Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
Útálom Gábor anyját így ismeretlenül...
Bocsi, kincseimnek kellek:)
Jó pihenést!
..nem unatkoztam ,voltak elegen ,meg hajnalban nagyon nagy hajtás van és pont akkor kell egyedül dolgozni!
..hát igen :)olvastam új helyen kezdesz ,sok sikert hozzá:)!
A héten itthon pihen, erősödik:))
Én is lepihennék délután:)
Szundizz helyette is:)
Sokan voltak délelőtt?
Szerdán búcsúzok a munkahelyemről, oda sütöttem. Csináltam már akkor itthonra is egy túrósat...
..hál isten ,hogy jobban van:)picurod!
Dél. dolgoztam ,álmos vagyok igazából ,úgyhogy sztem bizti alszom kicsit később még:)
..valami különleges alkalom ,hogy sütsz ,vagy csak megkívántátok?:)
Sütök ezerrel....)
Kincsem jobban van, Danikám mindjárt jön a suliból..
Nálatok, mi újság?
..helóka:)ha vaklaki ráér most:)?
De már végzett is:) Nagyon ügyes volt. Feláll mellőle, ha nem kell neki. Nem szokott sokáig gépezni:)
Most is azt mondta: Annyija szejetlek!
Én meg a verdás játékot keresem kincsemnek:)
Van bőven:)) Most is ide-oda "lapozok" a neten
Remélem nem durvul el a dolog!!!
Munkával, hogy állsz?
Egyenlőre. Végülis Norbi senkinek nem ártott, aki igen az meg épp előzetesben csücsül....
Ma reggel is hívtam beért-e rendben a suliba annyira féltem nehogy valamelyik szemétkedjen vele...akár fizikailag is
Igen, mondtam neki!
Sajnálom a fiadat, remélem nem lesz semmi baj!
Mondd meg neki soha semmiét ne adja kölcsön mert Norbi is azt hitte ismeri a fiút és barátja mégis mekkora bajba kerverte...
Gondolom!:((
Nem is sejtik, milyen hamar meg van a baj. Én Danikámmal mindig megbeszélem, ha hallok valami véletlen balesetről, bűnügyről.... Remélem tanul belőle.
Semmi baj:)) Én azt mondtam ott az osztályfőnöknek, hogy tanulmányi kirándulásra oda kéne vinni a gyerekeket mert egy életre elmenne a kedvük attól, hogy rosszat tegyenek. Ott vezettek előttünk láncon rabruhában 2-3 fiatalt elég nyomasztó volt...
Igen drága, ne haragudj nem válaszoltam:(
Danikámnak felolvastam, tanuljon belőle!
Itt is:) Kata megkaptad a privimben a választ a kérdésedre?
További ajánlott fórumok: