Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 35 napnál hosszabb ciklus, terhesség fórum

35 napnál hosszabb ciklus, terhesség (beszélgetés)

1 2
2011. júl. 21. 10:12
Nekem rendszertelen a ciklusom, gyakran hosszabb 35 napnál, az egyik petevezetékem el van záródva - de van egy 8 éves lányom és egy 4 éves kisfiam, mindkettő természetes úton fogant.
5. Kriszti1212 (válaszként erre: 1. - 6584b5e8f3)

Szia!

Nekem rendszerint 33-62napos időközökkel jön meg. Gyógyszert nem szedtem, mert babát terveztünk, orvos nem állapított meg semmi rendellenességet. Most tartok a 15. hétben.

Erőt, kitartást kívánok nektek, hogy mielőbb beköltözzön a baba.

Üdv: Kriszti

Szia!

15-40 napos ciklusaim vannak, van, hogy ki is marad 1-1 hónap. 2-szer estem teherbe, 2-szor rögtön elsőre...

2011. júl. 21. 10:11
szia nekem nem volt ilyen de a baratnomnek 42 - 47 naposak voltak a ciklusai es 7 honap probalkozas utan terhess lett
2011. júl. 21. 10:11
Szia! Nekem az utóbbi 5 évben 28-42 nap között ingadozott a ciklusom. Egyszer még 55 napos is volt, de mindig volt peteérésem, mert éreztem is, meg a hőmérőzés is kimutatta. Vagyis ez így nem igaz, hogy akinek hosszabb a ciklusa, annak peteérése sincs. Lehet, hogy nincs, de lehet, hogy később van, mint nálam. Nekem inzulin rezisztanciám van, és most babát várok. Vagyis nem lehetetlen a PCOS mellett a baba, sőt, megfelelő kezelés mellett (diéta, metformin) lehetséges.
2011. júl. 21. 10:08

Sziasztok!

Nőgyógyászati lapon olvastam,hogy akinek 35 napnál hosszabb a ciklusa,annak nincs peteérése. Ez ügyben szeretnék tapasztalatokat, véleményeket. Nekem rendszertelen volt a gyógyszer abbahagyása után,aztán norcolut szedésével (vagy anélkül) 3 hónapja beállt 38 napra. Nem tudom az használt-e mert februárban szedtem utoljára. Orvosoknál is voltam,(kiderült a pco),de már egy éve szeretnénk kisbabát. Volt olyan akinek átlagosnál hosszabb a ciklusa és összejött a baba? Vagy olyan akinek a Pco is társult hozzá?

Kérlek írjatok!!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook