40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Sziasztok!! Szép napot Mindenkinek!
Tyka köszönöm a szép képeket, hamar kipihented az utazás fáradalmait, meddig örülhetsz Dávidkának?
Ági holnap kórház? a műtét mikor lesz? Drukkolok.
Mindenkinek -aki teheti- Jó unokázást!
Puszi Kati
Szép, napsütéses napot kívánok Mindenkinek!
Nálunk is nagyon szomorkás az idő, de délutánra azt ígérik az "okosok", hogy ki fog sütni a napocska. Remélem nem tévednek.
Mártikám, azt hiszem Esztikét nehezen fogjátok rávenni az oviba járásra. Bár lehet, hogy a többi gyerekkel jól fogja érezni magát.
Betegeinknek mielőbbi gyógyulást kívánok!
Nagyon szép napot kívánok mindenkinek,reméljük a napocska is megszán bennünket ma és talán kisüt. Most nagyon morcos az idő,a szél itt nem fúj, de nagyon beborult az ég.
Legyen vidám nyugodt napja minden nagyinak.
Sziasztok mennem kell, puszi Erzsók
Jó reggelt szép és örömteli napot kívánok mindenkinek.
Sikerült kipihenni magam.
Jó reggelt, szép napot Nagyikák és Papi!
Ha van betegünk annak gyógyulást, a munkába menőknek jó munkát kivánok!
Kávé, tea kész, ma még várlak Titeket!
Jó éjt Nagyikák!
Felébredtem, és szerencsém volt, mert éppen most van óra.
Álmotok legyen békés, nyugodt!
Jó estét!
Remélem mindenkinek kellemesen telt a napja.
Tyka: örülök, hogy szerencsésen hazaérkeztetek ebben a ronda időben, és hogy unokázhatsz ismét.
Erzsike: nekem is megbolondul a vérnyomásom, ha ilyen szélsőséges az idő, főleg ha hidegfront jön. Ma a pulzusom nekem is felment 111-re, a vérnyomásom is egy kicsit magasabb volt a szokásosnál, és fájt a fejem. A hétvégére meg ismét melegfront jön.
Donyta: nagyon szépen fejlődik az unokád, láttam a képeket. Nagyon szép kislány, de azt hiszem, az apukának vissza kellene fognia magát, mert azért te már mégis jobban tudod hogyan kell bánni egy picivel. A fiam sokat segít a menyemnek, de a gyerekek ellátásába nem szól bele.
A betegeskedőknek mielőbbi jobbulást kívánok, és szép álmokat Mindenkinek!
Mindenkinek nagyon szép
Sziasztok!
Szerencsésen haza értönk, de nagyon fáradt vagyok, és most sok bepotolni valom van, később még jövök.
Köszönöm a képeket, én most nem küldök ezért bocsi.
Szia/sztok!
Tudom én is, de a meghatottságtól tudok bőgni ilyenkor. Már most, hogy tegnap láttam a gyönyörű ruhájában, kész voltam. A ceremónia alatt csakazért fogok valszeg bömbölni, mert olyan szépek lesznek. Nagyon örülök persze nekik, csak boldogok legyenek!
Most elköszönök és valószínüleg csak holnap délután jelentkezem már a visszamenetelemből! A lányom rendben, elmondtam neki mindent. A kicsi nagyon szépen kezd fejlődni, és egyáltalán semmi gond vele ha a pocakja tele!
Most megyek a legkissebb lányékhoz, holnap reggel még anyukámat is meglátogatom, és irány "haza" a fiamhopz!
Na puszi mindenkinek, jó éjszakát és további jó csevegést!!
Sziasztok!
Remélem Szép napotok volt ma. Nekem ez aszeles idő nem kedvez megint rendetlenkedik a vérnyomásom.Nagypapi olvastam a verset nagyon aranyos.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)