3 hete vérezgetek (beszélgetés)
Uhh, ha már volt daganatod én a helyedben sürgősen elmennék egy alapos vizsgálatra!
Miért, mennyi ideig vérzett mire elment?
Anyukam volt igy; aztan megcsonkitva jott ki, mert maskepp mar nem lehetett rajta segiteni.
A nemakarasnak nyoges a vege!
Ezek lehetnek hormonális változás következményei is. Egy egészségügyi kis műtét helyretesz, és kész.
Tényleg olyan vagy, mint valami tinilány.
Ne hisztizz már , egy 45 éves nő nem lehet ilyen gyerekes,,,,ha véletlen nagyobb baj van ...na akkor kell sok minden rosszat kibirnod....
Úgy látszik minden rosszban van valami jó.
Ez tényleg így van!
Valóban felfrissülve érzi magát az ember utána.
Az a baj, h túlsokat, ez már a sokadik műtét lenne.
Akkor meg gondolom, megéltél már egy pár dolgot! Mit ilyeneken aggódsz? Van ilyen másoknál is!
Akkor mi a problémád?
Mindent tudsz ezek szerint.
Hány éves vagy, hogy a változókort emlegeted?
Ne kifogasokat, kibuvokat keress, hanem megoldast!
Ne rinyalj mar annyit!
Akkor meg miért egy ilyen kis műtét miatt aggódsz ennyit? Nem értelek!
Akkor döntsd el, hogy mi a fontosabb! Az, hogy nehogy komolyabb bajod legyen, vagy az, hogy pár órán keresztül nem eszel délelőtt!
jó, azt én is tudom, volt már egy pár műtétem.
Ez olyan dolog, h sokan,akik vastagok, egész nap nem esznek mégse fpgynak, más meg sovány, pedig egész nap eszik, nem vagyunk egyformák.
Hát akkor most fél napig nem fogsz enni! Ettől még nem fogy le senki! Csak azért van, hogy nehogy altatás közben akarjon kijönni belőled a kaja.
Én is voltam nagyműtéten, nem rinyálok...csak véleményeket kértem.
Bár úgy lenne! Akkor már szép karcsú lennék! De sajnos nem így működik!
Megkérdezhetem hány éves vagy?Mert ez a viselkedés kb 5 évesen eltűrhető,de nem egy meglett nőtől.6 óra alatt nem fogsz lefogyni.Műtétet meg csak éhgyomorra végeznek.Tessék felnőni a feladathoz és nem hisztizni,mint egy ovis.Ha nem tetszik,amit az orvos mondott,menj el egy másikhoz is és kész.
Igen, szoktam, mert éhes vagyok.És így tudom tartani a súlyom, de így is nehezen, mert egyszerre nagyon kicsit tudok enni.
Ezt a sok hülyeséget! Nekem annó azt mondták, hogy ettől mindig inkább csak felfrissül ez ember!
Ne rinyálj már!
Ne a kaján problémázz,hanem azon,hogy vérzel és segíteni szeretnének rajtad!!
Nagyműtétesek napokig nem esznek mégis itt vannak!
Hagyjukm ár ezt az evés dolgot.
Nem hinném, hogy ne bírna ki bárki is egy fél napot kaja nélkül.
Meg azt se hinném, hogy ettől bárkinek vészesen megzuhanhat a kilóinak a száma.
Mi köze ennek a fogyáshoz? Egy nap alatt nem fogsz lefogyni, mert délelőtt nem eszel!
Háát ha csak ennyi , aztán mikor van erdmény? Gondolom 1 hét ha nem több, beletelik.
miért, éjjel szoktál enni?
További ajánlott fórumok: