90 napos április 1-től (beszélgetés)
a leglényegesebb lemaradt: szóval ma almanapot tartok, már megettem 2-t, eddig minden jó, de még csak dél múlt ... de kemény leszek és betartom!!! kutya legyek, ha nem!!! aztán holnap majd úgy köszönök el, h waúúúú, waúúúúú ... :-)
a többieknek zacskóslevest csináltam és rakott krumplit, nagyon finom illata van, de a konyha közelébe sem megyek.
holnapra meg már pácolódik a sertés tarja. nagyon finom lesz.
helllo
akkor összegzem: mindhárman kerüljük a mérleget :-) nem baj, nem kell mindig azon állni :-)
én csütörtökön azért ráállok, október 1-je lesz, és innentől az a célom, h tartsam a súlyom, h vhogy 70 kiló alatt maradjak, persze nem lennék szomorú, ha sikerülne még fogyni 2-3 kilót.
a jövő héten mindig csak 2-ig leszek, így tudok finom, egészséges, könnyű vacsikat csinálni magamnak, úgyh már tervezgetem is a jövő heti menümet.
a született feleségeket én is imádom, csak még tavaly lemaradtam vhol... így most nem is nézem, de majd be akarom szerezni dvd-n a legelső évadtól, és akkor megnézem mindet!!!
Sziasztok lányok!
Álmosnak álmos vagyok, de valamiért nem tudok aludni, 3 fele ébredek és onnantól csak forgolódok, már ha van helyem és nem dúr le a párom.
Mérleget én is kerülöm, pedig aránylag mennek a napok.
Reggeli: bermuda
Ebéd: ugyanaz mint tegnap
Vacsi: saláta csak ma 1 bermudával, és 4 szelet pizza sonkával
Mozgás: belső és külső comb, de ma is táncoltam!
Most Született feleség van és imádom!
Chewy, hajrá a haspréshez, hidd el jó lesz! A napok miatt meg ne aggódj, jobbulást a családnak!
Zsuzsa, holnap én is csinálok tejbezabit, nagyon finom!
A képet meg majd megnézem kíváncsi vagyok rá, az enyémekről is van pár fennt!
Chewy, te fent vagy azon a bizonyos közösségi portálon?
Tina, mi ez az álmatlanság?? amúgy én is rosszul alszok, v inkább keveset, mindig délelöttös vagyok, és 4 órakor felébredek, pedig a telefon csak 4.35-kor keltene ... ha éjfélkor fekszek le, akkor fent vagyok 4-kor. persze napközben ásítozok, de elmúlik.
zabkorpát majd nézek az Árkádban vmi bioboltban, majd fizetés után ...
még sosem ettem citromos joghurtot, szinte csak a natúr joghurtot eszem meg, inkább magam ízesítem ezzel-azzal. amúgy a citromot szeretem.
nálunk a macskák az ablakpárkányról ledöntötték a virágos ládát, mert az az ő helyük :-) anyu azt mondta, h a következő cserépbe kaktuszt ültet ... iwiw-emen van fenn egy olyan kép, amelyiken a kiscica a virágcserépben fekszik :-)
Chewy, én is kerülöm a mérleget, majd ráállunk, ha jól mennek a napok.
jobbulást a középső gyereknek! szép hétvégét, lányok! puszi
helllllo,
ma natúr joghurtot ettem, 1 rumos-mazsolás műzli szelettel, 1 almával, 1 hajdinás pogival. itthon pedig vajas-paradicsomos barna kenyeret.
ilyen bermuda szendvics sütőnk nekünk
is van, tavaly rengeteg szendvicset sütöttünk benne, aztán ráuntunk, de esküszöm jövő héten előszedem, imádom az abban sült
szendvicset!!!!!!!!!
Miert nem tudsz aludni?
En aludtam volna de a kicsi nagyon nyugos.Felorankent sikitozott egesz ejszaka.
hat nekem most fogalmam nincs hogy milyen napom van.Tegnap egesz nap rohangaltam...reggeli kimaradt,ebedre fel szelet sulthus egy paradicsommal,vacsora egy lefagyasztott citrom joghurt.Szoval igazan dietas nap volt.( ugytunik feherje nap).Szoval ma meg egy feherje vagy majd ahogyan alakul.Mostanaban ugy tartom a dietat hogy osszekevertem a napokat.Szoval menetkozben alakul ki hogy mit is eszek.
Pasikam felidegesitett...szoval a merleget meg elkerulom,nehogy az megjobbn idegesitsen.Igyekszem nem csalni....Kozepso gyerek beteg,kicsi nyugos,mindjart jon a szerelo....szoval rohanok.Ja elkezdtem tegnap a haspreseket...toletek tanulok!!!!HAJRA
Olyan nyűgös vagyok, 3 napja alig tudok aludni, mára már sírhatnékom is van, a macskák is rosszak, felborítottak egy virágot, a másiknak kikaparták a földjét....komolyan kiborultam, ha ma sem alszok levetem magam az emeletről!
A zabkorpát megnézheted bevásárló központban, de nehogy Béres A. terméket vegyél, az szörnyen drága! A legjobb egy biobolt vagy herbária vagy ilyesmi bot lenne!
Igen, az lenne a tejbegríz, pár km és mindjárt más a neve :))))
A bermuda az olyan összesütős sűtőben készül szendvics, kettévágja, és olyan ksi háromszög alakja lesz neki, isteni finom! Azt ettünk :)
Ne jöjjön a hideg!
én ma fehér kenyeret kentem meg vajjal. a magosat jobban szeretem, finomabb, szebben is mutat a barna, magvas kenyéren a sárgás vaj/margarin.
holnap szénhidrát napom lesz, de már össze-vissza eszek, szóval ... viszek egy natúr joghurtot, egy műzliszeletet, 2 almát, meg majd veszek vmilyen pogit.
darát megfőzöm tejben, aztán szórok rá cukrot és kakaóport, nálunk ez a darakása. lehet, h ez a tejbegríz??
és mi az a bermuda????
amúgy tényleg fron van, jön a hideg a jövő héten, ha minden igaz.
hétvégén megyünk bevásárolni, megnézem ezt a zabkorpát.
Hello
Zsuzsa, most jövő hét vasárnapig növő hol van, ez nem jó hír! Jó volt a mai menüm, nekem is ízlett, az a hal finom. A vajas kenyér is jó ám, azt reggelizek csak ugye a teljes kiőrlésű rozs kenyérből. A darakása az a tejbegríz lenne? Ezt a kifejezést még nem hallottam. Ha bevált a hasprés akkor folytasd, jó is ám az!
Vacsira nekem ugyanaz volt mint tegnap csak ma volt benne olívabogyó. Holnapra is a mai ebéd lesz, de reggelire bermudát tervezek és holnap megfőzöm a hétvégére a pirított zöldséges barna rizst.
Front van és kész, ilyenkor más a szervetünk is, de örülök, hogy tetszik, azért írtam, hogy mosolyogjatok.
Nekem is mennem kéne varrónőhöz, de anyum még nem mondta meg hol lakik.
Ja, dara helyett ha zabkorpát főzöl meg tejben, finomabb és egyáltalán nem hízlal!!!! Mi azt eszünk, még párom is szereti.
azt hiszem, h a hasprések nekem még kellenek, jövő héttől folytatom.
Tina, jó helyre kerültek a ruháid. nekem vannak még régi ruháim, amiket elvittem a varrónőhöz, néhány nadrág, ing, ezeket nagyon jól megcsinálta. amiket veszek, azok meg kisebbek, úgyh már csak azért sem hízhatok vissza, mert akkor nem tudnék mit felvenni ...
ja ez jó: a front miatt nem tudjuk betartani a diétát!!! ez tetszik :-)
Tina, most milyen a holdállás?
nagyszerű a mai menüd, finom lehetett.
sziasztok
most estem haza, már jó, h holnap péntek, fáradt vagyok, elegem van ebből a hétből. ma vajas kenyér volt az ebéd /nagyon kreatív, tudom/ de nincs ihletem. :-( ettem még egy nektarint és egy almát.
anyu elment házi tejért, ha hazajön, csinálok darakását, már ezer éve nem ettem, most fogok!!
igen, unom ezt a diétát, de tudom, h ez valóban bevált, és ezért próbálkozok betartani ezt a pár napot még, bár az utóbbi egy-két hét nem sikerült. nehezen válok meg a 90 napos diétától, mert ez egy sikeres diéta. de szeptember végén biztosan abbahagyom.
Hello lányok!
Reggeli: szokásos
Ebéd: párolt hal, krumplipüré, több a hal, mint a püré és sav. káposzta mellé
vacsira olyan salátát viszek mint tegnap
Mai kiírt mozgás teljesítve, vagyis vádli és karok, de 20 percet táncoltam is, imádom!!!!
Legyen szép napotok, este jövök!
Sziasztok!
Zsuzsa, ne aggódj, nem hiszem, hogy híztál! Tudod nálam is voltak ilyen napok, szerintem már ti is unjátok ezt a diétát...Zsuzsa, kitartás, neked nincs már sok hátra! A hasprés az a köldököd fölött a gyomornál hat valahol, tapintsd meg amikor csinálod, ha kemény akkor az jó!
Nekem már teljesen új a ruhatáram, én nekem anyu elintézte hogy a rászoruló szegény családok kapják meg azokat.
Én ma ettem reggelire a szokásosat, ebédre a maradék pár falat pacalt és egy smack levest. Vacsira vegyes saláta volt( saláta, paprika, paradicsom, hagyma és kukorica ) mellé 2 virsli. Itthon este megettem egy negyed almát és 3 ek yoghurtot, és sokat ittam. Mára 45 perc bicaj volt előírva és jelentem teljesítve!
LÁnyok ne csüggedjetek! Biztos front van, hogy így hat rátok, de kérlek ne adjátok fel, és legyetek erősek, mert mi vagyunk a legjobbak!
így van Chewy: örülj annak, h a nadrágjaid nagyok, a mérleget meg felejtsd el! én is ezt teszem. így is nehezen mennek a napjaim, nem hiányzik, h még a mérleg is mutassa, h megint 70 fölött járok.
most nagyon keményen mondogatom magamnak, h szombatok gyüminap lesz és BE KELL TARTANI! BE FOGOM TARTANI!! majd megírom, h sikerült-e. megtudom csinálni, hisz hány gyüminap volt már ...
amúgy ez a tonhal diéta jól hangzik, szerintem próbáld ki! segíthet. lehet, h én is megpróbálom. ahogy olvastam, simán be lehet tartani, de mint tudjuk, akármi közbejöhet ... mozdul a kezem és az ajtó nyílik ... nálam is előfordul ám, nézegetem a hűtőt, h mit ehetnék még, ami belefér abba a napba ...
ma már edzés sem volt, nem tudom, h mit csináljak, h a hurkák lemenjenek a hasamról. mármint, nem lapos hasat akarok ... mert az sosem lesz, csak egy kicsit kisebbet.
miért, a hasprés hol hat??
örülök, h újra 100 kiló alá mentél, Tinám!! hajrá, hajrá!!
ne is mondd, alig van normális gatyám! félig üres a szekrényem, mert minden cuccot kiszórtam, mind nagy, majd elviszem egy olyan boltba, ahol beveszik a használt ruhákat. de hogy mikor? azt nem tudom, mindig meló van ...
fornetti ... finom, de már rég nem ettem, nem is kéne rákapnom. a pizzásat nagyon szerettem. amúgy régen a pizza volt a kedvenc kajám. Nektek??
hello csajok,
annyi mindent írtatok, azt sem tudom, hol kezdjem ... nos én is dupla fehérje napot tartottam, de nem lett túl jó ... őrület, h már a fehérje napot se tudom betartani!!!
tegnap: párolt csirke alsócomb, paradicsommal, vacsira pedig két kemény tojás, szalámival. ez volt papíron a gyüminap. ma egy szelet natúr karajt vittem ebédre, ezt ettem paradicsommal. aztán délután egy naktarint, meg sok-sok vizet a meló alatt. eddig tök szupi volt a napom, erre hazaérek ... volt egy alsó csirkecomb tegnapról, azt megettem, 1 szelet fehér kenyérrel ... aztán meg a holnapi lecsóból is ettem, szintén 1 szelet kenyérrel ... nem ismerek magamra ... olyan mérges vagyok!!!! este 6-ig tök jól tartom magam, de utána ... nem is állok a mérlegre, majd csak októberben. aztán holnap keményítő lenne, de sütöttem egy bagettet, ami elégett ... szóval nem tudom, h mit eszek holnap, de nem is izgatom magamat, elegem van!!!!
Sziasztok!
Nem híztam jeeeeee!!!! ugyanannyi a mérleg!
Chewy! Egyelek meg, de édi vagy! Üsd le azt a zombiet, tessék neki megmondani, hogy hagyjon bkén, mert így nem lesztek jóban! Én akkor voltam így vele, mikor elkezdtem a fogamzásgátlót szedni, állndóan evési kényszerem volt, de pár nap után leküzdöttem. nem hangzik rosszul az a tonhalas diéta, ha úgy érzed, hogy segítene neked akkor próbáld ki!!!! Az a fél fasirt meg nem nagy valami, mintha meg sem etted volna hidd el. De ha ennyire nem megy a gyümölcs akkor ne tarts csümölcs napot. És igen, én próbálok egyéni diétát csinálni, reggel szénhidrát, hogy legyen energiám, utána próbálok fehérjét enni, és vacsira valami könnyűt, de a tegnapi pacal az nem volt az, nem is aludtam jót utána, ma az ebédem lesz az.
Puszika nektek!!!
ÉÉÉÉÉÉSSSSSS HHHHHAAAAAAJJJJJRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Tudjátok! MI VAGYUNK A LEGJOBBAK!!!!!
Reggeli:fel tonhal konzerv es ket tojas
Ebed:fel tonhalkonzerv es salata oliva olajjal(harmadik napon egesz konzerv)
Vacsora:csirkehus ket kulonbozo fott zoldseggel
na ezt kellene megprobalnom...ha a zombie bekenhagy....
hat...a szomoru bekajat!!!!vissza jottem mielott meg felfalok valamit...nem tudom mi van velem...ugye gyumolcsnap.
reggelire ettem egy banant...utana egy furt szolot del korul....most 3 ora van es megbolondulok...ki be csukogatom a hutoszekreny ajtajat...sok dolgom lenne de nem is tudok semmire figyelni...na megettem egy fel fasirtot es erzem a mai napnak lottek....nem tudom miert vannak ilyen napok.....azt mondtam magamban amikor erzem hogy nem boldogulok az adott nappal akkor feherjet tartok.
Olvastam egy 3 napos tonhal dietat(jo lenne mert nem szeretem a tonhalat)allitolag ez belendit a fogyasba...lehet hogy beiktatom ide a 90 naposomba.....aaaaaa....na ezert vagyok elegedetlen.Olyan furcsa ez a folyamat hiszen azt sem mondhatom akaratero hianya...hiszen 3 honapot vegigcsinaltam.olyan mintha a szervezetem mondana...muszaly valamit ennem.Vagy mintha nem is en lennek...egy zombie ballag a hutoszekreny fele...a tudatom melyen sikit egy nagy voros NE...de a kezem mozdul es az ajto nyilik....
Tina ahogy olvaslak akkor kialakitassz valami egyeni etrendet.A gyumolcsokkel en is hadilabon allok es mostanaban elkapott valami furcsa gyomorfajas is...de nem ilyen gyomoreges,hanem inkabb olyan erzes mintha jol gyomorszajon rugtak volna....szoval nem tudom.Ugytunik nem tudok kimozdulni a 72 kilorol...de azt hiszem jobb ha nem is merem magam egy ideig hanem a nadragjaimnak oromkodok....es probalom tartani ezt a format.Nem adom am fel,maradok a 90 naposnal...nekem kell ez a rendszeresseg...nem vagyok meg keszen hogy valtoztassak....(ahogyan azt az egy honap tuleves mutatta)
Nem a fogyassal vagyok elegedetlen,hanem mindig talalok valami kotekedni valot magamon :-)dehat eppen ez az ami elore visz.Kritikus vagyok....
Hello
Köszi Chewy, megnyugodtam egy kicsit igen, de holnap nem merek mérlegre állni....az ebédemet leírtam a vacsim meg pacalpöri volt, kaptam anyóstól, csípős volt mellé savanyú káposztát ettem és 1 szelet tk rozs kenyeret.
Vendégünk volt így nem tudtam edzeni és vacsizni is későn sikerült, sajna így alakult, még főzni sem volt időm Csabinak, majd holnap még jó, hogy van annyi kaja itthon, hogy tudjon vinni magával.
Miért vagy elégedetlen? Alig van rajtad 3 kiló! Tessék büszkének lenni magadra! Mindannyian olyan szép eredményt értünk el! HAJRÁ!!!!!!!
sziasztok!hat az elmult negy napom erdekesen alakult,mert volt ket feherje es ket szenhidrat napom.szoval ma van gyumolcsnapom es holnaptol folytatom rendesen feherjevel....
latod Tina en is igy gondoltam,hogy a sok edzes volt az oka.Remelem megnyugodtal es a tesod segit a jo edzestervben.
Itt Karacsonykor altalaban pulyka az ebed.Sokminden kulonbozik ..pl nalunk ott hon Szenteste volt az ajandekozas.Itt 25.-en reggel van....es az ajandekok mar egy ideje ott gyulekeznek a feldiszitett fa alatt.Halaadas utan altalaban mar feldiszitik a fakat es a hazakat(ez november vege)...
Tukor....haaat....minel tobbet nezem magam annal elegedetlenebb vagyok...HAJRA(remelem ma tenyleg gyuminapom lesz)...igazabol tegnap azert nem volt mert elkezdte kiserletezgetni fornetti sutessel...na es azt elkezdte kostolgatni is(pocsekul sikerult)de a gyuminapomat legyilkolta.....
Sziasztok!
Nem tudom, hogy elég-e annyi hasprés neked Zsuzsa, nekem már egyáltalán nem kell azt csinálnom, mert ahova az hat, ott bátyám szerint tökéletes a hasam. Na hallod? És tényleg, alig van háj amit megfogjak ott....
Én is egyre többet állok a tükör előtt, nézegetem magamat, azelőtt sose. Furcsa, talán azért mert csinosodunk és szebbnek látjuk magunkat!
Elméletileg külön-külön a zöldség meg a gyümi, de ezt majd meglátom, ahogy jön. Próbálok salátát enni, szinte semmi fehérjével. Gyümit nem nagyon merek enni....félek tőle.
Mára nekem is 3 féle has gyakorlatom van előírva, este csinálom majd meg.
Jók a kajáig Karácsonyra, én ilyenkor azt főzök, amit szeretek és ritkán csinálok, mert drágább, amit megkívánunk, mikor mit.
Én nekem most már nagyok a 44-es nacik, el is ajándékoztam ma a barátnőmnek, már szinte nincs is nacim...
Ja a tegnapi 100-hoz képest ma 98.5 voltam, tök jó, végre!!!!!
Én reggel ettem bundás kenyeret, ebédre egy fél tányér karfiol levest és 1 töltött káposztát.
Nem paradicsomos hússal van tültve, rizses darált hússal, ez van beletöltve a nagy káposzta levélbe. Amúgy finom, de én annyira nem rajongok érte.
tényleg, Ti mennyit álltok a tükör előtt?? tesómat mindig leszóltam, amikor 10 percig állt a tükör előtt és nézegette magát, a jobbnál jobb cuccaiban. aztán azt vettem észre, h mostanában én is szívesen állok a tükör előtt ... már nem vagyok olyan széles, mint régebben, de azért ott vannak a hurkák ... na, de hagyjuk is a hasamat.
mára megvolt az edzés, 300 hasprés, másra nincs időm, erőm és a héten nem is lesz, péntekig 12 órázunk.
Chewykám, nagy hajrá a gyümölcsnaphoz!!!!! menni fog, ügyes vagy!!!
most olvasom, h a sok edzéstől híztál??? ez durva!!! akkor elég lesz a 250-300 hasprés?? tehát este gyümölcs, v zöldség, külön-külön??
finom ebéded volt, ezek a zöldségek ... én is nagyon szeretem a cukkinit, a karfiolt, a brokkolit :-)
soha nem ettem még töltött káposztát!! sem a mamám, sem anyum nem csinált még, talán én sem fogok ... paradicsomos darálthús van betekerve a káposztalevélbe, jól gondolom?
szárma ... ezt az elnevezést sem hallottam még.
konzerves, fehérboros savanyú káposztát ettem már, de az annyira savanyú volt, h alig bírtam lenyelni. pedig tudom ám, h extra egészséges.
karácsonykor sosem csinálunk ilyen kaját, erre felé nem szokás, ahogy a bejgli sem. érdekes, milyen kis ország vagyunk, mégis milyen különbségek vannak az ünnepi kajákban. én halat szoktam sütni kapros-tejszínes mártással, aszalt szilvás karajt, gombás rizst, anyu meg ragaszkodik a pulykamellhez. és Te mit főzöl, ha nem töltött káposztát??
Chewy, nálatok mi a menü karácsonykor?
hello csajok,
ma elvileg szénhidrát napom volt: ebédre ettem a sajtos-hagymás pogimat, almával. vacsira karfiolt, főtt krumplit ettem.
holnapra egy alsó csirkecombot pároltam, aztán vacsi talán tojás lesz, majd meglátom.
Tinám, nyugi. biztosan igaza lesz a Tesódnak, ő ért hozzá. persze, megértem, h nyugtalankodsz, én majd azután fogok, ha szerdán leszállok a mérlegről ... ha egyáltalán ráállok ...
Sziasztok!
Na lányok jól leesett az állam! A bátyám jól lebaszott!!!! Ahogy én elmondtam neki, hogy mennyit edzek egy nap , ugyebár mert kérdezte hogy mennyit és mit csinálok. Azt mondta, hogy ez rengeteg, ezért híztam, leírtuk az edzéstervet egész hétre, napi 45-60 perc mindig más izomcsoport lesz megdolgoztatva.Holnaptól kezdem az edzést, mára már nem. Ja meg hogy egyek én rendesen csak este egyek csak gyümölcsöt vagy csak zöldséget, a mai ebédemre azt mondta, hogy az lóf@sz.
Na ennyi. Örülök, hogy eljött, majd tartsuk jobban a kapcsolatot.
Tina biztos vagyok benne hogy hirtelen fog rolad leugrani nehany kilo!Zsuzsa te pedig tenyleg vekony vagy!!!A sajat magunkrol elkotott kep es amit magunkrol latunk a tukorben az allitolag kozel sincs a valosaghoz.ma en is tobb vagyok egy fel kiloval(jo kis beevos szenhidrat nap utan)de ma gyuminap es megprobalok nagyon eros lenni.
En szeretem a toltott kaposztat(foleg ahogyan az elso anyosom keszitette)HAJRA!!!!