45 percig ordítani hagyni vagy Sedatif PC-vel segíteni neki elaludni? (beszélgetés)
Szia!
A te kislányod is melletted alszik el? Nálam a kisfiam van így megszokva vele. Lefekszünk a mi ágyunkra odabújik és szépen elalszik.
45 perc? egy percet sem! ha elalszik magától sírás nélkül, ok, de hogy álomba sírja magát, na azt nem
nekem a gyerekeim vagy cicin, vagy hordozókendőben vagy karban aludtak/alszanak el mindig, a fiam 1-1,5 éves kora között "tanult meg egyedül elaludni", ami a fent említett "segédeszközök" nélküli elalvást jelentette, de valaki mindig volt mellette
a lányom 6 hós, ő néha elalszik mellettem fekve
Borzalmas!!!
Ki szeretne így elaludni???
Nem bogyó kell hozzá...
Öleléssel, símogatással, gyengédséggel.
Ez lélekgyilkosság...
Szia!
Hát én sem hagynám!! Azt a fajta homeopátiás szert nem ismerem, de biztos nem hagynám, hogy ordítson! Pláne olyan sokáig. Az én kisfiam lassan 11 hónapos. Napközben szépen elalszik a kiságyában, de este nem hajlandó. Van hogy elvan pár óráig, de mindig felkel. Úgy hogy köztünk alszik. Elítéltek már érte, hogy miért alszik köztünk. Miért nem hagyom, hogy álomba sírja magát. Na hát én nem!
Heni
Ezt nevezik ferberizálásnak. Szépen megtanítani a gyerekkel, hogy hiába ordít, hiába csinál bármit, a kutyát se érdekli... Be ne dőlj az ilyen baromságoknak!
Ülj az ágya mellé, fogd a kis kezét, halkan énekelgess neki. Ha nem alszik el, akkor nem álmos.
Én egyetlen gyerekemet nem hagytam 10-15 percnél tovább sírni...azt is csak nagy ritkán...
És semmilyen homeopatás bogyót nem adnék.. Inkább felvenném és elsimogatnám a kis hátát 10-15 percen belül alszanak...
A napokban kaptam egy "tanácsot",szuper altatási módszerét hirdette egy anyuka,bár gyanút kellett volna fognom,mert beszoktatásnak nevezte.A lényege a módszernek,hogy tedd a gyereket a kiságyba,még ébren,sötétíts be,majd menj ki a szobából.És most jön a döbbenet,idézem:ha nagyon keményen ordít,menj be hozzá 45 perc elteltével. :(
Szerintetek milyen anya,aki ezt műveli a gyerekével.Akkor már inkább a fent említett homeopátiás bogyó,azzal nem okozol ekkora lelki sérülést a gyereknek.
Ez az én véleményem,várom a tieteket.
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Már ezerszer belebuktam! Tudtok segíteni?