90 napos április 1-től (beszélgetés)
sziasztok,
tejes bableves: csak annyi, h kevés vízben főzöm a babot puhára, majd felöntöm tejjel, és kristálycukorral ízesítem. este megkapták a macskák a maradékot, tettem bele nekik kiflit, a kiflit megették, a tejet kiitták, a bab még most is ott figyel ...
most kel a pizzatésztám, az egyik sonkás-ananászos lesz, a másik gombás-kukoricás. ez lesz az ebédem. vacsira meg 1 natúr joghurtot viszek, 1 szelet műzlivel.
nem jó ez a délutános műszak, mert hazaérek és eszek, nem is vagyok különösebben éhes ... de mégis ... szóval ez a hét nem az enyém :-(
Hello
Nem volt kedvem bicajozni, így 3* táncoltam! Közel 1 óra volt, és élveztem. Lassan pancsi, alvás, ha összejön, holnap megjön, irdatlanul fáj a fejem.
Ma tészta volt ebédre, vacsi hagymás rántotta volt 3 tojásból, mellé jégsali, paradicsom, és vettem édesítőszeres szörpöt, így málnaturmixot ittam :)
Hello
Én most főzök, de benéztem! Tejes bablevesről még csak nem is hallottam! Biztos finom, és még a krumplis pogit sem tudom milyen :(
A labda a tescoban 1290 lesz, ott érdemesebb venni!
Én már robbannék ekkora súlyról lefelé! Zsuzsa, a tegnap esti akciód után hidd el ma nem kellett volna mérlegre állnod! Pár nap pihi után csak!
Nekem még a mai edzés hátra van, ma 45 perc bicaj van előírva, nincs hozzá kedvem ááááááááááááááááá! Mjad berakok valami jó kis filmet ami marhára izgalmas.
Már megint nem tudunk aludni! Kezdek kiborulni, de komolyan! Párom is. Ingerültebbek vagyunk esküszöm.
a reggeli kipipálva, ebédre tejes bablevest akarok főzni, most keresen a receptet hozzá, mert még sose csináltam :-) krumplis pogival lesz, nem a sütőben sült, hanem a gázon, olajban sült pogival, biztos tudjátok, h milyen. de h mit viszek vacsira???? azt nem tudom!
áá, értem én 168 centi vagyok. tegnap jött Lidl újság, abban láttam akciós labdát: gimnasztikai labda, 65 centis, 1.699 Ft. szerintem drága, még így akciósan is.
akkor összefoglalom, h milyen jók vagyunk: Titeket ki sem lehet robbantani a jelenlegi súlyotokról, ami már hónapok óta annyi, amennyi ... én meg híztam 1 kilót ... sebaj, lesz ez jobb is! hajrá lányok!!! Chewy, mit nasizol? mindenfélét, ami jön? :-)
Tina, az én bablevesem is fehér babból lesz, igyekeznem kell a főzéssel, még egy csomó vasalni valóm is ...
jó reggelt,
tegnap este hazaértem és ettem körömpörköltet ... kenyérrel ... mindezt 23 órakor ... ezekután nem is csoda, h ma a mérleg 69 kg-t mutatott, pedig még nem is reggeliztem ...
hasból -1 centi, combból semmi.
a mai edzés megvolt: 20 perc combgyakorlat és 100 hasprés.
most megyek reggelizni: 1 sajtos kifli, teavaj, vmi szalámi, sajt, paradicsom és tej lesz.
Sziasztok!
Tegnap este nem jöttem, ma pótolok!
Nos, tegnap ebédre a pasta carbonara volt, nem is esett olyan jól, szerintem tudja a tudatom, hogy tészta és ellenzi, vagy passz. Délután 3-kor anyunál ettem egy kis lecsót pár falat csirkemellel, később egy körtét, és este itthon kis tejbezabit, nem is tudtam volna többet főzni, elfogyott a zabkorpám :)
MOzgás megvolt! Alhasra és kereszthasra edzettem, és derékra. A labdát be kell szorítani a térdeid közé behajlítva és úgy emelgetned a hasad felé és letesz, ha már megy ki is lehet nyújtani! Most a 65 cm-es és az 55 cm -es labda lesz akciós, az 55-ös az 890 lesz a 65-ös pedig 1290. Neked majd leírom mekkora kell, ezt centihez igazítják, nekem a legnagyobb kéne, de az nem lesz akciós.
Chewy, ha neked van kettő is, akkor az egyiket add oda a kicsinek! Ne aggódj, neked is elindul, csak tessék abbahagyni a nasikát! :)
Engem ki se lehet robbantani a 97.5 kilóról!
Zsuzsa, jól hangzik a kajád! Én most bablevest főzök fehér babból, utána rántott cukkini és gomba lesz zöldséges krumplival, ez lesz holnapra és utána, én 2 napra főzök.
megsült az ebédem: krumplit, zöldpaprikát és hagymát rétegeztem egy tűzálló tálba, és leöntöttem tejföl, méz és mustár keverékével. jó illata jön, mindjárt eszek is és vacsira is ezt viszek a melóba jégsalival. + egy alma az esti szünteben :-)
jaj, tényleg van is ilyen gyakorlat a Réka dvd-n is, de alig bírom megcsinálni ... valóban nehéz. de labdával hogyan??
elképzeltem ezt a finom oldalast ... máris összefutott a nyál a számban ... :-) finom lehet!
jaaaj, akkor Neked megint visszugrik néhány kiló?? de az le is megy, tudod! hajrá mindenkinek! Chewy, remélem Te is ügyeskedsz!!!
pusz
Most lesz tán nagyon akciós a tescoban a fittnes labda! Péntektől, de párom majd ma hoz haza újságot, leírom!
Érdemes venni!
Szia!!!
Alhasra a páros lábemelés hat! Sajnos nehéz, én a labdával csinálom, abból 4×10-et, elég is! Próbáld ki!
Én az oldalast úgy csinálom, mint a nagymamám! A gázon fent, só, bors, olajon elősüt mindkét oldala, majd takarékra tesz, alá víz, mellé 2 fej fokhagyma, fedő és türelem.
Már itt is kezd sütni a nap, de én még az előbb pulcsiban voltam lennt.
Fogyó hold van, de nekem mindig ilyenkor jön meg. Szombaton mennem kéne nődokihoz is, de nem tudom elmúlik-e addigra. :(
Régen volt ilyen tészta, már hiányzott! Olasz vagyok, ennem kell tésztát! :)
szia Tina!
9 körül már napos az idő, már melegem van a hosszú újjú felsőben, a héten még ilyen jó idő lesz.
akkor a centik már megvannak, már csak kilóban kell megindulnia, az is meglesz, hidd el!
holnap mérlegelés és centi ... várom ám, kiváncsi vagyok nagyon!
alhasra nem, pedig pont oda kéne, tegnap délelött erről olvasgattam, de még mindig nem tudom, h hogyan kéne edzeni, h oda hasson ...
ja igen, nálatok a csirke a menő, meg az anyóka :-) egészségesebb is, mint a disznó hús. szerintem régen minden más volt, olyan oldalast nem tudok sütni, amilyet a mamám sütött ... pedig csak sót és borsot szórt rá, alá meg vizet öntött, mégis annyira fantasztikus íze volt!!
az én torkom is "csak" kicsit fáj, és "csak" reggel, de ez is elég!
akkor ma tésztát eszel? én kruplit tervezek, de még nemtudom, h hogyan ...
Nálatok olyan jó az idő? Itt köd volt reggel, most is hűvöske van, de nappal egész jó lesz az idő.
Jó az új edzés, szeretem, comb -1 cm, köldök -2 cm, gyomornál -1 cm, és ja várom a csodát, hpgy újra elinduljon lefelé, de ma pasta carbonara lesz, meg holnap is, így nem tudom mennyire megyeget majd :) Annyira nem izgat, majdcsak lemegy egyszer!
Az a 100 hasprés is valami ám!!!! Szoktál alhasra is edzeni?
Én egyáltalán nem csinálok oldalast, mert a párom nem eszik sertés húst, lassan én sem, finom volt, de nem olyan mint régen, több zöldséget eszünk mint máskor, de ez nem baj.
Nekem is fáj a torkom, de csak kicsit, én tejet ittam reggel :)
szép napot,
olyan szép, napsütéses az idő, most jöttem be a macskáktól, már kifeküdtek napozni ... olyan lusták :-)
ma is edzéssel kezdtem, de csak 100 hasprésig jutottam, mindegyj. van egy kis izomlázam, majd holnap többet edzek.
Tina, jó az új edzésterved??
oldalas ... az olyan finom, én nagyon szeretem, bár elég ritkán csinálunk.
a reggelim megvolt: 4 bermuda /emelem a tétet .../ jégsalival és egy nagy pohár kakaó, vmi porból csináltam, egész iható lett. kellett vmi meleg ital reggelire, mert fáj a torkom.
egy hete nem fogytak ... nagy ügy!!! ha 4 hónapig stagnálnának, akkor tuti feladnák, de Te nem teszed, kitartó vagy nagyon, és ezért újra be fogsz indulni!!!
Hello
Ügyes vagy Zsuzsa, hogy edzettél! Nekem még hátra van, ma fenék és csípő lesz valamint egy kis bicaj.
Anyunál ebédeltem, picike hagymás krumpli, 1 csirke felső comb és egy szelet oldalas, de azt már nem bírtam megenni, így odaadtam anyunak a felét.
A csontkovács nem tudom pontosan mit csinál, nekem tán a vállaimat kéne kihúznia, meg a lábaimat, nem szép dolgok jutnak róla eszembe....:)
Ó jea, fogyó hold, akkor most fogyunk mint állat remélem. Benéztem abba a norbis fórumba, ott panaszkodnak, hogy 1 hete nem fogynak, én beírjak, hogy 4 hónapja nem megyek 97 alá??????
szép napot lányok,
délutános vagyok, így volt edzés reggel: 20 perc hasformálás, 20 perc combgyakorlat
reggeli: 2 barna pirítós, 2 tükörtojás, 1 pohár tej
ebéd: most ettem meg a currys smack levesemet
vacsi: 16.40-től 17-00-ig van kajaszünet a gyárban, úgyh elég korán lesz a vacsora, de jobb, mint ha későn lenne ... szóval, francia salátát és 1 szelet húst viszek a tegnapiból. + egy alma is lecsúszik majd a következő szünetben.
csak este, amikor hazaérek, akkor ne egyek!!!!!
almás csiga ... jól hangzik, ügyes vagy, Tinám!
és mit fog csinálni a csontkovács?? ezekhez nem értek ...
nah, fogyó hold, akkor most kell jónak lenni és akkor megindulunk lefelé?? hajrá!!!! puszi, indulok melóba, lehet, h este még benézek
Sziasztok csajok!
Na, tegnap én nem jöttem, sűrű napom volt!
Reggeli: szokásos
Ebéd: húsleves zöldséggel irdatlan kevés tésztával, petrezselymes krumpli, rántott sajt 1 szelet és 1 csirke felső comb
Délután: 1 almás csiga amit én csináltam
Vacsi: 5 szem krumpli, 1 csirkenyak, és 1 hát
Este 1 füge
Reggel vásár volt nálunk, kézműves, én reggel kiszaladtam kivittem egy volt koleganőmnek pár lemezt hogy vigye el a volt főnökömnek, mert megy Ecuadorba áruért, a fia nem ismert meg, olyan édes volt!
Anyóéknál voltunk délután, ebédre mentünk, de ilyenkor maradunk, párom javíotta a tetőt, cserepeket cserélt, frászt is kaptam,. hogy ne essen le.
Onnan estére anyumékhoz mentünk, Erika a család barátja masszírozta én már kértem, hogy engem is csináljon meg, mert fáj a vállamnál, amyúgy útálom a masszázst, basszus, azt mondta csontkovácshoz kell mennem, mert a bal hátam csak fekve állva nem púpos, kiakadtam, sokkot is kaptam. Majd elmegyek.
Chewy, olyan hidegben én megőrülnék! Szép a tél, ha nagy a hó, de ajeges szél! Jujj! Megértelek!
Én 97.5 fele vagyok, ezt tartom úgy néz ki, lefele nem akar menni.
Szerintem ne aggódjatok, elindul ez! Amúgy tegnap óta van fogyó hold!!!!!!
Kabátot majd lefotózatom magamom. Legyetek türelemmel!
Chewy, én szerdán fogok mérlegre állni, ha 70 fölött lennék ... akkor megszorítások lesznek!! de a nadrágom nem szorít, így reménykedek, h nem híztam!
húúú, akkor hideg van felétek ... ilyenkor nem is lehet sétálni. eső és jeges szél ... hát, ez a rémálmom!! én esőben csurom vizes tudok lenni, hiába van esernyő nálam ... meg térdig vizes a gatyám olyankor ...
nálunk délután még napos az idő, de pl. este 6-kor már hideg van.
felétek októbertől áprilisig tél van??? amúgy én szeretem a telet is, meg minden évszakot. az őszt is, amikor délután ki lehet ülni a padra és ránk süt a nap, a színek szerintem is szépek ilyenkor.
az a baj, h télen jobban elengedem magam, mert a vastag kabát takar ...
Sziasztok!Hat rosszul indult a vasarnapom...mert reggelire bekaptam egyszelet sutemenyt!!!AAAAA....szinte eszre sem vettem......a mozdulat olyan automatikus volt....Nem mertem magam....de meg nem hiztam ki a nadragomat.Gyalogolni sem voltam nehany napja.At kell allitani magam.Sajnos a idojaras egyik naprol a masikra megvaltozott.Ez azt jelenti hogy 8-10 fok van es rengeteg eso meg jeges szel....En meg ugye egy nyari szemelyiseg vagyok.Itt hatalmas,hosszu hideg tel van....most borzalmas idore kell szamitani aprilis vegeig.Ez az amiert el akarunk koltozni innen.12 eve nem volt ilyen hatalmas a ho mint az elmult 2 evben2007 nyaran koltoztunk ide...az elso telet meg elveztem is...na de nem kerek tobbet....napsutest szeretnek,gyaloglast,uszast,....de ha ez most nem lehet akkor bele kell torodnom vidaman ....(nem szeretem a teli sportokat)...amugy gyonyoru....mint latvany ....de nem akarok ilyen sokaig nyonyorkodni.Meg remenykedek hogy kapunk valami szep oszi idod.Mert normalisan imadom az oszt.A szineket a fenyeket a langyos levegot....jajj bocsi ezert a meteorologiai kiteroert.....magyarazom a lustasagomat.De eppen ezert kell most kitartonak lennem mert a teli bezartsag nem kedvez a sulyomnak.
Orulok hogy itt vagytok es ugyenesen alakitgatjatok a uj eletformatokat.En is kivancsi vagyok a kabatodra!HAJRA
nemrég olvastam muszaka-recepteket, mostanában lett divatos nálunk, én még nem csináltam, de ami késik ...
nézegettünk szombaton csizmákat, cipőket, de nem találtam semmi jót ... pedig már vennem kéne, bejön a hidegebb idő és van egy bokacsizmám, egy bundás téli csizmám, meg egy bakancsom, de szeretnék vmi szépet, de milyet?? ...
Tina, majd kérünk fotót az új kabátodról!! kabát nekem is kell, mert a tavalyi téli szövetkabátom nagy ... mily meglepő! :-)
mai menü:
reggeli: 2 bermuda
ebéd: sertéscombot sütöttem a sütőben, lekváros-citromos öntettel kenegettem, nagyon finom lett!!! szép, vékony szeletekre felszeltem, mellé törtkrumpli és franciasaláta volt. nyami!
vacsi: mint az ebéd, csak krumoli nélkül
Tina, Chewy hajrá és magamnak is egy nagy hajrá!!!!!
helloka,
jaaj, egy-két napig nem értem ide, olyan szép, napos idő volt hétvégén, így minden időmet a szabadban töltöttem :-)
nem is tudom, h hol kezdjem ... a legfontosabb, h többet eszek, mint a 90 napos alatt ... 2 étkezés között is eszegetek ... amit nagyon nem kéne.
ráadásul edzés sem volt már 4 napja.
pénteknél hagytam abba, h mit ettem:
reggeli: császármorzsa baracklekvárral
ebéd: császármorzsa baracklekvárral (ez az a lekvár, amit nyáron én raktam el, biztos emlékeztek, megírtam)
vacsi: komolyan mondom nem emlékszek!!
szombat: almanapot akartam tartani, de már korán reggel felmérgesítettem magam a Forma-1 alatt ... így ettem kalácsot ... vacsira 2 szelet rántott sajt, kis tört krupli. ebédre alma volt, barátnőmmel csavarogtunk szinte egész nap. már 2 hónapja nem látott, és le volt esve az álla, h milyen vékony vagyok, azt mondta, h szuperül nézek ki, nagyon jól áll, h ennyit fogytam :-)
Sziasztok!
Máma a szokásos light margarin helyett májkémet kentem a kenyerekre :)
Ebédre olaszos paradicsomos vajbab volt sült anyókával ( tyúkocska ) , vacsira sült anyóka mell, salátával, délután 1 alma is lecsúszott.
Ma belső és külső comb volt előírva, belső comb a labdával, külső pedig a bokasúllyal. Lehet lesz izomlázam, a hasamban még mindig van.
Holnap megyek dolgozni, remélem nem estig nincs hozzá kedvem nagyon. Már megint nem alszok jól, emiatt hisztis is vagyok kicsit.
Chewy, vasárnaptól fogyó hold van, egész ügyes lettél a figyelésében! Hajrá!!! Hidd el, menni fog!
Zsuzsa, te neked milyen napod volt? Mit főzöl a hétvégére? Biztos valami finomat!
Minike, Renice! Nyugodtan kérdezzetek, ha szeretnétek, amiben tudunk, segítünk! Hajrá nektek is!
sziasztok!
Köszi a válaszokat és a bíztatást, muszáj fogynom mert új a gyógyszerem és félek h hízni fogok, meg nincs is sok időm mozogni és hízni nem akarok :) nektek pedig gratulálok :)
Szia!
Szerintem nem befolyásolja a diétát a munkád! Te végülis délelőtt alszol, délután reggelizel, és így tovább, csak kicsit tolódnak nálad az időszakok, emiatt ne aggódj!
Sok sikert és kitartást kívánunk neked!
MI Zsuzsával két kört csináltunk végig, Chewy most kezdte a második kört .))))
Hello
Reggeli: szokásos
Ebéd: leves tegnapról, anyuáktól meg valami muszakát vagy mit kaptam ( krumpli, cukkini, darált hús és sajt )
Vacsi: tojáskrémes tk rozskenyér 2 szelet. Nem ezt akartam, de rossz lett a kedvem és bánatomat kajába folytottam, sőt ma nem is edzettem!
A bokasúly a tescoban ami 2×0.5 kilós az 500 ft, a 2×1 kilós pedig 1390 azt hiszem, ezért én a kisebbet vettem, kezdésnek az is elég!
A gimnasztikai labda meg tök jó, nézd meg a neten, nekem tetszik, párommég üldögél is rajta :)))) és szerencsére a macskák félnek tőle. Itt van egy cikk a fittnes labdáról, nézd meg, írd be keresőbe, kidobja!
Holnapra a másik anyókát csináltam meg, megsütöttem, mellé olaszos vajbab lesz! Paradicsomos! Nyami!
Vett nekem anyu egy őszi kabátot, olyan ballonkabát szerű, csak szövetből, 44-es, így tudok alá is öltözni még. Olyan jól néz ki!
Cipőm nekem csak bakkancsom van télire, amúgy meg sportcipő, sajnos 42-es lábam van, nehéz cipőt találni rá.
szia Mimike!
szerintem ehetsz éjjel, hiszen nálad az a nappal. aludni meg nappal fogsz, így nem akkor eszel, hanem éjjel. nagyon nem befolyásolhatja, a lényeg, h a napok meglegyenek egymás után. sok sikert nektek!
Sziasztok
Kérdezhetek valamit töletek?
Hétfön indul egy kis csapat ami a 90 napos fogyit csinálja.én dolizom is éjjszaka ez befojásolja majd vajon az eredményt?Éjjel mindig szoktam enni picit(joghurt,gyümi)Most mit tegyek?
tegnap nézegettem a lábfejemet, és megállapítottam, h a bokám egész vékony! :-) meg néhány tavaszi cipőm nagy, kijár belőle a lábam :-( ennek nem örülök, mert nézegettem az őszi cipőket, és nem nagyon tetszenek, de majd vmilyet vennem kell.
bokasúly nekem is elkelne, milyen árban vannak? a gimnasztika labda az milyen??
sziasztok lányok,
a tegnapi vacsim 2 tojásból és 2 virsliből rántotta lett.
reggeli: 2 bermuda, 1 banán
tízórai: sós snack keksz
ebéd: spenót, 1 tükörtojással
vacsora: spenót, 1 keménytojással
ééééééés, most sül a császármorzsám, még sosem csináltam, de olyan fantasztikus illata jön ........ megkóstolom majd, mert ha ízlik, akkor holnap ezt viszem reggelire.