Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » '73-as születésűek csevegjünk! fórum

'73-as születésűek csevegjünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯
1942. Sirga
2009. nov. 1. 14:00

Sziasztok!

Bosc, kitört rajtam a házitündér! :D Épp az előbb mosogattam el a homokozójátékokat. :P Tegnap délután vasaltam pár órát, aztán WC-t sikáltam, meg főztem, ... Nem kell irigyelni, még mára is maradt vasalnivaló! :)

Zsuzska, én is azt mondom: minél előbb tisztázod exanyósoddal a valódi felállást, annál több igazságtalanságot, fölösleges idegeskedést előzöl meg. Nehéz ügy lesz elmagyarázni, hogy a fiacskája nem a becsület és tisztesség szobra, de hajrá! Veled vagyunk! :)

Gabilive! Jó ez a csacsogó manó! Igaz, unatkozni nem lehet mellette - sőt, a csöndet hallgatni se -, de addig jó, míg dumál! :)

1941. hofiagi (válaszként erre: 1938. - Reddyke)
2009. nov. 1. 13:20
neked kell megtanulni a szózatot? a fiad hetedikes? mi is idén tanultuk, de azért én nem magolom be újra, elég volt anno. milyen szolgáltatásokat vettetek igénybe? masszázs, szauna, jakkuzi? majd a hosszú estéken lesz időd olvasni.
1940. hofiagi (válaszként erre: 1937. - Zsuzska..)
2009. nov. 1. 13:17
mindenképpen beszélned kell az exanyóssal minél hamarabb, mert az is lehet hogy majd az unokákat is ellened hangolja.vagy ha nem is, de hallhatnak olyat amikor éppen rád panaszkodik a fiának. tudom hogy ez csúnyán hangzik, de sok mindent látni és bármi meglehet.
1939. reddyke
2009. nov. 1. 10:32
Köszi a segítséget! Megtaláltam a jeleket. Így könnyebb volt sokkal.
1938. reddyke (válaszként erre: 1926. - Hofiagi)
2009. nov. 1. 10:28
Igaz tegnap mindanképp úgy intéztem, hogy hazafelé jövet véletlenűl útba essen egy könyvesbolt! :-))De most nem lesz annyi időm olvasni, a 3 nap után is rengeteg a mosni való, meg holnap suli. Meg kell tanulnom a Szózatot, mert a fiamnak ez a házi :-))
1937. Zsuzska.. (válaszként erre: 1929. - Hofiagi)
2009. nov. 1. 10:19

Sajna nem csak rossz hete volt..amióta elváltunk ilyen a lánnyal:(

Sajnos sokmindenről nem tudnak ők a válással kapcsolatban..többek között arról sem, hogy az ex kisemmizett minket a lakásból..így ők azt hiszik én ki lettem fizetve és egy pénzéhes nő vagyok, hogy zaklatom a fiacskájukat a gyerektartás miatt..

De egyszer majd felvilágosítom őket, hogy legyenek tisztában a fiacskájuk lelkiismeretlenségével!és hazugságaival!

1936. hofiagi
2009. nov. 1. 09:18
sziasztok csajok! biztosan mindenki a temetőt járja ma, ennek van napja. mi a múlt vasárnap és tegnap voltunk. szomorú ez az ünnep, de ilyenkor gyönyörűek a temetők.
1935. ircsi73
2009. nov. 1. 07:56

Sziasztok!ma csak este leszek, megyünk anyuékhoz.

A függöny témához annyit, hogy az én férjem amikor szürkébb, sötétebb az idő elhúzza a függönyt teljesen mint, hogy villanyt kapcsolna!Engem meg megesz a méreg!Hogy nézz ki kintről?Mindig morgok vele!Igaz a harmadik emelet, de pont az utcára néz.

1934. gabilive (válaszként erre: 1914. - Zsuzska..)
2009. okt. 31. 22:39

Zsuzska,jó neked,hogy a férjed segit a lakás diszitgetésében!Bezzeg az enyém a múltkor,mikor vettem egy függönyt a nappaliba,megkérdezte,hogy minek oda függöny,mikor az ablak az udvarra nyilik,szóval úgysem lát be senki?!:)

Felvilágositottam,hogy függönyt nem feltétlenül azért raknak az emberek az ablakra,hogy ne lássanak be,hanem hogy diszitse a lakást.

De azóta sem nagyon barátkozott meg vele:(

1933. gabilive (válaszként erre: 1923. - Sirga)
2009. okt. 31. 22:35

Sirga,azt hiszem,az én lányom is ilyen csacsogós lesz,mert már most sem sűrűn van csukva a szája.

Arról nem beszélve,hogy ma pl,mikor egy szupermarketben vésárolgattunk,Janka végig 2 m-rel előttünk táncolt meg énekelt.Mondjuk,még mindig jobb,mintha hisztizett volna!

1932. gabilive
2009. okt. 31. 22:32

Sziasztok!

Csak most jutottam géphez,mert délelőtt kimentünk a temetőbe,aztán vásárolni,délután meg főztem.Holnap is hasonló program lesz,csak egy várossal odébb.

Reddyke,jó lehetett kicsit kikapcsolódni.Amennyit idegeskedtél te is az üzleteddel,biztos rádfért egy kis wellnes.

1931. ircsi73 (válaszként erre: 1930. - Hofiagi)
2009. okt. 31. 21:42
Kösz!Jövő nyárig szeretném, addig biztos sikerül.
1930. hofiagi
2009. okt. 31. 21:37
Ircsi, még nem is gratuláltam a szép fogyási eredményedhez ismét! ügyes vagy,biztos meglesz így még az a 10 kg is.
1929. hofiagi (válaszként erre: 1922. - Zsuzska..)
2009. okt. 31. 21:35
hú az nem jó.lehet hogy csak rossz hete volt az exanyósodnak, de az is lehet hogy ez már így marad, és akkor sajna egyre szomorúbban fognak oda menni a gyerekek. a függönyöd gyönyörű.
1928. ircsi73
2009. okt. 31. 21:34
Sziasztok!Hiányoztál ám Reddyke!Most akartam írni a jelekről, de látom Ági megelőzött!De jó lehetett nektek!
1927. hofiagi (válaszként erre: 1923. - Sirga)
2009. okt. 31. 21:34
Anya palacsintája mindig a legfinomabb:)
1926. hofiagi
2009. okt. 31. 21:32
szia reddyke! hiányoztál nekünk, de tudtuk hogy olvasol mert az alkonyatnál hozzászóltál:) a jelekről a cikkeknél találsz, új funkció. Nagyon jó lehetett a wellnes hétvégétek. ami igaz az igaz a jót könnyű megszokni, ezért is akarunk idén mi is egy hétig wellnesezni. majd jövő szombaton megyünk.
1925. reddyke
2009. okt. 31. 21:00
Na jó! Segítsetek! Nincs kedvem kutakodni! Mik ezek a jelek? Vagy hol van leírva részletesen??
1924. reddyke
2009. okt. 31. 20:55

Sziasztok lányok!

Nem voltam itthon 3 napot, de lehet hogy már fel sem tűnik nektek, olyan ritkán írogatok nektek. Látom itt nagyon zajlik az élet, megyek visszaolvasgatok, meg megnézem ezeket a jeleket,mert még nem tudom mi ez, de köszi mindenkinek aki megtisztelt vele.Ja! Egy kis élménybeszámoló: képzeljétek, wellness hétvégén voltam kis családommal, Visegrádon 3 napot. Nagyon jó volt, csak hamar elszaladt az idő. Láttunk szépeket, ettünk jókat, fürödttünk nagyokat. Csak sajna az ilyen éltforma, és kikapcsolódás, nem a magunkfajta hétköznapi embereknek van kikalkulálva. Pedig a jót könnyű megszokni...

1923. Sirga
2009. okt. 31. 13:27

Sziasztok!

Ági, máris irigyellek! :) Jó pihenést kívánok - jól jön az akkor is, ha nem vagy fáradt! ;)

Nem volt nagy élménybeszámoló, nem is volt miről. Jóformán csak annyit mondott a lánykám, hogy amikor a nagynénje megkérdezte: segít-e neki, nem mert nemet mondani. :) És, hogy majdnem jobban szeret ott, mint itthon. :(

A csacsogásról annyit, hogy a nagyfiam borzasztó beszédes volt. Aztán jött a hugi, akinek tényleg be nem áll a szája, és Dávid "feladta" - úgyse tudná felvenni a versenyt vele! :D

Palacsintát sütöttünk, és Dávid odasúgta: finomabbat sütök, mint a nagynénje, vagy a mama. Ez ám a dicséret! :)))

1922. Zsuzska..
2009. okt. 31. 11:21

Szép napot mindenkinek!

Itt csodaszép napos idő van,de kicsit hűvös..

Ma nyugi van..a fiam vasutazik..a lányom tanul..a férjem meg elvan mindig valamivel:)

Nem volt nagy élménybeszámoló, mint vártam..a lányom inkább csak panaszkodott a nagyanyjára, hogy csak rászólt állandóan, egy kedves szót nem kapott tőle:(

1921. gabilive (válaszként erre: 1915. - Hofiagi)
2009. okt. 30. 23:24
Ez nagyon jól hangzik,de ha jól értettem,csak jövő szombaton mentek,nem?
1920. ircsi73 (válaszként erre: 1915. - Hofiagi)
2009. okt. 30. 22:06
Ez biztos jó lesz!A többiek jókat tanácsoltak, próbáld ki!Jó pihenést, és hiányozni fogsz!
1919. Zsuzska.. (válaszként erre: 1917. - Szuzan)
2009. okt. 30. 21:58
Neked is jóéjt!
1918. Zsuzska..
2009. okt. 30. 21:57

Klassz lehet az a ház..és biztos jól fogjátok érezni magatokat!

Élvezzetek ki minden percet:)

1917. Szuzan
2009. okt. 30. 21:55
Jó éjszakát nektek!Lassan megyek pancsizni ,és aludni!
1916. Szuzan (válaszként erre: 1915. - Hofiagi)
2009. okt. 30. 21:55
Nagyon szupi lehet!Kiváncsi leszek ,hogy, hogy fog tetszeni!De szerintem nem kérdés!Egyébként jó a Zsuzska ajánlata ,tényleg beszélj a házi orvossal ,aztán megmarad a 3 nap ,amit még tudsz használlni.Aztán így nyugiba pihizhettek!
1915. hofiagi
2009. okt. 30. 18:34
Szalmatetős vályogházak, (elektromos) cserépkályhával az étkezőben, kb. 60 m2, két szinten, konyhasarok étkezővel, 2 vagy 3 szeparált hálószoba, fürdőszoba WC-vel, saját terasz. ez a bioház. ezt már 3 éve fizetjük, ez olyan beszervezős üdülési jog a 46.hétre 99 éven keresztül. a legolcsóbb szezonban, de tavalyig nem is mentünk pont a gyerekek miatt. remélem hogy be tudják pótolni. most sajnos nem vagyunk fáradtak, mivel nem sok munkánk van, de jó szép helyeken járni, kirándulni sokat. tavaly megnéztük a keszthelyi kastélyt, kiállításokat, sümegi várat stb... szóval nagyon jó volt. minden nap a központi épületben reggeltől estig használhatjuk a medencét és a szaunákat, van étterem is de inkább főzök valami egyszert a konyhában mert nagyon felszerelt.
1914. Zsuzska.. (válaszként erre: 1903. - Hofiagi)
2009. okt. 30. 18:23

Ha másképp nem tudod megoldani a gyerekek kikérését a suliból akkor menj el a gyerekorvoshoz és mondd meg neki vegye fel őket arra a hétre betegre..ezt meg lehet beszélni a dokivel ha vagy vele olyan jó viszonyban!

Köszönöm szépen a dícséreteket..a lakás szépsége nem csak az én érdemem..a férjem mindenben sokat segít..kreatív dolgokban is:)

1913. Szuzan (válaszként erre: 1903. - Hofiagi)
2009. okt. 30. 17:42
Egyébként szerintem ezt simán meglehet beszélni az osztályfönökkel.A másik 3 napot meg leigazolod nekik .Szerintem ezt meglehet érteni ,és nem is lesz vele probléma.Megérdemlitek a pihenést ti is.Csak menjetek ,aztán meséljetek!De a laptopot feltétlenűl vidd magaddal !Mert nagyon fogsz nekünk hiányozni!Én sokat fogok rád gondolni az biztos,hogy milyen jó is neked ,míg én dolgozok itthon!Na de én a télen pihizek majd,ha szerencsém van kevés hó esik ,és nem lesz miután takarítanom!
❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook