'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
aha ez az nálunk is igy kezdödött:))
cici felvarrás és poci hegkorrekció egyben......
Műtét? Azt hiszem lemaradtam valamiről.
Milyen műtéted lesz, mert a hasműtét ugye már szépen begyógyult.
Bius éppen most evett, remélem elalszik:-)
hehe..gyertek felénk, itt még hétágra süt a nap, bár a szél már jár! :)
sajnos .....nem valami nagy kedvencem.S Nagyon biom a napot és a meleget!!
Meg most vigyáznom is kell ne fázzak meg a műtét elött ...még 19 nap:)
Alszik Bius baba?
:-( Ezek szerint végérvényesen itt az ősz :-(((((
hát itt is esik és dörög és a szél is fúj....
Szia!
Mi jól vagyunk :-)
Éppen fúj a szél, esik az eső..:-(
A mai séta Bius babával elmarad :-(
Jó reggelt csajok! nagyon régen voltam itt ...Mindenki jól van???
Hát tényleg nem könnyű ....:-)
Hát majd ki tanulod Manóka szokásait,nem könnyű velük..
Köszi! :) Remélem úgy lesz!
Sziasztok!
Látom, kicsit nem vagyok, akkor jöttök:)
Tünde, sok boldogságot a fiataloknak!!!:)
..azért jó,hogy van egy elindulási alapjuk:)nagy segítség!
Nagyon remélem..már eléggé megkinlódnak érte, de remélem meg is becsülik egymást!
A barátnőjének van egy fél háza, nagyanyai örökség, azt újítják fel. 2 községgel odébb....még ugyan nem laknak ott, mert felfordulás van, de többet vannak ott. Este is csak látogatóba jöttek haza (meg tiszta ruháért:))
Így van, pont most kapott az enyém is egy 4est infóból és mivel előbb végzett a feladattal mint a többiek jutalomból netezhet :))
Igen tudom:)az enyém is hasonló..a gyerekem meg majd eldönti ha odaér" mi lesz...egyenlőre szerei a sulit:)dolgozni is akar ,meg persze szerelmes megint..
Sok boldogságot nekik együtt:)
..hogy repül az idő :(elment a kis-nagyfiad:(..:)jó is meg rossz is..mesélj hova költöztek?
Ismered a véleményemet leírtam a naplómban:)) Az enyém többet szeretne, van annyi esze, hogy még nem áll rá készen, de az érzés már működik benne
Úgy látszik akkor lehet én leszek nagymama legelőször?? :)) A fiamék most költöznek össze, bár azt mondták, pár évig még nem szeretnének (hitelt vettek fel)..de hát majd hozza az élet! :)
Szép napot! :)
..azt elfelejtetem ,lányzóm nem annyira babázós típus még...még bőven ráér....majd felnő elöbb:)
:)é is szeretem a babákat ám ,de most első lenne a tanulás ,munkahely ,lakáskeresés ,?...egyszer..aztán majd baba..épp este volt a tv-ben műsor ,hogy ki akar ,nem akar ,miért csak egyet..babát..a Hegyi Nóra műsorában..(ő Cinti magyartanárnőjének a lánya).elkeserítő dolgokat mondtak benne ,mi mennyibe kerül..viszont Ausztriában mennyivel jobb:)gyereket szüli ,nevelni ,anyagilag ,állami juttatások stb.erről is mesélt egy magyar pár..
Sziasztok!
Én is mondtam először tanuljon aztán dolgozzzon és jöhet majd a baba idővel. De lányom nagyon szereti a piciket mondta, hogy ő bizony elbabázna már:)))
..unoka ?na ne!!se lakás ,se munka ...majd egyszer!
Hogy vagytok? Kis drágám mit csinál?
Szia!
ÁÁÁ dehogy, én még pláne nem :-)
Sziasztok!
Már unokákon gondolkodtok? Én is várom már:)
További ajánlott fórumok: