38 vagyok, Ő 27...én Nő, Ő pasi... (beszélgetés)
Ha te ágról-ágra akarsz repülni, akkor hajrá, a te életed:)Számomra a felelősség nem addig tart, mig kimondjuk.
Tudod nem mindegy, hogy egy jó kapitány mikor lép ki egy süllyedő hajóról. Elsőként, vagy utolsóként, mikor a többieket biztonságba tudja.
és azt honnan tudod, hogy milyen volt a mostani párja korábban? Miért hiszed hogy megérdemli a verést?
Csak mert "felelősségtelen"
Hát..ahogy elnézem, ebben a sztoriban felesleges volt megemlíteni a 27 éves pasit..minek? Most, ha elválnál, a pasi miatt tennéd, vagy magad miatt? Ha nem lenne a pasi, akkor tűrnéd tovább a dolgokat? Mert itt nem értem mi szerepe van a szeretőnek, ha a férjed amúgy is agresszív, meg, ha amúgy se a fiatal pasival költöznél össze.
Kezd kamuszaga lenni ennek a fórumnak.......ha valóban ennyire rossz a házasságod,mik ezek a kérdések?Nem értelek.
Áh, a gyávaság távol áll tőlem, de ha te mondod akkor biztos úgy van:D
Mártír sem voltam még:D
És hogy még jobban kiakadj,amikor a szerelmemmel össze ismerkedtem,még csak 3 gyerekem volt.A véletlen sodorta az utamba,de egy idő múlva megpróbáltam elfelejteni,és csak a családomra koncentrálni,még gyereket is szültem a mostani páromnak.Minden happy,de ez csak a látszat,előbb-utóbb kibukott,hogy nincs tovább,már nagyon nem akarom,meddig tud tűrni valaki?
???
Egyedül?
Egy 4 gyerekes anya soha nem lesz egyedül,max pasija nem lesz,de hidd el ,néha nem is akkora baj,egyedül lenni egy kicsit!:))
Aztán a 27 évest megunod, és ismét hurcolod a gyermekeidet egy következőhöz.
Belegondoltál abba milyen családmintát vesznek át tőled a gyermekeid?
Ilyen véleménnyel csupán az lehet,aki belepunnyadt egy szar házasságba,és önfeladó,"önzetlen" mártír képébe csomagolja önmagát,hogy könnyebben elviselje azt a nyílvánvaló tényt,hogy ahhoz is gyáva ,hogy új életet kezdjen.
a szerelem elmulik, a fiatalabb pasi meg keresni fog korban hozzaillot, te meg maradsz egyedul 40 folott gyerekekkel. szep kilatasok.
Szerintetek megszokná a kicsi előbb-utóbb az új helyet?Biztos nehezebb lenne anyagilag,de ha lelkileg rendbe jönnék,a gyerekeknek is jobb lenne nem?
Az állatot mindenkiből ki lehet hozni (férfiből/nőből) ahhoz nem kell ész.
Jó éjszakám volt, lehet ez bánt téged ennyire?:DD
Tudod amondó vagyok, hogy aki 4 gyereket nevel és felelősségteljesen, az nem kezd egy új faszival, hanem a gyerekeire koncentrál.Nem kezd kapcsolatba, nem hogy 27 évessel, hanem senkivel.
Amit meg írt, még jobban megmutatja milyen felelősségtelen.
Az, hogy állítólag üti a faszija(már ha igaz) az egy folyamat vége. Annak a folyamatnak volt egy eleje, volt egy közepe, és ahelyett, hogy rendbe tette volna, inkább egy faszival kezdett. No com..
A jelenlegi élettársa sem ilyen volt-mellette vált ilyenné.Mellette.
Itt nem a pasi a lényeg,meg hogy kell e,vagy meddig neki,hanem a házassága ko.
Akkor miért maradjon benne?
Dehogy jelentettem fel....de elhatároztam,h ha legközelebb már ilyet csinál,nem hagyom magam.Az a baj,hogy semmi türelme nincs hozzánk,este hazajön,még semmi baja,megiszik 4-5 sört,elszív egy doboz cigarettát,és már úgy jön be a házba,hogy tiszta idegbeteg.Már néha reggel rosszul vagyok,hogy délután,estefelé jön haza.
Maradj a seggeden,gondolod,hogy egy 27 éves pasinak kellesz a 4 gyerekkel?
Tudom ,az én gyerekem is szerelmes volt,pontosan ilyen felállásban, ott 3 gyerek volt.Tartott is a szerelem vagy félévig.
A kicsi biztos megsínylené,mert minden este várja,h hazaérjen az apja,és a megszokott dolgait szereti,attól félek,ha kiszakítom a házból,ahová született,és jól érzi magát,lelki beteg lesz.Vagy Ő még könnyen alkalmazkodik?Természetesen akkor vihetné el az apja amikor csak akarja.
És akkor én hülye elengedtem pár éve ezt a fiút,aki imádott,és mindig azt nézte,h nekem mi lenne jó..Vissza fordítani nem tudom,de talán lenne még esélyem,hogy boldog legyek,a gyerekeim pedig megnyugodjanak végre.
Atyaúristen!
Remélem feljelentetted??
Nem is kérdés, költözz.
Ha annyira nem jó a házasság, ki kell lépni belőle. Főleg, hogy a 3 nagyobb gyerek is szeretné.
Aztán majd az idő eldönti, mi lesz a szerelemből.
Kb.egy éve tarthatatlan a helyzet,mint aki meg van bolondulva,lehet neki is az a baja,h eddig nem igazán vett részt a család életében,és most látja,hogy mennyi gond van ennyi gyerekkel.Félünk tőle,mert nagyon agresszív,pár hónapja a bordámat törte el,és a nagyfiamat is szanaszét verte a múltkor.A gyerekek menni akarnak,mert félelemben élünk.
Látom neked megint szar éjszakád volt.....
Csatlakozom azokhoz ,akik azt mondják ,hogy válj el,rendezz magadnak albérletet,és rendezd el az életed ,de ne költözzetek össze a sráccal.
Végig gondoltam,anyagilag meglennénk,hiszen én is,és a nagylányom is dolgozunk.A 12 éves fiam majd elsírta magát,amikor a múlt héten nem jött össze egy albérlet.Nem akarom tovább hagyni,hogy a párom uralkodjon rajtunk,elég volt a pszichopataságaiból..
Most latom,amit irtal. Ha o megtette h a baba miatt hazakoltozott...o mit szol? A ferjed. Nem erzi? A nagyobbak,ha nem is az edesapjuk...hogy viselkednek egymassal?
Akkor meg szerintem nincs kérdés
További ajánlott fórumok: