5 tibeti jógagyakorlat. Aki csinálja, ide! (beszélgetés)
OM nyújtása
:-)
Közben számolnak az ujjaid. :-)))
Nem, nem :-)
Aaa oooooo uuuuuuu mmmmmmmmmmmmmmm
.3....5.......7.........9..........:-)
Úgy kéne, igen. És úgy is lesz!
Amúgy ma már nem fulladtam jógázás közben, bár még egy kicsit éreztem, hogy fojtogat valami.
Sziasztok!
Szerintem sem kell teljesen leszoknod a kávéról,én nem akartam,de egyszerüen nem kívánom,de napi egy Cappuccino iszok,meg nem tudom mitöl tünt el a narancsböröm,talán: torna+jóga+kávé nem ivás+több folyadékot iszom,na ez ok,de pár nap alatt tünt el a narancsbör,szóval szerintem nálam mégiscsak a jóga indithatott be valamit.
Ha már tudok magamon vigyorogni, akkor a feladat megoldott! Ha elkap a bizonygatás, akkor mindenki meneküljön, mert nem ússza meg szárazon!:)
Reggel elaludtam, és minden meggyőzőerőmre szükségem volt, hogy ne hagyjam ki a jógát! Jelentem, hogy a jóga győzőtt!:)
A jóga mellett megengedhetsz magadnak napi 1-2 kávét.
Én saját készítésű gyümölcsleveket iszom.
:-)
Hm. Most hogy így mondod, korábban nekem is volt olyanom. És most nincs! Ezt nem hiszem el! Észre sem vettem, még ilyet...
A kávéról én is leszoktam. Én viszont mást nem mozgok, csak séta.
Csajok!
Lehet már minden jó dolgot ennek a jógának akarok betudni,de esküszöm miota csinálom eltünt a narancsbör a combomrol!Mellette tornázom is,de a cellulitisz az kemény dio,erre pár nap és eltünik.
Szerintetek?
Hallottam hogy a kávé sem tesz neki jót,hát azt pár napja nem iszom és kevesebb édességet eszem,de normális kaját viszont rendese,van hogy késö este is,szóval lehet a stepperezés is jó neki,de baromira felgyorsultak az események,vékonyabb comb,semmi narancsbör,laposabb has és ez pár nap alatt!!!!!
Drága Istenem,add hogy amit lefaragtál belölem az föntre jöjjön :)
Az én macskám még csak tv-ben látott egeret :)
Jujj egyszer tettünk ki egereknek ragasztot,és az egyik nagyon picike egér beleragadt,nézett rám és ugy állt mintha imádkozna,sikerült megmentenem :)
További ajánlott fórumok:
- Szakaszos/átmeneti böjt - aki csinálja, ide!
- Időszakos böjt... ki csinálja? Tapasztalatok?
- Hé, pasik, tudtok Ti szeretni? És ha igen, hogyan csinaljátok?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?