'73-as születésűek csevegjünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Bosc, kitört rajtam a házitündér! :D Épp az előbb mosogattam el a homokozójátékokat. :P Tegnap délután vasaltam pár órát, aztán WC-t sikáltam, meg főztem, ... Nem kell irigyelni, még mára is maradt vasalnivaló! :)
Zsuzska, én is azt mondom: minél előbb tisztázod exanyósoddal a valódi felállást, annál több igazságtalanságot, fölösleges idegeskedést előzöl meg. Nehéz ügy lesz elmagyarázni, hogy a fiacskája nem a becsület és tisztesség szobra, de hajrá! Veled vagyunk! :)
Gabilive! Jó ez a csacsogó manó! Igaz, unatkozni nem lehet mellette - sőt, a csöndet hallgatni se -, de addig jó, míg dumál! :)
Sajna nem csak rossz hete volt..amióta elváltunk ilyen a lánnyal:(
Sajnos sokmindenről nem tudnak ők a válással kapcsolatban..többek között arról sem, hogy az ex kisemmizett minket a lakásból..így ők azt hiszik én ki lettem fizetve és egy pénzéhes nő vagyok, hogy zaklatom a fiacskájukat a gyerektartás miatt..
De egyszer majd felvilágosítom őket, hogy legyenek tisztában a fiacskájuk lelkiismeretlenségével!és hazugságaival!
Sziasztok!ma csak este leszek, megyünk anyuékhoz.
A függöny témához annyit, hogy az én férjem amikor szürkébb, sötétebb az idő elhúzza a függönyt teljesen mint, hogy villanyt kapcsolna!Engem meg megesz a méreg!Hogy nézz ki kintről?Mindig morgok vele!Igaz a harmadik emelet, de pont az utcára néz.
Zsuzska,jó neked,hogy a férjed segit a lakás diszitgetésében!Bezzeg az enyém a múltkor,mikor vettem egy függönyt a nappaliba,megkérdezte,hogy minek oda függöny,mikor az ablak az udvarra nyilik,szóval úgysem lát be senki?!:)
Felvilágositottam,hogy függönyt nem feltétlenül azért raknak az emberek az ablakra,hogy ne lássanak be,hanem hogy diszitse a lakást.
De azóta sem nagyon barátkozott meg vele:(
Sirga,azt hiszem,az én lányom is ilyen csacsogós lesz,mert már most sem sűrűn van csukva a szája.
Arról nem beszélve,hogy ma pl,mikor egy szupermarketben vésárolgattunk,Janka végig 2 m-rel előttünk táncolt meg énekelt.Mondjuk,még mindig jobb,mintha hisztizett volna!
Sziasztok!
Csak most jutottam géphez,mert délelőtt kimentünk a temetőbe,aztán vásárolni,délután meg főztem.Holnap is hasonló program lesz,csak egy várossal odébb.
Reddyke,jó lehetett kicsit kikapcsolódni.Amennyit idegeskedtél te is az üzleteddel,biztos rádfért egy kis wellnes.
Sziasztok lányok!
Nem voltam itthon 3 napot, de lehet hogy már fel sem tűnik nektek, olyan ritkán írogatok nektek. Látom itt nagyon zajlik az élet, megyek visszaolvasgatok, meg megnézem ezeket a jeleket,mert még nem tudom mi ez, de köszi mindenkinek aki megtisztelt vele.Ja! Egy kis élménybeszámoló: képzeljétek, wellness hétvégén voltam kis családommal, Visegrádon 3 napot. Nagyon jó volt, csak hamar elszaladt az idő. Láttunk szépeket, ettünk jókat, fürödttünk nagyokat. Csak sajna az ilyen éltforma, és kikapcsolódás, nem a magunkfajta hétköznapi embereknek van kikalkulálva. Pedig a jót könnyű megszokni...
Sziasztok!
Ági, máris irigyellek! :) Jó pihenést kívánok - jól jön az akkor is, ha nem vagy fáradt! ;)
Nem volt nagy élménybeszámoló, nem is volt miről. Jóformán csak annyit mondott a lánykám, hogy amikor a nagynénje megkérdezte: segít-e neki, nem mert nemet mondani. :) És, hogy majdnem jobban szeret ott, mint itthon. :(
A csacsogásról annyit, hogy a nagyfiam borzasztó beszédes volt. Aztán jött a hugi, akinek tényleg be nem áll a szája, és Dávid "feladta" - úgyse tudná felvenni a versenyt vele! :D
Palacsintát sütöttünk, és Dávid odasúgta: finomabbat sütök, mint a nagynénje, vagy a mama. Ez ám a dicséret! :)))
Szép napot mindenkinek!
Itt csodaszép napos idő van,de kicsit hűvös..
Ma nyugi van..a fiam vasutazik..a lányom tanul..a férjem meg elvan mindig valamivel:)
Nem volt nagy élménybeszámoló, mint vártam..a lányom inkább csak panaszkodott a nagyanyjára, hogy csak rászólt állandóan, egy kedves szót nem kapott tőle:(
Klassz lehet az a ház..és biztos jól fogjátok érezni magatokat!
Élvezzetek ki minden percet:)
Ha másképp nem tudod megoldani a gyerekek kikérését a suliból akkor menj el a gyerekorvoshoz és mondd meg neki vegye fel őket arra a hétre betegre..ezt meg lehet beszélni a dokivel ha vagy vele olyan jó viszonyban!
Köszönöm szépen a dícséreteket..a lakás szépsége nem csak az én érdemem..a férjem mindenben sokat segít..kreatív dolgokban is:)