'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
Itt is szemerkél ,ködös...én is utálom...
Hát igen jobb lesz kicsit...meg hiába kelek korá ,azért délben itthon vok már és ha lefekszem kicsit,akkor is még elöttem a délután...
Jövő héten 12-től leszek 18.30-ig..minden nap,hétvége szabad..
Akkor már ő is nagy.Hol tanul?
Én is megyek éjszakára,itt esik útálom.Haggya abba mire megyek mert nem akarok egész éjjel ázni.Reggel le se tudok feküdni mert Ádámot kell készíteni.A te hétvégéd kicsit jobb.Legalább agy kis vendégség lesz.
Úgy látom az ő étvágyával sincs baj.Ha sütök 3 nagy tepsivel kell.Hány éves a fiad?Bocs ha már kérdeztem?
Ma dolg.tam,de a párom elvitt kocsival ,így 10 percel tovább aludtam:)ő meg persze hazajött és aludt tovább......
Holnap egyedül dolg.om,délig leszek..
Ma du.ra nem terv.tem semmit még..előszedem az adventi koszorút...ilyesmiket:)
Hnap du.köszönteni megyünk a keresztapámat(András)..torta ,pezsgő:):)
Bocsi, ezt elfelejtettem. Az én fiam most beérte egy fél tepsivel, a maradékot ettük meg Lillával.:)
Annyi elég lesz desszertnek.Ezek a fiúk rengeteget esznek.
Nálunk ma is paradicsomos káposzta volt és kilaktam...meghagyom a pizzarészem nektek:::)))
Jó, még pont egy egész tepsivel van!:)
El sem hiszem:))csak kerülgettük egymást mostanában.....
Kinyitottam de tepsivel küld mindenki itthon van.
Örülök neked.Végre együtt.
Sziasztok!
Kisült a pizza! Kér valaki?? Ablakokat kitárni!:)
Igazatok van, én egy pár éve Fekete Itsván újabb könyvét vettem meg és nagyon tetszett, pedig nem ő fejezte be!
Szép napot,jó hétvégét mindenkinek!
Na megyek főzni toros káposzta lesz az ebéd.
Ez sajnos sok téren igaz.Magyarországon nyaralni sem trendi.Pedig gyönyörű tájaink vannak.De külföldre mennek mert menőbb egy olyan képet mutatni a barátoknak ami egy piramis előtt készül.
Tudod, mi az érdekes? Hogy ma már nem trendi magyar írók ifjúsági könyveit olvasni. Nem mondom, én is szeretem a Harry Pottert, de azért a magyar írók magyar tájakon élő gyerekek életéről írtak, s attól volt élményszerű, nem? Pl. Szepes Mária is ilyen volt.
Gergely Márta is jó tőle most a Szöszit olvastam.Bár a kedvenc Fehér Kárától A bezzeg az én időmben ezt még a fiaim is elolvasták.
Szia!
Azok között is vannak jó emlékeim. Én nagyon szerettem Fehér Klárát és Thury Zsuzsát.
Nem tüntem el csak ha nappalos vagyok reggel ötkor megyek és este nyolcra érek haza utána már nem ülök géphez.Vissza olvastam mindent,én a régi pöttyös és csíkos könyveim vettem elő.Tetszett még mindíg.
Jó étvágyat Nektek is! Jó hétvégét!
Cserélünk:))?Én meg küldök kis tojásos lecsót:))))
Jó étvágyat a vacsihoz és jó éjt,megyek...szia és jó hétvégét!!!!!!!!!!!
Szívesen, máskor is! Tudok vállveregetést is postázni! Hi-hi
Malacsült mehet?
További ajánlott fórumok: