40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Amint látom gyülekezünk, közben vonulunk is az "ágyba"?
Nitán nem ám uszonyaid nőnek olyan sokáig habfürdőzöl.És akkr Te leszel a "kis hableány".
Sziasztok nagyikák szép estét mindenkinek.Csak benézek mert nem rég kerültünk be aztán nem tudom eldönteni, hogy azért fáj-e hátam mert leültem,vagy azért ültem le mert nagyon fáj.Úgy döntöttem benézek aztán elmegyek pancsoló kislánynak, és eldőlök mint a krumpliszsák.
Nagyon kellemes estét mindenkinek, és utána nyugodalmas jó éjszakát. Reggel jelentkezem puszi mindenkinek.Erzsók
Szeretettel üdvözöllek közöttünk,az égi barátnőid helyett remélem találsz magadnak földit, itt a nagyi fórumon. Remélhetőleg vidámabban töltöd majd az idődet velünk. Itt lehet csacsogni, velük már kissé körülményes ☺.
Puszi Erzsók
Szép estét mindenkinek.
Szia Lívi, én is szeretettel üdvözöllek közöttünk, kívánom, hogy érezd jól Magad velünk.
Mumukám miért kell menni a leánykádnak Bp.-re kórházba?
Polli kedves én tényleg itt voltam!!!
Olyan fekete felhő gomolyog felettünk, hogy azt hiszem mindjárt leszakad az ég.
Szervusz Lívia!
Nagyon örülök Neked, hiszen annyi éves vagy, mint az Édesanyám!Minden elismerésem a Tiéd, hiszen őt nem tudnám rábeszélni az internet használatára!!!Beszélgess velünk, és érezd jól magad velünk! Puszi: Inci
Szeretettel üdvözöllek Livia és érezd jól magad köztünk, írjál mindig van aki válaszol.
Nyissál naplót meglátod milyen jó szorakozás és ha valamit nem tudsz írjál, kérdezél akár itt a fórumba akár privátilag írsz nagyon szívesen segitün.
Mindenkink további szép délutánt kívánok.
Legyél üdvözőlve köztünk! Remélem jól érzed majd Te is magad és jókat csevegünk! Neked is vannak gondolom unokáid, ha igen megírhatod mennyi és mekkorák???!
Puszi: Dony
Sziasztok!!!!
Igaz elmultam tienhatéves 6o-évvel ezelött mostanában találtam a Forumra és nagyon tetszik.
remélem jó barátokra fogok találni mert elég egyedül vagyok özvegy vagyok 3 éve BP- lakom
a betegségeimről had ne beszéljek mert utálok jajjgatni! Mindig szeretem a szépet jó vicceket és a vidámságot sajnos a barátnőim már csak az égben vannak. Ha kedvetek van irjatok Nekem is válaszolok minden levélre sok-sok puszika Lívi
Sziasztok Nagyikák és Papi!
Bnora: Nagyon köszönöm, aranyos vagy. Eddig minden rendben (remélem) nem jött sürgős hívásom. Este érdeklődöm majd, de van még egy szerencséje a lányomnak! Az én mamim a közelében lakik, és ah fél a picivel maradni, biztosan átrángatja őt! De bízom benne, hogy minden oké, és már tudja uralni a helyzeteket!
Tyka! Köszönöm a reggeli lapot, sajnálom, hogy az indulás előtti kávézásnál nem lehettem jelen. Annyi dolgom lenne itthon, hogy ha szétnézek nem is tudom hol kéne kezdeni. Igy szép sorjában ami épp a kezembe akad azt teszem. Ma takarítás volt, de nem vagyok még kész. Pedig csak egy hetet voltam távol. "Méreg" az viszont akad bőven!
Itt tegnap mikor megérkeztem szakadt az eső. Ma szép nyugis nap van, és valóban anap is süt, de olyan lustán..
Sziasztok, szép napot mindannyiótoknak, valamint jó egészséget és boldog unokázást.
Ági, Margó mielőbbi gyógyulást nektek, vigyázzatok Magatokra és mielőbb jelentkezzetek.
Igen az már eleve a mi korosztályunkba genetikailag van kódolva, hogy elsősorban a családtagjainkért aggódunk, saját gondjainkat igyekezünk előttük eltitkolni, csak hogy ők nyugalomban éljenek.
Tyka köszönöm szépen a gyönyörű képet.
Tyka köszönöm szépen a gyönyörű képet.
Jó reggelt Mindenkinek!
Margó: nagyon örülök a hírnek, csak nehogy baj legyen belőle. Mindenesetre nagyszerű ember vagy, hogy ennyire gondolsz anyukádra is. Vigyázz nagyon magadra.
Ági: neked nagyon szorítok, az idő gyorsan szalad, hamar itt leszel majd velünk, az egészség mindennél fontosabb.
Tyka: köszönöm, hogy ismét gondoltál rám a képeslappal.
Donyta: remélem nem lesz semmi probléma a lányodéknál, biztosan ügyesen elmagyaráztál neki mindent, és van telefon, amelyen továbbra is tudsz neki segíteni.
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok, a többi betegnek pedig mielőbbi gyógyulást!
Nálunk az idő jónak ígérkezik, de egyenlőre hideg van.
Köszönöm mindenkinek, hogy szoritotok nekem, nagyon jól esik, hogy ennyi kedves barátra tehettem szert ezen a fórumon!!!!!!!!!!!!!
Igérem, hogy jó leszek és megpróbálok, ha nem is teljesen gyógyultan, de részleges javulással visszajönni közétek!
Millió puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt mindenkinek.
Ági, Margó gondolunk rátok, mielőbbi jobbulást, gyertek minél hamarabb vissza.Várunk benneteket.
Márti jó unokázást.
Mindenkinek nagyon szép napot.
Sziasztok, mindenkit szeretettel köszöntök. Legyen szép napotok!
Ági, szorítok Neked!
Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! A korházba induloknak mielöbbi felgyógyulást kívánok, és a betegeknek is ha van köztünk.Ági én nem tudok sms-t írní mert a számod nem küldted el.Márta most nagyon jó neked hogy Dávidka nálatok van,meddig lessz ott?
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
Ágikám mi is sokat gondolunk rád, és szorítunk, hogy minden simán menjen és minnél kisebb fájdalommal.
A kévét köszönöm finom volt. Puszi és vígyázz magadra.
Jó reggelt és szép napot Nagyikák és Papi!!
Ahogy igértem: Kávé, tea kész, gyertek.
Sajnos eljött a nap, mennem kell!!!! De Nektek minden jót kivánok, mindenki nagyon vigyázzon magára, meg ne halljam, hogy valaki betegeskedik!Ha minden igaz, 24.-én engednek haza! Addig beszélgessetek, unokázzatok jó sokat, hogy legyen mit olvasnom!!!
Sokat fogok gondolni Rátok és várom az SMS-eket!!
Sok-sok puszi Ági
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)