'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
Jó reggelt és szép napot!
Betegeknek jobbulást!
Gratulálok a gyerekeknek nagyon ügyesek!
Gratula:)!!!Büszke lehetsz!!
Cintinek kb 4 -es lesz az átlaga..van 3asa is 5se ia..általában ilyen neki..nem vtak kitűnők sosem ,ill.alsóban:(de rég volt már...
Megyek aludni ,bocsi...jó éjt neked is,puszi:)!!!
Úgy tűnik meglesz neki a kitűnő.:))) A matek fakultációt nem gondoltam volna. Egy darab 5-e volt egész félévben, azt is a héten kapta.
Cintinek milyen lesz a bizonyítványa?
SAjnálom ,dühítő lehet!!!!Az enyém meg ül a babérjain ...a vizsgák tabutéma nála,ill. ha megvan beszámol szűkszavúan róla...tudom mikor lesz....de hagyjam már ,ő tudja mikor-hogy tanul(20 éves)Nos most befogom a szám:)
Majd csak lesz középf.ja ha diplomáig eljut,mert kell...én hiába beszéltem...eddig..
Cintiék szalagavatója majd jövőre lezs,de itt jan-ban van mindíg a gimiben..és a 11.oszt.díszíti fel a termeket ,sulit..nagy munkájuk volt van most:),jövőre meg ők lesznek az ünepeltek:)
Nálunk még nem volt szó a szalagavatóról. Nem tudom lesz-e az Alexáéknak szerepe benne.
Képzeld sajnos nem sikerült a szóbeli felsőfokú angol nyelvvizsgája, 1,5 ponton múlt.:(( Az írásbeli az megvan. Februárban ismét nekifut.
Biztosan az lehetett, mert az tud hirtelen és durván támadni.
A gyerekek jól vannak? Remélem őket nem éri el.
Ez vmi vírus volt,mert é aznap nem ettem mást ,mint narancsot ,kávét és pogit..a kávét még hajnali 4kor,a többit meg délelött...
Ezzel nem ronthattam el a gyomrom ,és amikor :kefír-narancs-vörösbor-melegkaja -van egyszerre...és semmi bajom nem volt sosem?:)