5 tibeti jógagyakorlat. Aki csinálja, ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én még nem csináltam soha az 5 tibeti jógagyakorlatot, de nagyon szeretném megtanulni.
Azt olvastam, hogy leírás alapján nem szabad belefogni otthon, így szeretném a segítségeteket kérni.
Mit ajánlotok?
Vegyek valamilyen jóga DVD-t vagy menjek el egy jógaórára? Hol van ilyen Bp-en?
Nekem evés gondjaim vannak és a palyzsmirigyem is rendetlenkedik, gondolom ez jótékony hatással lesz rám :)
Segítsetek!!!!!!
Ez velem is így van. Mármint a nyugtalanság.
De nem rossz értelemben. Olyan dolgokra kezdek vágyni, amikre régebben nem. Új dolgokat próbálok ki, főleg sportokat, és nagyon vágyom társaságra, pedig mindig magányos farkas voltam.
Igazából azt hiszem sosem voltam igazán boldog vagy elégedett eddig, de csak most kezdek rájönni, hogy mitől lennék az... És ez nagyon jó, mert így már tudok változtatni, változni.
Magamra sem ismerek.
Szia!
Én is valami izgatottság félét érzek. nyugalmat nem,inkább belső nyugtalanságot. Amolyan INDULJUNK MÁR! érzést. Nehezen tudom megfogalmazni. Kezdeni vele valamit? Ez jó kérdés.Idővel erre is rájövök remélem. Az biztos,időnként olyan helyzetekben találom magam, olyan dolgokhoz kapok késztetést, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak számomra.Csak azt nem tudom,hogy a jógának,a pozitív megerősítéseknek,az EFT nek(érzelmi felszabadítás technika) vagy a Bach virágterápiának köszönhetően -e. De az is lehet,hogy az összes eredője. Végül is nem számít.Csinálom tovább őket,meg azt,amihez még esetleg késztetést érzek,meg persze helyet,időt találok az életemben,aztán a többit majd meglátom. Mindig is hallgattam a megérzéseimre,ösztöneimre.
Üdv.Tárnics
Sziasztok!
Hogy álltok az 5T pozitív hatásaival, mik a tapasztalataitok?
olyannyira, hogy kiderült, a tesóm is csinálja és már ő is 21-nél tart.
ez azért nagy szó, mert ő az, aki mindent addig csinál, amíg kedve van hozzá, és akinek soha semmire nincs ideje.
de ezt minden reggel rendesen csinálja. komolyan, sose voltam még ilyen büszke rá :))
Én egy darabig 14-et csináltam néha 1-1 nap kimaradt, most 21-et csinálok becsületesen.
Rendben van ez így, főnök? :D
Köszönöm Tábornok!
Én napi 21 -et csinálok,utána kérek engedélyt pihenni.
Igenis! :o))))
Én hosszabb kihagyás után most 15-ket nyomok .... :o)))
Szia!
Én nagyon lelkiismeretes vagyok, de légyszi noszogasd a többieket is ,mert egyedül nagyon unalmas lenne. Nem szeretném,ha abbahagynátok,vagy sumákolnátok,rossz hatással lenne rám.
Üdv:Tárnics
tedd, de csak annyit, ami nem fáj, ha veszítesz. gonosz!!!
:)
További ajánlott fórumok:
- Szakaszos/átmeneti böjt - aki csinálja, ide!
- Időszakos böjt... ki csinálja? Tapasztalatok?
- Hé, pasik, tudtok Ti szeretni? És ha igen, hogyan csinaljátok?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?