40 körül babát vállalók (beszélgetés)
Köszi, hogy válaszoltál. Cukorterhelésen már voltam azzal minden rendben. Régebben jártam lombikra, ott állítólag minden megnéznek, nem mondták, hogy valami bajom lenne! Most spontán sikerült, de látod igy jártam. Progipótlást is kaptam. Nemtudom mi lehet a gond.
Neked két hetet mondtak? Nekem hat hétig no sex, majd még a kórházi papíromra is ráírták, hogy hat hónapig ne vállaljon terhességet. Én is egy kicsit soknak tartom, még szülés után se mondanak ennyi időt.
Még valaki esetleg hozzá tudna szólni, szívesen veszek minden tanácsot.
nekem a 8. heti vetélésem után 2 hetet kellett várnom.
mivel indokolja ezt a 6 havi várakozást az orvos?
IR-et, TSH-t néztek nálad?
Ha igen, akkor milyen értékeid lettek?
Sziasztok lányok.
Szeretnék kérdezni tőletek, nemrég volt missed ab, 8 hetes voltam. Azt mondta az orvos, hogy fél év várakozás kell ilyenkor. Hát de nekem fél év, már ebbe a korba nagyon sok. Idén leszek 40 éves, eddig mindhárom terhességem vetéléssel végződött. Már nagyon szeretnék babát, szerintetek elég lenne kevesebb időt várni?
köszönöm ha valaki válaszol :)
Sziasztok! Kerol, üdv és megy a drukk!
Cherry, remélem nem jön meg! :)
Szia!
Üdv a klubban!
Mielőbbi babázást kívánok!
Nagyon aranyosak a babáitok! :)
Már hozzánk is johetne az a fránya gólya! De már haladunk, múlt héten kértem kivizsgálásokat, UH-m rendben volt, párom március 20.án megy urológushoz, spermavizsgálatra, nagyon bízom benne, hogy az orvosok majd valamit kiokoskodnak, ha meg valamelyikunknél baj van legalább fogjuk tudni és kezeljuk majd!
Szia!
Megy a drukk!!! :-)))))
Puszit átadtam:-)
Szia!
Én írogatok, ha van kinek:-)))
Nagyon ügyes a pici fiacskád, ha már ilyen hamar elkezdett forogni:-)
Mi mostanában a felülést próbálgatjuk, de még nem megy csak a hiszti egy-egy kudarc után:-)
Annyira erőlködik néha Bius, hogy teljesen bemérgesíti magát:-))))
Sziasztok! Kivel mi újság? Én 8. ára nem várom, de már most "meg fog jonni" érzésem van, nagyon remélem, hogy nem úgy lesz! :)
Puszi a babáknak!
Sziasztok!
Benéztem, de látom nem írogat már senki! :(
Mi jól vagyunk, Áron már 5 hónapos nagy fiú, 1 hónapja már forog oda-vissza, eszik sokmindent, nyíladozik az értelme.
Kivel mi újság?
További ajánlott fórumok:
- 40 körül szülni az első babát!
- Ti ilyen körülmények között bevállalnátok egy babát?
- Szerinted felelőtlenség, ha nők vállalnak úgy babát, hogy az apuka már 60 körüli?
- Mikor kell vinni egy 8 hónapos körüli babát az ügyeletre, ha leesett az ágyról?
- 20 éves kor körül milyen feltételek mellett vállalnál babát?
- Egy év körüli babátoknak milyen fürdőjáték vált be?