal 3-kor és most jöt meg fél órája! Tán valami villám volt a bibi 13 trafót vágott haza és megbénult a belváros :)
Isteni hogy ilyen sokat fogytál! Szuper! Az a 4 kiló hamar lemegy meglásd!
Nos, én 105.5 kilóról kezdem ( bár ma az áram miatt azt ettem ami volt anyunál így le sem írom ) csípőm 119 cm, derekam 92 cm, hasam 85 cm, combom 71 cm, mell alatt 93 cm....A második körrel is legalább 17 kilót szeretnék fogyni, remélem, sikerül!
Szóval holnap pizza utána keményítő nap...
jójó, Tina startolj pizzával, én meg Ausztriába megyek a kukoricába, szóval ez az első nap ilyen vegyes lesz, szendvicset viszek, lesz benne bőven fehérje (teavaj, macisajt, gépsonka, paprikás kolbász) szelek bele kígyóubit, meghát ott lesz a kenyér is, szóval nem lesz tökéletes a startom, de ez van. van egy olyan érzésem, h lesznek még ilyen napok.
holnap este majd benézek, puszi
ez az időjárás ... tegnap este is 6 körül jött a vihar, ma is menetrendszerűen 6 körül beborult, dörgött, villámlott, még most is esik, úgyh ma nem lesz futás, már elég ebből az esőből!!!
a mamámnál ma ráálltam a mérlegre és most közzéteszem a mérlegelésem eredményét:
74 kiló (nagyjából 11-12 kiló ment le, a cél 70 kiló volt, ezt nem sikerült elérni)
és ma végre a centi is a kezem közé került, megmértem a felkaromat 32 centi, a derekamat, ez kerek 100 centi, a hasamat 107 centi és a combomat 56 centi. és következő szerdán is mérem és egy noteszba írom (igaz, ma kedd van, de sebaj)
Helló csajok!
ja, kedves voltak ennél durvábbak is :) Megszoktam most meg már hiányzik bárcsak mondaná, de olyan messze van, egy kontinensen Chewy-vel :)
Én ma pizzát akartam sütni, de hajnal 3 óta nincs áram az egész belvárosban, minden zárva a boltok, a bankok, posta, minden, én meg parázok a hűtőm tartalma miatt! Most anyumnál vagyok...
Örülök neked Chewy, ne parázz elindul újra! Én az első kört 17.5 kilóval zárom, ha tegnap nem ettem volna vacsit akkor lehet meglenne a 18 is, de nem baj ennek is örülök.
Ma idáig ettem mindent mert otthon a hűtőt nem nyithatom ki így anyunál ettem szendvicset sajttal kicsi szalámival de már edzettem, legfeljebb este is kerózok még vezeklésül :)
Holnap start Zsuzsa de én pizzával startolok, mert megvettem mindent hozzá így muszály megcsinálnom...
nekem is mondták hogy ej de jó erőben vagy, de nem érdekeltek....
akkor töltött galamb vagyok :-)
Nagy Fehér Bálna ... ez kedves, valóban ... mint Moby Dick :-)
a csípőmet, derekamat és a combomat kéne mérni, bár a csípőm nemhiszem, h nagyon változna, de majd kiderül.
néha nekem is úgy korog a gyomrom, h csak na!! néha este 10 korog kegyetlenül!! mindjárt eszek, szerintem vajas-májkrémes kenyeret, hozzá gépsonkát és sajtot
chewy, nekem is szokták mondani, h milyen jó erőben vagyok ... csak nem akarták kimondani, h kövér ...
remélem, hamar beindul a súlyod újra, hajrá, hajrá!!!!
Hat nekem ket batyam van es ugy nottem fel....hogy allandoan azt hallgattam mennyire dagi vagyok...Nagyanyam mindig megvedett"nem kover az a leany csak eros"...na ezt azota is hallgatom a tesoimtol....teljesen mindegy mekkora a sulyom.
Most amilyen nagy lendulettel elkezdtem fogyni....bekovetkezett a rettegett stagnalas....mar egy hete allok a sulyomon....pontosabban a merlegen....ami nem mutat valtozast.Remelem nem tart sokaig.
A legjobb talan nem is meretkezni,csak orulni a kesebb ruhaknak.hajra csajok!ja pont a felenel tartok a fogyokuranak es a sulynak is amit vesziteni szeretnek.
Szia Zsuzsa!
Az én tesómról láttál már képeket tudod azon a bizonyos közösségi portálon...hát mi sem látszunk 2 tojásnak emiatt ne bánkódj és szerintem te NEM vagy kövér, én annál inkább de ezt a szót utálom, legyen inkább töltött galamb :))))))
A bátyám Armageddonnak vagy Nagy Fehér Bálnának hívott, kedves nem?
Én mérem a csípőmet, a derekamat, gyomornál, mell alatt és a combomat is a lényeg hogy mindig ugyanott mérd!
Én ma rosszul viseltem a gyümi napot állandóan korgott a hasam, pedig ettem, így este ettem salit virslivel és kefírrel, nem értem miért voltam éhes máskor mindig betartottam, és még csak nem is edzettem...
szia Tina,
igen, tesóm vékony, én kövér vagyok, ő szőke, én barna (eredetileg, de festem) szóval, mintha nem is lennénk tesók
nekem majd az lesz holnap, amit megkívánok, v amit találok a hűtőben, majd meglátom.
ja, szerdán, csütörtökön megyek az osztrákokhoz dolgozni, viszem a kaját, de h hogyan lesz így fehérje és keményítőnap ... de majd megpróbálom.
igen, holnap ráállok a mázsára ... és felírom, és a centit is!! és írni fogom, minden szerdán!!
Te mit mérsz magadon? derekat, csípőt, v hogyan kell ezt, én nem is tudom.
Helló!
Olyan vékony a tesód? Azta, neki meg hízókúra kéne, bár az én bátyám is nagyon vékony volt, pedig annyit evett mint egy ló, de komolyan, néha rosszul voltam mikor láttam mennyi fér bele :)
Na jól van na csak tegnap volt olyan, de igen már nagyon szeretnék 100 alá menni és csak ez lebeg a szemem előtt.
Én holnap pizzát sütök ugyebár de lehet vegapizza lesz párom finnyás a sonkát illetően :)
Majd mérg meg magad hogy mennyit fogytál, mert vége van és tudni kell, hogy legalább ugyanennyi menjen le a második kör alatt is!
sziasztok
igen, nagyon jó lesz, ha beleférek majd ezekbe a ruhákba, olyan csinik!! mindegyik hosszú újjú, de vékony anyag, szóval nyári estéken pont jó lesz majd :-)
ma krumplit és cukkinit sütöttem, lusta voltam így csak felkockáztam mind a kettőt és bele a serpenyőbe, a végén egy kis zöldségzöldjét és mindet megettem. finom lett :-) holnap szünnap, lehet, h gyümölcs lesz, aztán szerdától hajrá!!!
jaj Tina, annyira fogyózol, h elfelejtesz enni ... hát ezt azért nem kéne!!!
bizony, tesóm nagyon vékony, még 50 kiló sincs. én meg ...
Szia!
Ugye milyen jó ha beleférsz egy kisebb ruciba? Én élem nagyon...
Ma éhesen ébredtem így ettem reggelire májkémes kenyeret, este edzés közben majdnem elájultam mire rájöttem, hogy nem ettem így főztem egy smack-et kis paradicsommal, meg amíg főtt bekaptam pár barackot hogy ne ájuljak el, mostanában sűrűn leesik a vérnyomásom vagy a cukrom és szédelgek...ez van :)
Tesód ennyivel vékonyabb? Nálatok is ez van, csak nekem bátyám van így nem tudtuk egymás ruháit hordani :DDDDDDDDD
hát, én nem is tudom, h az én hasam h áll ... mindegyj.
tetszenek a piercingek, az orromba akartam én is, de aztán elfelejtődött.
rizs, lecsó, virsli ... hát, ilyet tuti nem fogok enni.
ma rokonok voltak nálunk és unokatesómtól kaptunk néhány felsőt, anyunak kicsi volt, v túl kivágott, tesómnak nagyok, nekem meg ... hát 2-t elraktam, ha 5 kilóval kevesebb lennék, jól mutatna rajtam, úgyh most nagy cél, h ezt a 2 felsőt hordhassam, mert tök szuperok!!! szóval, ezeket most minden héten fel fogom próbálni, és talán 1 hónap múlva már hordhatom, akkor elégedett lennék. sokszor adott ruhákat unokatesóm, de csak a húgom tudott közülük választani, nekem kb. mindegyik csak a fél felemre lett volna elég, most meg ... :-)
sziasztok
fehérje volt ma: sült csirkecomb ebédre, vacsira meg csirkeszárny, annyira imádom!!! a meggymártás marha finom lett, már többször csináltam, de ez most más recept alapján készült és hát ez lett az eddigi legjobb. tele vagyok.
ja, délben megettem 1 krumplit ...
Szia!
Hát igen, most együtt kezdjük és egyforma napjaink lesznek! Én is tudfom, hogy mindig lesz hasam, és nekem előreáll egy kicsit...de nem baj, nem akarok lapos hasat csak egy piercinget szeretnék a köldökömbe :)))) ( az orromban már van)
Anyum 178 cm magas széles csípőjű ő is :)És az a feslő egy 40-es, imádom olyan csinos :)
A rizses lecsó isteni, virslivel még finomabb, én nagyon szeretem. Jó a mai menüd :) nekem is volt ilyen, holnap nekem megint spagetti lesz...ma nem vacsiztam mert anyósomnál ettem egy kisebb töltött káposztát, így vezeklek :)
Ja, ma edzés sem volt...
Puszi
Tinám, én is mindig ilyen forma voltam, mint most és sosem leszek más: hasam mindig maradni fog, akár mennyit is sikerülne fogyni. ez van. nem baj, nem is akarok 50 kiló lenni, meg nem is tudnék.
1-jétől én is centizni fogom magam, bár ezt már megfogadtam párszor ... és írni fogom az eredményeket!!! 40-es az a felső??? nagyon tutin áll rajtad!! anyud is csak 42-es méret?? ő is jó magas lehet.
igen, teljesen helyesen írtad a Rejtélyt. :-)
puszi
szép napot
nagyon változatos a mai menüm: meggy, meggy és meggy. de lassan ezt a napot is kipipálhatom. aztán holnap fehérje, én főzök: sült csirke lesz, a családnak zöldséges krumplival, meg meggyszósszal, a meggyszószt én is megkóstolom azért. aztán hétfőn keményítő, kedden SZÜNNAP és szerdán indul az új 90 nap!!!
rizses lecsó, olyan soktól hallom, h milyen finom, én külön megeszem a rizst, a lecsót is, de együtt... még nem próbáltam.
áá, tudtam én, h vmi turpisság van a dologban ... de majd most tényleg együtt kezdjük.
Nos, bevallom nem elsején kezdtem csak onnantól számolom, előtte ezek szerint 2 nappal, ahogy anyum hozta a leírást rá másnap...de majd most egyszerre kezdjük az újat :)
Én is nézek majd új recepteket, nekem most a rizses lecsó jön be nagyon keményítőnek. Próbáld ki a zöldséges krumplit, én nagyon szeretem.
Köszönöm, most már jobban szeretem magam, de én mindig ilyen forma voltam, a derekam 27 centivel kisebb a csípőmnél, ezért látszok vékonynak, pedig most 92 a derekam, tehát van mit fogyni...
Durisak a cuccaim, és az a felső anyámé pont, az 40-es, a nacim 44-es, anyum 42-es méret pedig ő 81 kg!
Én megyek pancsizni aztán jön a Rejtély! ( jól írtam le?)
Jó éjt!
hát Tina, marha jól nézel ki!! 102 kg ... én nem látom! komolyan mondom, jobban nézel ki nálam, pedig én nagyjából 28-30 kilóval kevesebb vagyok! magas vagy, ezt írtad, de én sem 150 centi vagyok, hanem 168, amit kerekíthetünk 170-re, meg sokszor veszek fel magas sarkú cipőt, de olyan szélesnek érzem magam :-(((
nagyon jó ez a felső, ami rajtad van, meg a többi is, azon a hálószobás képen is nagyon tutin nézel ki! jó cuccaid vannak nagyon!!
mindjárt indulok futni, puszi mindenkinek!
ettem meggyes pitét, hát ízre nagyon finom, csak kinézetre nem vmi szép, ez most nem nagyon sikerült anyunak, szeret sütni, de nem mindig jön össze úgy, ahogy kellene.
meg is nézem a képeidet, Tina!
na, meg azon gondolkodtam, h miért nem ugyanolyan napunk van?? április 1-jén kezdtük mindketten, Húsvétkor ugyan nem tartottam be a diétát, de a napok mentek, szóval nem álltam le, de mégsem ugyanolyan napunk van.
akkor ezt megbeszéltük: július 1-jén indul az újabb 90 nap!!! amúgy már tele vagyok tervekkel, h milyen kajákat fogok csinálni, ki akarok próbálni néhány új 90 napos receptet.
láttam a zöldséges krumpli receptedet, finom lehet! csupa finomság van benne.
nálunk már majdnem süt a nap, előtte meg 4 órán keresztül esett, dörgött, villámlott. szerintem tudok menni futni, max. vizes lesz a cipőm talpa, de az nem gáz.
Jó lesz ha 1-jén kezdjük, így csak 1 nap pihi lesz, az elég is a pizzára :) Én is imádom a tojást, a rántottát már kicsit unom, ezért van főtt tojás...
Holnap nem tudom mi lesz, mert anyósomnál leszünk...
Ma olyan nyűgös napom volt, csak bicajoztam meg egy kis hasizom, de legalább ez is megvolt, nem?
Itt jó nagy zuhi volt ma, mikor lesz már vége?
Én egyáltalán nem eszek kenyeret, már szénhidrát nap is meguntam, valahogy nem hiányzik.