40-en túl barátok nélkül (beszélgetés)
Szia. köszönöm most már a körülményekhez képest jol van csak nagyon tele van kiütésekkel.
Kicsit lemaradtam a dolgokról de remélem mindannyian jól vagytok,H MAYA sajnálom akis családodat ,de nekünk már ez a feladatunk,én is ma megint elhoztam a kisunokámat de nagyon nyűgős sírt sokat remélem nem lesz megint beteg,pedig itt nagyon szeret jobban el van mint otthon.(az nem lehet a baj,hogy nem otthon van)
Szia,jobbulást kivánok a kislányodnak.
mi meg vagyunk kisseb gondokat leszámitva kaptunk ma egy csomagot egy Hoxas ísmeröstök rögtön ki is probáltuk a testápolot
köszi.az természetes hogy az ember a családtagjain segit ki ha nem ö .Egy ezer idegen ugysem fog,tisztelet a kivételnek.
köszönöm szépen .ti hogy vagytok?
Bocsi elfelejtetten JOBBULÁST KIVÁNNI,nektek is!
Nekem ez a természetes,hogy segíteni kell annak aki éppen rászorul a segítségre,(ha tényleg rászorul)mert akadt aki csak megjátszotta hogy segítséget kér,de csak kihasználni akart!
ajjaj az nem jo ha beteg jobbulást a gyerekeitek nek
szia Maya.jobbulást a picinek .az én lányom skarlátos,pénteken jött ki rajta.milyen szerencsés a lányod meg az unokáid hogy ilyen odaadoan segitesz nekik.az én fiamnak kedden volt a szülinapja a nagymama anyit nem mondott neki hogy boldog szülinapot,nem hogy megkérdezze hogy segithet-e valamiben,na mindegy ez nem is ide tartozik.
Helló mindenkinek!
Igértem ha tudok jövök!
Kedden este azért kellett elsietnem,mert a piciunokámat korházba kellett vinni a lányomnak,7.én lesz 6 hónapos,természetesen még szopizik,ezért anyuka is bennmaradt vele!
Bronhitiszes tünetei voltak,(hörés,köhögés,légszomly).Azóta is benn vannak, még nem biztos a hazatérésük,talán holnap,esetleg szombaton!
Na ugye egy nagymama mit tud tenni, ott segít ahol lehet,odaköltöztem hozzájuk,a két nagyobbacska gyerkőchöz,Benike délelőttös az oviban,Pertám pedig délutános, ő elsős,neki viszont délelőtt kell tanulnia,persze felügyelett mellett.Délben cserélődnek,egyik jön a másik megy!
A munkámat egy csoporttársam látta el.Ma viszont hazajöttem délután pár órára,mert a rendeléseket ,meg a záráskor szükséges pontok kiigazítása az már az én feledatom!
Benikémet felraktam a lányom bicajjára,(most hogy elolvadt a jég az utakon,) merek már kerékpározni,gyerekkel!
Begyújtottam a kandallókba mert piszkosul kihült a lakás,de majd holnap,befütök ismét!
Szia klári igen ma pihi van,nem is baj mert a lányom skarlátos ithon vanigy legalább ithon vagyok vele.
mi jol vagyunk akkor most pihi van szíasztok
Joooooooooooooo reggelt kivánok. Ma nemdolgozom,viszont cserébe vasárnapkell mennem! Hogy vagytok?Nállunk nagyon hideg van.
ja nem hát 3 éve nem képes talizni más meg nincs kilátásba
Azt ne sajnáld! Nem szeretett az téged igazán!
ja tudom hát van partnerem 3 éve de nem taliztunk még 50 éves és nem engedi el az anyja
Tudod hogy a virtuális,partner az egyenlő a 0-val
Mi történt?
Ne keseregj itt vagyunk!
sokan találnak párt a neten csak én vaok ien szerencsétlen
Egyenlőre még itt vagyok!!!!!
Tegnap nem jöttem,mert vendégem volt,bocsi,de őt fontosabbnak éreztem mint a forumozást!
Ma viszont itt leszek!!!!
Sziasztok.Hát ma nem sikerültbeszélgetnünk,nem tudtam agépnél lenni.Mostmár mennem kell holnapra készülödni.Jo éjszakát.Ssép hetet kivánok!
Kellemes vasárnap délutánt,jó pihenést!!!!!
különösebben semmit nem csinálok a szokásos takaritás mosás teregetésén kivül, nemsokára megint kimegyek havat lapátolni ,lesétálok a fiam elé a buszmegálloba ha netán megint bealszik,mert a busz tovább megy még 2 faluba és ha nem ébred meg elviszi,már volt rá példa.most megyek zserbot sütni és ha a fiam hazaért elmegyün qvadozni a falu széllére.szia majd este még leszek.További szép délutánt!
Köszi!
Mit csinálsz ma délután van dolgod,vagy pihengetsz?
További ajánlott fórumok: