35 napnál hosszabb ciklus, terhesség (beszélgetés)
Szia!
Nekem rendszerint 33-62napos időközökkel jön meg. Gyógyszert nem szedtem, mert babát terveztünk, orvos nem állapított meg semmi rendellenességet. Most tartok a 15. hétben.
Erőt, kitartást kívánok nektek, hogy mielőbb beköltözzön a baba.
Üdv: Kriszti
Szia!
15-40 napos ciklusaim vannak, van, hogy ki is marad 1-1 hónap. 2-szer estem teherbe, 2-szor rögtön elsőre...
Sziasztok!
Nőgyógyászati lapon olvastam,hogy akinek 35 napnál hosszabb a ciklusa,annak nincs peteérése. Ez ügyben szeretnék tapasztalatokat, véleményeket. Nekem rendszertelen volt a gyógyszer abbahagyása után,aztán norcolut szedésével (vagy anélkül) 3 hónapja beállt 38 napra. Nem tudom az használt-e mert februárban szedtem utoljára. Orvosoknál is voltam,(kiderült a pco),de már egy éve szeretnénk kisbabát. Volt olyan akinek átlagosnál hosszabb a ciklusa és összejött a baba? Vagy olyan akinek a Pco is társult hozzá?
Kérlek írjatok!!
További ajánlott fórumok:
- Egy hete voltam dokinál és a méhnyálkahártyám a ciklus utáni12. napon 9, 95 mm volt azt mondta a doki ez lehet korai terhesség, vajon igaz?
- Bár megjött a múlt vasárnap, szeretnék terhességi tesztet csinálni. Hanyadik napján teszteljek a ciklusnak?
- Hány napos ciklusban hanyadik napon lett pozitív a terhességi teszted?
- Aki használja a ciklus.hu-t, az segítene beállítani, hogy mutassa a terhességet?
- Mi történne, ha méhen kívüli terhességi műtét utáni ciklusban terhes lennék?
- Nagyon furcsán alakul a ciklusom. Félek, hogy terhesség. Lehetséges?