'73-as születésűek csevegjünk! (beszélgetés)
Ja,értem:)
Én is kivánci vagyok a másodikra.
Sziasztok!
Ez a film nekünk is megvan azt hiszem..a férjem minden jó filmet letöl:) csak még nem volt időnk megnézni..
Itt süt a nap megint!
Ma megyek gyógytornára délután..már kezdem unni..
Sziasztok!
Ági,az Alkonyat megvan magyar szinkronnal!Azt nem tudom,honnan lehet letölteni,mert én a szomszéd csajtól kaptam,de ha utána nézel,biztos megtalálod.És nemsokára megjelenik a második rész filmváltozata is,azt hiszem,novemberben valamikor.
Most meghoztátok a kedvem egy kis tejberizshez!:)
Megyek is,és főzök a lányomnak!
Én vízben szoktam megfőzni a rizst és amikor már látom, hogy puha akkor öntök rá tejet..épp csak annyit amit még be tud szívni a rizs.
Egyszer felfrottyan és lekapcsolom..lefedem és hagyom hogy felszívja a tejet a rizs:)
Persze a végén mielőtt még beleöntöm a tejet megcukrozom..és egy vaníliacukrot is szoktam tenni bele!
Így gyorsabban megfő, mintha tejben főzöd!
Nálunk is nagy kedvenc a tejbegríz:))bár a fiam jobban rajong a tejberizsért:)
Néha csinálom egy kicsit megbolondítva..úgy, hogy a tejbegrízhez keverek tojássárgát..majd a keményre vert fehérjét és kb. fél órára bedugom a sütőbe!
Isteni finom kakóval vagy csokikrémmel:))
Sziasztok!
Nálunk meg reggel szakadt az eső,mostmár elállt,de még borús az ég:(
Köszi lányok:)
Majd ha kész lesznek a karácsonyi díszek arról is teszek fel képeket:)
gabilive..a mintákat sablonok alapján rajzolom meg kontúrfestékkel, majd színes üvegfestékkel színezem..a színt magamtól választom vagy épp a lányom:)
Sablonokat a netről is szedtem le..és a lányom szép mesekönyveiből szedtem.
Zsuzska, néztem a képeket, te nagyon ügyes vagy!
Azok a pohárdíszek nagyon jók.Jó kézügyességed van neked is.
Sziasztok!
Köszönöm a dícséreteket a családom nevében is:)
Megkeresem a gépen valahol a képeketa díszeimről és felteszek párat..
Ma voltam kontrollon a kórházban, ahol a sugárkezelést kaptam tavaly..minden rendben van:)
Kellemes idő van itt..csak kicsit ködös a levegő.
Sziasztok!
Nálunk tegnap volt ködös,nyirkos idő,ma viszont megint szuperjó idő van.
Igen,az élményfürdő tényleg kellemes kikapcsolódás,mikor kint hideg van.
Zsuzska,jól tetted,hogy raktál fel képet.Jó,ha egy arcot is tudunk társitani az emberke mellé,akivel beszélgetünk.Szép gyerekeid vannak!
Az alkotásaidról nem teszel fel képet?Én is szeretnék ilyesmiket csinálni,de nekem semmi ötletem nincs.
Sziasztok!Csak beköszönök, remélem mindenki jól van, én most nagyon fáradt vagyok, a naplómban a részletek.
Zsuzska, szép családod van, gyönyörű a kislányod, a fiad meg kész férfi már, így biztos jó lesz újra babázni.