4D ultrahang Pécs (beszélgetés)
Sziasztok!
Mennyivel előbb kell bejelentkezni ide a Happynet . nem tudom jól írom-e rendelőbe? A lányomnak kéne időpont... Köszi ha válaszoltok..
Szia!
Lassan nekem is aktuális lenne egy 4D, mi Kaposváron vagyunk, de itt már hallottam jót is, rosszat is.
Neked Mohácson mi volt a tapasztalat?
Nem, ez egy magánrendelője a dokinak. Mohács, Dózsa György u. 20.
Tel.: 06/20/937-4865
Nekem rögtön felvette, bár ha épp elfoglalt, szerintem később tudod hívni. Szombaton ill. vasárnap 4D-ik. Nagyon kedves, barátságos már telefonban is. Mindenképp leírom majd, milyen volt. Már nagyon várom, de még 2 hét visszavan addig. :((( Csak eltelik majd ez a várakozás.
Szia!
Köszi az infokat! Mi is a Mohács mellett vagyunk, én még csak hétfőn leszek 18 hetes, úgyhogy még ráérek egy kicsit:)) Csak tájékozódni szerettem volna. Ez a mohácsi kórházban van? Meg tudod adni a számot, ahol be lehet jelentkezni? Majd írd le, milyen volt, jó??:) Kíváncsi vagyok:) Nekünk majd csak szeptember közepe-vége fele lesz aktuális:)
Szia. Mi 13-n megyünk Mohácsra 4 D-re. Elég hamar sikerült időt kérnünk, múlt héten kértem, de csak azért 13-n megyünk, mert akkor töltöm be a 26. hetet, és a doki szerint is a 25-28/29. hét között érdemes menni. Nagyon rendes, ő is 1 órát mondott, 10.000 Ft, kiskönyvet kell vinni. Leletet ad, folyamatos 2-3-4 D-s vizsgálat, 4 db képet+DVD-t ad.
A Klinikán is van 3D, mozgásos nem, csak 3D. 10.000 Ft, fél óra. Egyébként tudtommal a DaVinciben is fél óra az egész, legalábbis egy barátnőméknek annyi volt. A Klinikára mi nem akartunk menni, mert barátnőméknek nem orvos , hanem Sonográfus csinálta, és nem lett valami jó. Mondjuk ők szerintem későn, a 30. héten mentek, és már nagy volt a baba.
Mi is drágáljuk a DaVincit, hiába szerettünk volna a Vizerhez menni, 22000 Ft az azért sok. Sőt, férjem munkatársáék is inkább Mohácsra mennek, pedig nekik a Vizer a magánorvosuk, de ők is azt mondják, hogy magánba úgyis fizetnek neki eleget, a 4D-re nem fognak csak azért kiadni 22.000-t, hogy ő csinálja, ha más is megcsinálja feléért.De szerintem már most hívd fel a mohácsit, ha oda akarsz menni. Egyébként a Klinikára is jó előre kell kérni időt, nem tudom, mikor akarsz menni.
Hello!
4D-vel kapcsolatban vki segítsen plíz...
Összefoglalom, amit tudok:
- Pécsen a DaVinciben csinálnak, 20-22e Ft, 1 óra, és kb. 3 héttel előtte kell bejelentkezni.
- Pécsen a Klinikán is csinálnak? Ott mennyibe kerül? Mennyi ideig tart? Mennyivel előtte kell bejelentkezni? Adnak videót+képet is?
- Mohács: több helyről hallottam, hogy Mohácsot ajánlották. Áll. ott is 1 óra, adnak videót és képet is, és 10e Ft...Azt tudjátok, hogy milyen számon, és mennyivel előtte kell bejelentkezni?
Vki segítsen, mert 2 héten belül sztm aktuális lesz a bejelentkezés...de a davinci-s 20e-t kicsit soknak tartjuk...
Nagyon rendes volt. Addig piszkálta míg megmutatta magát. 19 hetesen voltunk, azt mondta hogy 75-80% hogy kislány. Azóta már kétszer is megerősítette ezt az orvosom, úgyhogy valószínűleg jót mondott. :)
100%-ra senki nem fogja megmondani szerintem, tévedhetnek is.
Mindent le mért, szóval az élvezet mellett azért a fontos dolgokat is leellenőrizte. Szívhangot is mutatott, rajta van a DVD-n is. Akkor hallottuk először. :)
mi a medisonban voltunk nem túl rég',ott a saját dokim csinálta,tök jó képek lettek. 15ezer ft volt.
Azt nem tudom,mi a régi vagy az új helyen voltunk-e,az Árkáddal szembeni kis utcában,a konzummal szemben.
Szia!
Kb. 3 hónapja voltunk a Medisonba. Akkor 15.000Ft volt a vizsgálat, úgy tudom azóta valamennyivel drágább lett. Nagyon kedvesek voltak, az időponttal kapcsolatban rugalmasak. Nekünk csak késő délután volt jó, 1 hetet kellett várnunk és mehettünk mozizni. :) Mindent alaposan megmutatott az orvos, addig piszkálta míg szét nem tette a lábait. Reméljük jól nézte, mert mindene csupa rózsaszín lett :). 20 perces DVD-t kaptunk, és 4db kinyomtatott képet. Kell vinni pendrive-ot, és ráteszik az összes fotót, mi sajnos ezt nem tudtuk. Megéri az árát, életre szóló élmény. :)
További ajánlott fórumok:
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4D ultrahang Szegeden
- Lány vagy fiú? - ultrahang nélkül?!
- Szerintetek (is) ciki, ha az ultrahangos vizsgálatra az apuka is eljön?
- Milyen számon lehet időpontot kérni a Pécsi Nőgyógyászati Klinika terhességi ultrahangjára?
- 12. napi ultrahangot ki végez Pécsen?