5 tibeti jógagyakorlat. Aki csinálja, ide! (beszélgetés)
Okés. Örülök, hogy itt vagytok. Nekem edig nem voltak tüneteim, izomlázam sem.
( a derékfájás nálam minden sportnál jelen van)
De remélem, abban is lesz javulás... előbb-utóbb :))
Én csinálom, néha kimarad egy nap...de csinálom rendületlenül! :)
A 13-nál tartanék, de egyelőre maradatam a 11-nél. Megeröltetőnek éreztem a 13-at. Van úgy hogy megfájdul a derekam. Pl. a 2-es-nél, 5-ösnél is... de főleg a 4-es a gyengém. Alapból nem tudok kinyújtott lábbal egyenesen ülni. Már az lefáraszt. de azért csinálom, ahogy tudom. A 11 még jólesik.
Edzeni is járok, s elkezdtem hátizomra edzeni, remélem, majd a derékfájás is megszűnik! :)
Ti hogy vagytok? :))
Most jártam csak erre...
Tudom
Igen :D
de most csak egyedül, mikor kedvem van.
Szigorúan Etka jóga, ez megfelel tökéletesen. Bár itt tanultuk meg az 5 tibeti gyakorlatot is.
és mi tart vissza????
reggel 5 perc!
az egész napod tökéletesebb lesz tőle :D
Koszi :)
En sem ugy ertettem, hogy osszeesnenk par kilo suly alatt :DDD
Melyik konyv van neked meg?
Ki kene a magyar valtozatat is lehet olvasnom.
Szoval lehet a joga lenne a megfelelo eljaras a mindennapokra.. Nem csak az 5 tibeti, de talan a hatha...
A "nem annyira erős fizikum" az nem azt jelenti, hogy gyenge vagy punnyadt az ember. (Pl. a nyáron egy nap alatt körbebicikliztem a Balatont)
Inkább úgy kell érteni, hogy az A-s vércsoportú ember nem bírja hosszú távon a kemény fizikai megterhelést, mondjuk a vércsoportdiétás könyv nem ajánlja nekünk a napi szintű aerob edzést.
Én a magam tapasztalata szerint rövid ideig vagyok teherbíró, azaz megy az erőltetés, de utána rendesen ki kell pihenni magam, vigyáznom kell magamra.
Megvan a könyv és egy darabig csináltam is a diétát az egészségem érdekében, ami helyre is jött - de nem csak ettől.
Nem az en megallapitasom volt :)
Ezek szerint jogazol is? :)
Sziasztok!
Csipkerozsika, hozzad lenne egy kerdesem.
Irtal az As csoportrol, hogy nem annyira eros fizikumuak...
Esetleg vercsoport dietat is csinalsz, vagy hogy jott nalad a vercsoportok elemzese? :)
En eppen elotte allok, azaz mar elkezdtem (reszben) es en is As vagyok :)
Sziasztok! Itt vagyok ám én is, olvaslak benneteket, csak egyelőre nincs mit hozzászóljak... de ma már megkezdtem a 7-es sorozatot. Nálam nem jelentkezett semmi mellékhatás. Várom a jótékony hatásokat.
Persze, nekem sem minden gyakorlat ökéletesen, de bízom benne, hogy ahogy erősödök, napról napra jobb lesz! :)
okés, köszi :)
akkor majd később csatlakozom ide...
Sziasztok, én még nem kezdtem el, de nagyon szeretném. A méregtelenítő hatása mennyire erős? Csak mert még szoptatok, és nem akarnám, hogy átmenjen a tejbe... El lehet így is kezdeni?
Köszi előre is :)
(bocs, ha már volt ez a kérdés, de csak egy oldalt van idpm végigolvasni :))
nyugodtan teheted a kezed a popsid alá, vagy hajlított térddel kezd, aztán majd erősödsz, és nyújtott lábbal is menni fog:
ez a videó szépen, magyarul elmagyarázza!
minden kezdet nehéz :D
de hamarosan könnyebb lesz!
Tarts ki :D
További ajánlott fórumok:
- Szakaszos/átmeneti böjt - aki csinálja, ide!
- Időszakos böjt... ki csinálja? Tapasztalatok?
- Hé, pasik, tudtok Ti szeretni? És ha igen, hogyan csinaljátok?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?